VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Wed, August 21 2019, 4:38:04Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]34 ]
Subject: Juopon yhteiskuntamalli (Oli Tuloeroista


Author:
Kati Sinenmaa
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 13:32:11 10/19/05 Wed
In reply to: Katarina Lähdevirta 's message, "Re: Tuloeroista" on 16:58:11 10/18/05 Tue

>Juuri näin se on! Poliitikot eivät pysty samaistumaan
>enemmistöön ja ajamaan demokratiaa, kun itse kuuluvat
>rikkaaseen vähemmistöön. Päättäjien palkka pitäisi
>sitoa esim. sairaanhoitajien palkkaan. Päättäjät ovat
>itse perustelleet palkankorotuksiaan vastuullisella
>työllä. Eikö hoitajien, opettajien, poliisien,
>bussinkuljettajien ym. työ ole vastuullista?

Poliisin, sairaanhoitajan, palomiehen, autonkuljettajan jms. vastuu on alemmanasteista; jos edellä mainittu tuottaa henkilövahingon, hän joutuu välittömästi vankilaan, tai ainakin elinikäiseen velkavankeuteen, mutta jos päättäjä tuottaa sodan kansalle tai edes asunnottomuuden köyhälle,
niin hän saa siitä ministerin 100000 veroeuroa maksavan arvonimen, ja yhden eläkeviran lisää ja huonoimmassa tapauksessa miljoonien kultaisen kädenpurituksen.

Mitä minä näillä kirjoituksilla ajan takaa, on se, että jokaisen ihmisen tule ajatella itse; kaikki opit on tarkoitettu ainoastaan hyödyttämään opin julistajia, mutta kun ihminen ajattelee itse, niin hänellä ei ole oppia, johon nojata.

Kun ihminen ajattele itse, niin silloin hän tajuaa, että jos todella poliitikko toimii kutsumusammatissaan (siinä, mihin Hänen aivonsa on luotu), niin silloin poliitikko toimisi siinä ammatissa, vaikka ilmaiseksi, koska ihminen on onnellinen, kun saa toteuttaa itseään, ja koska kutsumusammattilaista ei edes travitse kouluttaa siihen, mihin hän on luonnostaan pätevä.

Pätevä ih,minen on pätevä 24h/vrk, eikä olemukseltran pätvä voi toimia epätevävästi. Sitä vastoin poliitikot ovat itse todistaneet, että he ovat päteviä vain ja vain, jos heille maksetaan siitä 100 kertaa tavallisen ihmisen palkka. Poliitikot ovat siis tahallaan epäpäteviä, jos he ovat omasta mielestään palkkakuopassa, joka on tullut monta krtaa todistettua.

Onhan täysin mahdoton ajatus, että pätevä ihminen pitäisi yllä systeemiä, joka vaatii köyhyyttä, asunnottomuutta, huono-osaisuutta. Koska polliitikot vaativat, että heidän pitää kuulua rikkaiden joukkoon, ja koska yksikään ei voi olla rikas ilman köyhiä, niin silloin pelkkä poliitikon asenne on äärimmäisen vammauttavaa yhteiskunnalle; poliitikon ei tarvitse edes vaatia alkankorotusta, koska jo hänen asenteensa elämää kohtaan on rikos ihmisyyttä vastaan.

Kun sitten poliitikko vaatii lisää rahaa, niin se johtuu vain siitä, että hänellä on asennevamma, jonka mukaan hän pelottelee jatkuvasti itseään, mitä hirveetä ja kauheen kamalaa hänelle tapahtuisi, jos hänen pitäisi elää vaatimatonta elämää. Rikkaat ovat itsensä pelottelijoita.

UUSIN AJATUKSENI--JUOPON YHTEISKUNTAMALLI (vaviskaa rikkaat, laitan tästä jutun verkkosivuilleni)

Juopon yhteiskunta malli: Oi! Jospa kaikki Suomen järvet viinaksi muuttuisi!

Rikkaan yhteiskuntamalli: Oi! Jospa kaikki inhimillinen voitaisiin muuttaa rahaksi!

Poliitikot eivät ainakaan ole esteenä rikkaiden mielettömälle himolle muuttaa kaikki inhimillinen toiminta rahaksi,koska poliitikot kuuluvat rikkaisiin.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Tuloeroistasokea-ajaar13:52:42 02/05/06 Sun


[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+2
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.