VoyForums

VoyUser Login optional ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234 ]
Subject: besarkan zakar


Author:
azlan
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 17:39:51 10/29/02 Tue

A/kum..
Adakah minyak ini benar2 berkesan utk membesarkan zakar? Adakah saudara menyimpan rekod2 feedback dari para pelanggan yg menggunakannya? atau boleh saya dapatkan contact no/email para pengguna yg telah mengunnakan minyak ini?
Lanx

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
[> Subject: Kuatkan zakar


Author:
petuabelacak
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:07:04 10/30/02 Wed

Saudara boleh menghubungi Cikgu Sulaiman yg bernombor dibawah.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: nak tahu megenai petua belacak dan cara mendapatkanya


Author:
zaman
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:03:05 07/13/04 Tue

>Saya ingin tahu dimana saya boleh dapatkan minyak belacak ini

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: Ikan Belacak


Author:
HUSSIN
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:44:52 08/29/04 Sun

>>Saya ingin tahu dimana saya boleh dapatkan minyak
>belacak ini

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: minyak belacak, beli secara online


Author:
kelabsenang
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:19:41 06/22/05 Wed

>>>Saya ingin tahu dimana saya boleh dapatkan minyak
>>belacak ini

sila ke http://www.kelabsenang.com/power

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: kuatkan zakar


Author:
vanan
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:07:41 06/16/06 Fri

>>>>Saya ingin tahu dimana saya boleh dapatkan minyak
>>>belacak ini
>
>sila ke http://www.kelabsenang.com/power

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> Subject: dapatkan minyak besarkan zakar


Author:
mr big
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:00:53 09/28/06 Thu

kat masjid jamek ader jual minyak belacak, lintah dan pam vakum utk lelaki...

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> [> Subject: mmat


Author:
miidii
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:20:42 12/04/06 Mon

>kat masjid jamek ader jual minyak belacak, lintah dan
>pam vakum utk lelaki...

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: minyak belacak


Author:
cikgu sulaiman
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:38:46 09/09/06 Sat

>>>Saya ingin tahu dimana saya boleh dapatkan minyak
>>belacak ini?
call 0129244406

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: nak tau


Author:
ly
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:54:50 12/27/04 Mon

>>Saya ingin tahu dimana saya boleh dapatkan minyak
>belacak ini

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: minyak belacak


Author:
adnan
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:39:27 02/14/06 Tue

>>>Saya ingin tahu dimana saya boleh dapatkan minyak
>>belacak ini

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: mcm mana mau besarkan zakar??


Author:
Dane
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:41:37 04/04/05 Mon

>>Saya ingin tahu dimana saya boleh dapatkan minyak
>belacak ini

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: nak besarkan zakar


Author:
harzi
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:23:06 11/11/05 Fri

>>Saya ingin tahu dimana saya boleh dapatkan minyak
>belacak ini

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: ingin tahu


Author:
khalid
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:49:51 08/26/04 Thu

hantarkan saya cara nak besarkan zakar

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: petua


Author:
heldy
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:21:58 09/09/04 Thu

>hantarkan saya cara nak besarkan zakar

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: cara membesar zakar saya


Author:
Daniel
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:43:07 11/02/04 Tue

>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar dan cara mengeraskan zakar saya.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: CARA MEMBESAR ZAKAR SAYA


Author:
AZLY BIN KASSIM
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:29:13 11/02/04 Tue

>>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar dan cara
>mengeraskan zakar saya.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> Subject: saya nak besarkan zakar dan keraskan zakar saya


Author:
pol (normal)
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:36:53 12/24/06 Sun

>>>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar dan cara
>>mengeraskan zakar saya.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: saya cara nak besarkan zakar dan keraskan zakar saya.


Author:
mohd dzul
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:32:45 12/13/04 Mon

saya nak besarkan zakar dan keraskan zakar saya.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> Subject: mebesarkan zakar saya


Author:
azmil
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:47:05 05/22/05 Sun

> saya nak besarkan zakar dan keraskan zakar saya.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> Subject: nak keraskan zakar


Author:
hariman bin azman (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:23:52 11/27/06 Mon

> saya nak besarkan zakar dan keraskan zakar saya.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: cara mengeras


Author:
din
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:49:30 01/01/06 Sun

>>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar dan cara
>mengeraskan zakar saya.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> Subject: zakar


Author:
jamal
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:11:35 05/28/06 Sun

>>>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar dan cara
>>mengeraskan zakar saya.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> Subject: need step


Author:
shah
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:45:08 12/01/06 Fri

>>>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar dan cara
>>mengeraskan zakar saya.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: tolong!!!


Author:
afen
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:56:18 07/19/06 Wed

>>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar,cara
>mengeraskan zakar saya dan banyakkan air mani..

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> Subject: besarkan penis


Author:
Mr i (good)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:46:53 09/04/06 Mon

>>>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar,cara
>>mengeraskan zakar saya dan banyakkan air mani..

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> [> Subject: stim


Author:
wan (besarkan lagi)
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:40:03 12/16/06 Sat

>>>>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar,cara
>>>mengeraskan zakar saya dan banyakkan air mani..
besar dan panjang lagi

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> Subject: urutan


Author:
ian
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:28:59 10/31/06 Tue

>>>>nak besarkan tak tau,kalo nak kasi pjg ok,
tu nak kena urut

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: besar dan panjang


Author:
Mamat (Tolong!!!)
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:55:46 08/20/06 Sun

>>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar dan cara
>mengeraskan zakar saya.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: tolong bantu saya


Author:
maga (tolong)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:33:43 12/01/06 Fri

>>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar dan cara
>mengeraskan zakar saya.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: BM


Author:
Mohd Yoil
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:55:09 01/19/05 Wed

>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: petua nak besarkan n panjangkan zakar


Author:
DIN
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:10:58 12/11/06 Mon

>>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar dan
>panjangkan zakar
dan cara nak besarkan tetek n merahkan puting

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> Subject: balas plz


Author:
mr.m
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:20:02 02/28/07 Wed

>>>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar dan
>>panjangkan zakar
>dan cara nak besarkan tetek n merahkan puting

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: petua nak besarkan zakar dan memanjangkan


Author:
sham
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:23:02 08/27/05 Sat

>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar dan panjangkan zakar

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: nak tahu


Author:
khairul
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:03:58 04/25/06 Tue

>>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar dan
>panjangkan zakar

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: besarkan


Author:
ahmad (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:30:45 07/20/06 Thu

>>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar dan
>panjangkan zakar
dan cara nak besarkan tetek n merahkan puting

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: >>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar dan panjangkan zakar


Author:
Man
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:12:54 01/24/07 Wed

>>hantarkan saya cara nak besarkan zakar

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: zakar


Author:
ahmad
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:09:28 11/26/05 Sat

>hantarkan saya cara nak besarkan zakar

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: nak tau cara besarkan zakar


Author:
lee
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:50:07 04/16/06 Sun

nak alat2 utk besarkan zakar
alat yg digunakan oleh pelakon2 video lucah barat..
murah dapat free gift lagi..
hubungi saya lee_gen2@yahoo.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: CARA NAK BESARKAN ZAKAR


Author:
FAISAL (BESAR, TEBAL, KERAS)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:51:59 01/23/07 Tue

alat untuk membesarkan zakar cara semulajadi telah lama digunakan di amerika dan eropa, tanpa perlu mengurt. minyak. losen. pil, pu, mau pun pembedahan semuanya cara semulajadi. MAX-EXTENDER, sila layari laman web WWW. MAX-EXTENDER.UK dari canada, harga jika beli dari internet 39.99 paun uk. lebihkurang rm250, dapatkan dari saya HANYA RM160 janga tangguh hubungi segera FAISAL 017-2670368 KUALA LUMPUR.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: cara membesar dan memanjang zakar yg mudah


Author:
fitz
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:32:36 05/17/06 Wed

cara yg mudah

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: zakar


Author:
ahamad (ok)
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:19:52 07/18/06 Tue

>cara nak besar kan zakar dan keras kan zakar

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: cara nak besar kan zakar


Author:
ahamad
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:55:04 07/18/06 Tue

>hantarkan saya cara nak besarkan zakar

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: nak besar kan zakar den keras kan


Author:
ahamad
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:59:42 07/18/06 Tue

>hantarkan saya cara nak besarkan zakar

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: Sex


Author:
EdyCute
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:03:28 07/24/06 Mon

>hantarkan saya cara nak besarkan zakar

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: ingin dapatkan minyak belacak


Author:
sulaiman bin taib
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:01:20 10/26/04 Tue

>Saudara boleh menghubungi Cikgu Sulaiman yg bernombor
>dibawah.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: minyak belacak, beli secara online


Author:
kelabsenang
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:20:55 06/22/05 Wed

Boleh dibeli secara online di http://www.kelabsenang.com/power

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: hantarkan saya cara cara mengurut dan menguatkan zakar


Author:
Ghazi
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:08:53 11/26/04 Fri

>Saudara boleh menghubungi Cikgu Sulaiman yg bernombor
>dibawah.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: BESAR DAN TEBALKAN ZAKAR


Author:
JEEVAN
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:20:21 12/11/04 Sat

>Saudara boleh menghubungi Cikgu Sulaiman yg bernombor
>dibawah.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: cara besarkan dan panjang zakar


Author:
putra
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:17:06 04/20/05 Wed

wahai pembaca yang budiman.bolehkah bagitau saya cara untuk membesarkan dan memanjangkan zakar saya dan melambatkan sarta memperbanyakkan npancutan air mani.Saya juga berbesar hati jika anda memberitahu sagala apa yg berkaitan dgn zakar dan cara2 nya.tima kasih.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: BESAR & PANJANG LAGI


Author:
Ab. Hamid b. Latiff
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:31:48 05/16/06 Tue

>wahai pembaca yang budiman.bolehkah bagitau saya cara
>untuk membesarkan dan memanjangkan zakar saya dan
>melambatkan sarta memperbanyakkan npancutan air
>mani.Saya juga berbesar hati jika anda memberitahu
>sagala apa yg berkaitan dgn zakar dan cara2 nya.tima
>kasih.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: (((CARA SEBENAR)))


Author:
FENDI
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:41:40 05/16/05 Mon

http://zakar-hebat.cjb.net
1.cara-cara
2.teknik-teknik
3.petua-petua
4.dan sebagainya.....
JIKA ANDA TIDAK HEBAT DALAM 7 HARI... LEBIH BAIK JANGAN JADI JANTAN!!!!!!!!

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: jeeve


Author:
sivjeeve
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:36:54 05/23/05 Mon

saya nak cara cara dan bambar mengurut zakar

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: nak tahu


Author:
mahdar
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:24:28 05/25/06 Thu

>saya nak cara cara dan bambar mengurut zakar

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: ingin mengetahui untuk membesarkan zakar


Author:
JJ
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:41:04 07/06/05 Wed

>http://zakar-hebat.cjb.net
>1.cara-cara
>2.teknik-teknik
>3.petua-petua
>4.dan sebagainya.....
>JIKA ANDA TIDAK HEBAT DALAM 7 HARI... LEBIH BAIK
>JANGAN JADI JANTAN!!!!!!!!

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: Zakar


Author:
DrAjanz
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:51:50 02/23/06 Thu

>>http://zakar-hebat.cjb.net
>>1.cara-cara
>>2.teknik-teknik
>>3.petua-petua
>>4.dan sebagainya.....
>>JIKA ANDA TIDAK HEBAT DALAM 7 HARI... LEBIH BAIK
>>JANGAN JADI JANTAN!!!!!!!!

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> Subject: power


Author:
razali
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:46:05 06/14/06 Wed

>>>http://zakar-hebat.cjb.net
>>>1.cara-cara
>>>2.teknik-teknik
>>>3.petua-petua
>>>4.dan sebagainya.....
>>>JIKA ANDA TIDAK HEBAT DALAM 7 HARI... LEBIH BAIK
>>>JANGAN JADI JANTAN!!!!!!!!

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: assalammualaikum,


Author:
khalil
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:48:58 06/29/06 Thu

>>http://zakar-hebat.cjb.net
>>1.cara-cara
>>2.teknik-teknik
>>3.petua-petua
>>4.dan sebagainya.....
>>JIKA ANDA TIDAK HEBAT DALAM 7 HARI... LEBIH BAIK
>>JANGAN JADI JANTAN!!!!!!!!

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> Subject: assalammualaikum,


Author:
khalil
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:55:46 06/29/06 Thu

>>>http://zakar-hebat.cjb.net
>>>1.cara-cara
>>>2.teknik-teknik
>>>3.petua-petua
>>>4.dan sebagainya.....
>>>JIKA ANDA TIDAK HEBAT DALAM 7 HARI... LEBIH BAIK
>>>JANGAN JADI JANTAN!!!!!!!!

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: NAK PETUA TERSEBUT


Author:
ARM (AKRIMIIE)
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:26:18 08/16/06 Wed

>>http://zakar-hebat.cjb.net
>>1.cara-cara
>>2.teknik-teknik
>>3.petua-petua
>>4.dan sebagainya.....
>>JIKA ANDA TIDAK HEBAT DALAM 7 HARI... LEBIH BAIK
>>JANGAN JADI JANTAN!!!!!!!!

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: Petua untuk Besarkan Zakar dan Tahan Lama


Author:
Adiputra
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:39:27 08/22/06 Tue

>>http://zakar-hebat.cjb.net
>>1.cara-cara
>>2.teknik-teknik
>>3.petua-petua
>>4.dan sebagainya.....
>>JIKA ANDA TIDAK HEBAT DALAM 7 HARI... LEBIH BAIK
>>JANGAN JADI JANTAN!!!!!!!!

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: NEED INFO


Author:
TUAH
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:17:39 03/03/06 Fri

>http://zakar-hebat.cjb.net
>1.cara-cara
>2.teknik-teknik
>3.petua-petua
>4.dan sebagainya.....
>JIKA ANDA TIDAK HEBAT DALAM 7 HARI... LEBIH BAIK
>JANGAN JADI JANTAN!!!!!!!!

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: zakar


Author:
lee
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:20:09 03/18/06 Sat

>http://zakar-hebat.cjb.net
>1.cara-cara
>2.teknik-teknik
>3.petua-petua
>4.dan sebagainya.....
>JIKA ANDA TIDAK HEBAT DALAM 7 HARI... LEBIH BAIK
>JANGAN JADI JANTAN!!!!!!!!

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: zakar


Author:
kaduk
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:07:53 05/30/06 Tue

sapa leh bagitau cara besarkan dan panjangkan batang konek

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: nak besar konek


Author:
majklo
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:24:39 06/22/06 Thu

>sapa leh bagitau cara besarkan dan panjangkan batang
>konek

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> Subject: nak tau call la iantris@yahoo


Author:
esa (ok)
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:25:27 10/31/06 Tue

>>sapa nak cara besarkan dan panjangkan batang
>>konek

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: HMMM


Author:
GANA
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:39:29 06/04/06 Sun

>http://zakar-hebat.cjb.net
>1.cara-cara
>2.teknik-teknik
>3.petua-petua
>4.dan sebagainya.....
>JIKA ANDA TIDAK HEBAT DALAM 7 HARI... LEBIH BAIK
>JANGAN JADI JANTAN!!!!!!!!
kalau boleh tolong call i 016-3483988

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: Gambar ikan belacak


Author:
amri
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:33:55 06/11/06 Sun

>1 Tolong hantar gambar @ image ikan belacak
>2 Info saintific mengenai ikan belacak
>3 Teknik-teknik mengurut menggunakan minyak belacak

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: Pheromax untuk Jantan Hebat


Author:
Zali
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:01:47 11/30/06 Thu

Jantan hebat mesti ada pheromone hebat.

Jantan hebat mesti lawat laman web ni:

http://www.phero-max.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: PheroMax , siapa yang dah cuba.


Author:
raub
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:58:10 12/08/06 Fri

>Jantan hebat mesti ada pheromone hebat.
>
>Jantan hebat mesti lawat laman web ni:
http://www.phero-max.com

ada sesiapa yang dah cuba pheromax, bagus tak,
nampak macam menyakinkan,
kat internet ada banyak artikel pasal pheromax dan pheromone ni.

aku perasan jantan hebat pun promote pheromax ni.
so aku rasa mesti okay punya.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> Subject: Memang Berkesan


Author:
putera
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:07:01 12/08/06 Fri

>>Jantan hebat mesti ada pheromone hebat.
>>
>>Jantan hebat mesti lawat laman web ni:

http://www.phero-max.com

>ada sesiapa yang dah cuba pheromax, bagus tak,
>nampak macam menyakinkan,
>kat internet ada banyak artikel pasal pheromax dan
>pheromone ni.
>
>aku perasan jantan hebat pun promote pheromax ni.
>so aku rasa mesti okay punya.

aku pernah beli dulu, setahun lepas,
memang ada kesan, selepas 1 bulan pakai
aku rasa ada banyak makwe yang senyum kat aku
mungkin kesan pheromax ni atau
aku memang dah sedia hendsome
hahaha
nak cuba tak salah
lagipun harga dia tak mahal sangat
kalau nak pesan terus dari oversea lagi teruk
????..

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: Contect No Cik Gu Sulaiman


Author:
pakman
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:55:52 05/07/06 Sun

Minta no telephon Cik Gu Sulaiman

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: Jantan Hebat


Author:
Shariff Rahman
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:16:43 07/05/06 Wed

wahai En. Sulaiman yang budiman.bolehkah bagitau saya cara untuk membesarkan dan memanjangkan zakar saya dan melambatkan sarta memperbanyakkan npancutan air mani.Saya juga berbesar hati jika anda memberitahu sagala apa yg berkaitan dgn zakar dan cara2 nya.tima kasih.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: cara membesarkan,panjangkan,kuatkan zakar


Author:
sam (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:52:18 09/27/06 Wed

tlg terangkan cara nak membesarkan ,panjangkan,kuatkan zakar saya.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: Power Batin


Author:
Haniff
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:32:20 02/28/07 Wed

Apakah ada cara, ubat atau petua untuk melambatkan pancutan air mani ketika bersama dengan isteri?(saya memerlukan pertolongan saudara pembaca)

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: membesarkan zakar


Author:
razak
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:17:41 04/23/05 Sat

bolehkah bagitau saya cara untuk membesarkan dan memanjangkan zakar saya dan melambatkan sarta memperbanyakkan npancutan air mani.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: membesarkan zakar


Author:
SUHAILI
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:25:33 05/20/05 Fri

>bolehkah bagitau saya cara untuk membesarkan dan
>memanjangkan zakar saya dan melambatkan sarta
>memperbanyakkan npancutan air mani.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: cara untuk membesarkan zakar


Author:
zek
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:42:16 04/08/06 Sat

>>bolehkah bagitau saya cara untuk membesarkan dan
>>memanjangkan zakar saya dan melambatkan sarta
>>memperbanyakkan npancutan air mani.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: CARA MEMBESARKAN & MEMANJANGKAN ZAKAR


Author:
KHAIRUL NIZAM (HAPPY)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:16:18 09/18/06 Mon

>>>bolehkah bagitau saya cara untuk membesarkan dan
>>>memanjangkan zakar saya dan melambatkan sarta
>>>memperbanyakkan npancutan air mani.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: cara membesar & memanjangkan zakar


Author:
somchai
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:56:58 05/17/06 Wed

>>bolehkah bagitau saya cara untuk membesarkan dan
>>memanjangkan zakar saya dan melambatkan sarta
>>memperbanyakkan pancutan air mani.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: shhyyyyy..


Author:
alallal (zzzzzz)
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:08:05 10/13/06 Fri

>>bolehkah bagitau saya cara untuk membesarkan dan
>>memanjangkan zakar saya dan melambatkan sarta
>>memperbanyakkan npancutan air mani.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: membesar n panjangkan


Author:
fendy
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:39:42 08/14/05 Sun

>bolehkah bagitau saya cara untuk membesarkan dan
>memanjangkan zakar saya dan melambatkan sarta
>memperbanyakkan npancutan air mani.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: hilangkan kelemahan sy


Author:
Lanzs
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:55:50 12/18/05 Sun

>>bolehkah bagitau saya cara untuk membesarkan dan
>>memanjangkan zakar saya dan melambatkan serta
>>memperbanyakkan npancutan air mani.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: nak panjangkan zakar


Author:
lukey
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:12:40 12/25/05 Sun

>bolehkah bagitau saya cara untuk membesarkan dan
>memanjangkan zakar saya dan melambatkan sarta
>memperbanyakkan npancutan air mani.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: hendak tahu


Author:
yie
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:02:01 06/17/06 Sat

>bolehkah bagitau saya cara untuk membesarkan dan
>memanjangkan zakar saya dan melambatkan serta
>memperbanyakkan npancutan air mani.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: membesar dan memanjangkan zakar


Author:
mohd iswandy (seks)
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:42:59 11/03/06 Fri

>>bolehkah bagitau saya cara untuk membesarkan dan
>>memanjangkan zakar saya dan melambatkan serta
>>memperbanyakkan npancutan air mani.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: lambat pancut


Author:
zack (lambat pancut)
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:44:17 11/14/06 Tue

>bolehkah bagitau saya cara untuk membesarkan dan
>memanjangkan zakar saya dan melambatkan sarta
>memperbanyakkan npancutan air mani.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: bagaiamana cara utk membesarkan dan memanjangkan zakar serta puas utk sek


Author:
iqram (enjoy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:00:36 12/03/06 Sun

saya ingin zakar saya lebih besar,panjang,timbul urat serta lambat a.mani terpancut ketika melakukan seks.Selain itu,saya ingin kepuasan yg hebat pada zakar saya..

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: besar dan kuat


Author:
ed (huh)
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:01:32 02/28/07 Wed

>bolehkah bagitau saya cara untuk membesarkan dan
>memanjangkan zakar saya dan melambatkan sarta
>memperbanyakkan npancutan air mani.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: membesarkan zakar


Author:
fauzi
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:03:20 06/08/05 Wed

>Saudara boleh menghubungi Cikgu Sulaiman yg bernombor
>dibawah.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: kuatkan zakar dam memanjangkan zakar


Author:
anand
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:10:36 06/20/05 Mon

>Saudara boleh menghubungi Cikgu Sulaiman yg bernombor
>dibawah.
saya nak panjangkan zakar dan menguatkan dan air mani saya cepat pancut bagaimana cara cara lambatkan pengeluaran air mani dan cara besarkan zakar dan keraskan untuk pengetahuan saya dah sunat so kepala zakar i bersih dan merah.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: nak tahu


Author:
shafi
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:54:08 06/21/05 Tue

>Saudara boleh menghubungi Cikgu Sulaiman yg bernombor
>dibawah.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: untuk meguatkan zakar dan memanjangkan zakar


Author:
tony
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:02:11 10/04/05 Tue

>>Saudara boleh menghubungi Cikgu Sulaiman yg bernombor
>>dibawah.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: na besarkan..


Author:
razli
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:54:07 06/10/06 Sat

saya nk cara2 membesarkan,keras,mengurut zakar..

[ Post a Reply to This Message ]
[> Subject: ingin tahu


Author:
jai
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:17:23 04/17/04 Sat

>A/kum..
>Adakah minyak ini benar2 berkesan utk membesarkan
>zakar? macam mana utk saya membelinya

[ Post a Reply to This Message ]
[> Subject: besarkan zakar


Author:
zamri
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:14:50 09/30/04 Thu

>A/kum..
>Adakah minyak ini benar2 berkesan utk membesarkan
>zakar? Adakah saudara menyimpan rekod2 feedback dari
>para pelanggan yg menggunakannya? atau boleh saya
>dapatkan contact no/email para pengguna yg telah
>mengunnakan minyak ini?
>Lanx

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: ?


Author:
indra
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:06:35 02/18/05 Fri

>>A/kum..
>>Adakah minyak ini benar2 berkesan utk membesarkan
>>zakar? Adakah saudara menyimpan rekod2 feedback dari
>>para pelanggan yg menggunakannya? atau boleh saya
>>dapatkan contact no/email para pengguna yg telah
>>mengunnakan minyak ini?
>>Lanx

[ Post a Reply to This Message ]
[> Subject: Cara-cara membesarkan zakar dan buah zakar


Author:
Edy
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:10:18 11/03/04 Wed

>A/kum..
>Adakah minyak ini benar2 berkesan utk membesarkan
>zakar? Adakah saudara menyimpan rekod2 feedback dari
>para pelanggan yg menggunakannya? atau boleh saya
>dapatkan contact no/email para pengguna yg telah
>mengunnakan minyak ini?
>Lanx

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: BM


Author:
Mohd Yoil
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:51:48 01/19/05 Wed

>>A/kum..
>>Adakah minyak ini benar2 berkesan utk membesarkan
>>zakar? Adakah saudara menyimpan rekod2 feedback dari
>>para pelanggan yg menggunakannya? atau boleh saya
>>dapatkan contact no/email para pengguna yg telah
>>mengunnakan minyak ini?
>>Lanx

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: bagaimana


Author:
hengky
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:09:45 05/27/05 Fri

>>A/kum..
>>Adakah minyak ini benar2 berkesan utk membesarkan
>>zakar? Adakah saudara menyimpan rekod2 feedback dari
>>para pelanggan yg menggunakannya? atau boleh saya
>>dapatkan contact no/email para pengguna yg telah
>>mengunnakan minyak ini?
>>Lanx

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: cara-cara membesarkan zakar


Author:
saragan
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:26:28 07/05/05 Tue

>>A/kum..
>>Adakah minyak ini benar2 berkesan utk membesarkan
>>zakar? Adakah saudara menyimpan rekod2 feedback dari
>>para pelanggan yg menggunakannya? atau boleh saya
>>dapatkan contact no/email para pengguna yg telah
>>mengunnakan minyak ini?
>>Lanx

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: Bukti bergambar membesarkan zakar / memanjangkan zakar di sexloss.com


Author:
Omar
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:02:08 12/25/05 Sun

>>>A/kum..
>>>Adakah minyak ini benar2 berkesan utk membesarkan
>>>zakar? Adakah saudara menyimpan rekod2 feedback dari
>>>para pelanggan yg menggunakannya? atau boleh saya
>>>dapatkan contact no/email para pengguna yg telah
>>>mengunnakan minyak ini?
>>>Lanx

Lawati laman web www.sexloss.com. Beliau seorang pakar urut tradisional zakar.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: Cara membesarkan zakar


Author:
Amir
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:49:50 03/31/06 Fri

>>>A/kum..
>>>Adakah minyak ini benar2 berkesan utk membesarkan
>>>zakar? Adakah saudara menyimpan rekod2 feedback dari
>>>para pelanggan yg menggunakannya? atau boleh saya
>>>dapatkan contact no/email para pengguna yg telah
>>>mengunnakan minyak ini?
>>>Lanx

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: cara-cara membesarkan zakar


Author:
faisalmaco (besar, tebal, keras)
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:20:54 01/23/07 Tue

alat paling berkesan membesarkan zakar dari Canada telah digunakan lama di negara Barat. membesar dan memanjangkan zakar secara semulajadi tanpa perlu urut, pum, minyak ,losen malah pembedahan , layari laman web WWW MAX-EXTENDER.UK. jika beli dari internet 39.99 pound UK. atau lebih kurang RM250. dapatkan dari saya hanya RM160. jangan berlegah hubungi segera FAISAL 017-2670368 kuala lumpur

[ Post a Reply to This Message ]
[> Subject: cara2 besarkan zakar


Author:
edy
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:27:11 04/18/05 Mon

>A/kum..
>tolong bagi tahu cara2 nak besarkan zakar

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: CONTACT SAYA 017-4220057 NAK BESARKAN ZAKAR


Author:
LEE
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:11:25 04/18/06 Tue

>>A/kum..
>>tolong bagi tahu cara2 nak besarkan zakar
LEE_GEN2@YAHOO.COM

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: NAK BESARKAN ZAKAR YE..


Author:
lee
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:13:02 04/18/06 Tue

sapa nak alat utk besarkan zakar
sila contact saya di 017-4220057

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: tolong bagi tahu cara2 nak besarkan zakar


Author:
devan
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:21:22 05/19/06 Fri

>>A/kum..
>>tolong bagi tahu cara2 nak besarkan zakar

[ Post a Reply to This Message ]
[> Subject: ((( CARA BESARKAN ZAKAR))) KOJO SONAAANGGG YO TU!!!!!


Author:
Fendi
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:52:36 05/03/05 Tue

CARA BESARKAN ZAKAR!!!!! PERCUMA!!!!
LAWAT:
HTTP://ZAKAR-HEBAT.CJB.NET
EMEL: dah_bayar@yahoo.com
H/P: 016-3154575
Fendi Rawi

ADAA TIPS DAN CARA MEMBESARKAN ZAKAR YANG DIGUNAKAN GIGOLO & PELAKON LUCAH ANTARABANGSA!!!

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: apakah caranya membersarkan zakar


Author:
jejakakacak
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:08:25 03/10/06 Fri

>CARA BESARKAN ZAKAR!!!!! kepada kengkawan yg tahu cara membersarkan zakar. >
>ADAA TIPS DAN CARA MEMBESARKAN ZAKAR YANG DIGUNAKAN
BAGI TAHU CARANYA

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: nak besar zakar


Author:
kkkl
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:04:30 08/06/06 Sun

saye nak tahu cara besarkan zakat tolong lah sebab saya nak kahwin tak lama lagi tlg tlg tlg tlg tlglah saya
tlglah saya

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: besarkan zakar


Author:
raden halik
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:03:38 08/22/06 Tue

>CARA BESARKAN ZAKAR!!!!! PERCUMA!!!!
>LAWAT:
>HTTP://ZAKAR-HEBAT.CJB.NET
>EMEL: dah_bayar@yahoo.com
>H/P: 016-3154575
>Fendi Rawi
>
>ADAA TIPS DAN CARA MEMBESARKAN ZAKAR YANG DIGUNAKAN
>GIGOLO & PELAKON LUCAH ANTARABANGSA!!!

[ Post a Reply to This Message ]
[> Subject: Tolong saya, sama dengan tolong yang lain....


Author:
Charming
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:09:22 08/22/05 Mon

Saya berasal dari Sabah..boleh saya tanya, di mana saya dapat membeli minyak ini dan berapa harganya?
Saya boleh beli sacara on-line?

[ Post a Reply to This Message ]
[> Subject: bagi tau saya cara yang betul nak besar dan panjangkan zakar


Author:
remi
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:18:06 09/01/05 Thu

>A/kum..
>Adakah minyak ini benar2 berkesan utk membesarkan
>zakar? Adakah saudara menyimpan rekod2 feedback dari
>para pelanggan yg menggunakannya? atau boleh saya
>dapatkan contact no/email para pengguna yg telah
>mengunnakan minyak ini?
>Lanx

[ Post a Reply to This Message ]
[> Subject: cara yang betul nak besar dan panjangkan zakar


Author:
lo
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:10:36 05/20/06 Sat

>A/kum..
bagimana nak besarkan saiz zakar dan memananjangkan zakar?

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: cara besarkan zakar


Author:
polikb (sad)
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:13:23 11/05/06 Sun

>>A/kum..
>bagimana nak besarkan saiz zakar dan memananjangkan
>zakar?

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: cara besarkan zakar


Author:
andy...06
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:18:47 12/22/06 Fri

>>A/kum..
>bagimana nak besarkan saiz zakar dan memananjangkan
>zakar?

[ Post a Reply to This Message ]
[> Subject: macam mana??


Author:
bandi
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:19:56 08/06/06 Sun

>A/kum..
bg sy petua nk panjangkn zakar sy....
isteri sy selalu mengeluh kerana sy x dpt puaskn nafsunya..
bg sy caranya....

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: urut


Author:
ismadi
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:21:12 08/06/06 Sun

>>A/kum..
nk cara urut...nk beli minyk lintah segan..

[ Post a Reply to This Message ]
[> Subject: camne nak dptkan minyak nie???bg tips yg betul tuk besarkan zakar


Author:
joe
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:27:42 08/07/06 Mon

camne nak dptkan minyak nie???
berkesan ker???
tips lain tuk besarkan zakar???

[ Post a Reply to This Message ]
[> Subject: besarkan zakar


Author:
flexite
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:31:49 11/18/06 Sat

>A/kum..
>Adakah minyak ini benar2 berkesan utk membesarkan
>zakar? Adakah saudara menyimpan rekod2 feedback dari
>para pelanggan yg menggunakannya? atau boleh saya
>dapatkan contact no/email para pengguna yg telah
>mengunnakan minyak ini?
>

flex

[ Post a Reply to This Message ]
[> Subject: Panjang Zakar


Author:
Castello (sad)
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:59:08 11/28/06 Tue

Ada sesiapa tahu petua2 lama untuk memanjangkan, mengeras dan membesarkan zakar? Antara minyak belacak, lintah dll. minyak mana yang paling berkesan untuk memanjangkan zakar? tolong emailkan, ye..

[ Post a Reply to This Message ]


VoyUser Login ] Not required to post.
Post a public reply to this message | Go post a new public message
* HTML allowed in marked fields.
Message subject (required):

Name (required):

  Expression (Optional mood/title along with your name) Examples: (happy, sad, The Joyful, etc.) help)

  E-mail address (required):

* Type your message here:


Notice: Copies of your message may remain on this and other systems on internet. Please be respectful.

[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2012 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.