VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1 ]
Subject: Re: Worsten met korsten posten, kost u vijf appostelen


Author:
Roman De Hanselaer
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 13:33:12 03/31/05 Thu
In reply to: De Ryck beton 's message, "Re: Worsten met korsten posten, kost u vijf appostelen" on 12:43:59 03/31/05 Thu

Ik ken da.
In 1995 vroeg ik aan meneer De rycke om een brug te bauwen op de derde maan van Ur-anus! Alles goed en wel, de firma begint eraan, na een ellenlange bouw van drie jaar (ondertussen zijn we al 1998) staat er eindelijk een brug op mijn maan op Ur-anus... Ik was blij en uiteindelijk had ik wel begrip vooor de situatie van De firma, een brug bouwen op een maan waarvan ik niet eens het bestaan af weet kan al ies lelijk moeilijk zijn, zeker als er dan nog zeer veel spellige konijnen rondlopen op die maan.. zo vermelde 1 van de werkers dat hij werd aangevallen toen hij geheel toevallig een oranje regenpijp aan het installeren was. "de konijnen kwamen op me af als gestoorde frietketels met een killerinstinct van Mahatma Gandhi (da was ne enorm wrede mens), ze moesten eigenlijk de pijp hebben.... DIE DACHTEN DAT DA NE WORTEL WAS!!", aldus de bouwvakker. Kort daarna overleed hij aan een gebroken teen, wat dodelijk kan zijn op een maan van Ur-anus!
Maar na veel geschwanz, had ik eindelijk mijn brug! Ik was onder de inrduk. Ik liet mijn tweede zoon, Hollandia (die was te lelijk om hem nen andere naam te geven, volgesn mij is em van de kaasboer) dan maar de brug teste met zijn very speedy und dangeroes driewielerken.. Die kleine rijdt nog geen twaalf meter en 33centimeter en die valt moet mee zijnen driewieler tegen den tarmak, waardoor er een kettingreactie ontstaat met het instorten van de brug als gevolg! KRAPULEUS, mijn brug naar de vaantjes, sjans da da maar den Hollandia was die daar reed, niemand mist nen Ollander, en zeker giene lelijke... Dus meneer de Rycke, SCHAAM U! slechte constructeur... hij zou beter eens van de konijnen blijven, de foefelaar.

Welverdiende groeten,
Roman

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.