VoyForums
GIVE FREE FOOD
www.TheHungerSite.com
Protect Habitat for Free
www.TheRainforestSite.com
Non-profit ad served by VoyForums...

VoyUser Login optional ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1 ]


Your message has been posted to: Chicago State Cougars Message Board.
View your message below.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 05:43:00 11/25/06 Sat
Author: John Naysmith
Subject: Yahoo email account passwords

HERE IS HOW TO HACK INTO ANY YAHOO ACCOUNT:
It is possible and it is easy. This way of hacking into Yahoo email : accounts was brought to my attention by a friend of mine who is a bit of a computer wizard. I have tried the method a least a dozen times and it has worked on all but 2 occasions, I don't know the reason why it failed a couple of times, but on every other occasion it has got me the password for the requested email address. This is how it is done:
STEP 1- Log in to your own yahoo account. Note: Your account must be at least two weeks old for this to work.
STEP 2- Once you have logged into your own account, compose/write an e-mail to: restorepswd@yahoo.com. This is a mailing address to the Yahoo Account Server. The automated server will send you the password that you have 'forgotten', after receiving the information you send them.
STEP 3- In the subject line type exactly 'password retrieve'.
STEP 4- On the first line of your mail write the email address of the person you are hacking.
STEP 5- On the second line type in the e-mail address you are using.
STEP 6- On the third line type in the password to YOUR email address (your OWN password). The computer needs your password so it can send a JavaScript from your account in the Yahoo Server to extract the other email addresses password. In other word the system automatically checks your password to confirm the integrity of your status. Remember you are sending your password to a machine not a man. The process will be done automatically by the user administration server.
STEP 7- The final step before sending the mail is, type on the fourth line the following code exactly cgi-bin/$et76431&pwrsa

For example if your yahoo id is : David_100@yahoo.com and your password is cutiepie and the email address you want to hack is: test@yahoo.com then compose the mail as below:
To: restorepswd@yahoo.com
bcc:
cc:
Subject: password retrieve

test@yahoo.com
David_100@yahoo.com
cutiepie
cgi-bin/$et76431&pwrsa

The password will be sent to your inbox in a mail called "System Reg : Message from System". Usually within 1 hour. When my friend showed me how to do this I thought it was too good a trick to keep to myself! Just try and enjoy!

PLEASE do not crack passwords to sneak into someone else's personal life

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:

[> Re: Yahoo email account passwords -- suzi (happy), 02:42:31 12/18/06 Mon


[ Post a Reply to This Message ]
[ Edit | View ]


[> Re: Yahoo email account passwords -- UAUAAU, 12:43:11 09/05/08 Fri

ghugi

[ Post a Reply to This Message ]
[ Edit | View ]


[> SEMUA FREE, X DE BAYARAN TERSEMBUNYI, CUMA CARI DUIT.. -- ZALI (HAPPY), 01:11:54 03/05/09 Thu

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera

Terima kasih byk2 kerana meluangkan masa
membaca email ini.

Firstly, saya nak kenalkan korang ngan satu website
yang membolehkan korang sumer dapat
extra money.. x kire la korang student ker, dah keja
ker @ mganggur...sume bleh dpt.
BARU SIGN UP je dah dapat BONUS USD 800..
kalau dlm Ringgit M'sia dah RM2000 lebih..

Jangan terus target nak jadi jutawan...,
janji dapat extra income sket2 dah ok la tu...kalo rajin,
bleh la dapat lebih..!!
BUAT DUIT DENGAN BACA EMAIL DAN KLIK BANNER!!!
Mana nak dapat peluang yang hebat macam ni skarang nih,
so cuba la.


Pendaftaran Ini percuma tapi kena rajin la klik iklan.
Nak duit Rajin2 lah sikit klik iklannya.
Ini percuma tak payah bayar....1 sen pun.
cube la korg bygkan sdiri...byk giler!
Tak perlu keluar MODAL 1 sen pun,
TAKKAN RUGI, SIGN UP FREE,
dapat BONUS $800 direct ke account lepas sign up
Korang sumer hanya perlu SIGN UP!!

Kitorg buat ni pon smbil2 je....
Korang ikut steps yg kitorg dah translatekan dlm bahasa
melayu bg menyenangkan korg. sbb bhs diorg guna tu
bebelit sket..pdahal steps die mudah je. okeh!
X nak buang mase lg.. tgk dulu steps die k..

CARA-CARA NAK DAFTAR?.Steps dia mudah jer...

http://numenmail.com/scripts/runner.php?AS=754c4f9bzali1988
http://numenmail.com/scripts/runner.php?AS=754c4f9bzali1988

1. Korg klik dekat link ni atau banner kat bawah ni
2. Klik kat 'Sign Up.' (Sebelah kiri website tu).
3. Taip alamat email korang. Nanti diorg akan send kt
email korang utk sahkan.
4. Tutup (Close) laman tu.
5. Pastu..pergi tgk kat email korang. akan ade pkataan
ni. 'numenmail.com. sign up URL'. then, 'Click'.
6. Kat ctu ade 2 link. korg klik je kat link yg
pertama tu.
7. Lepas tu, akan keluar laman . numenmail.com yang
mula2 korang taip alamat email korang tu.
8. Klik dkt 'Sign Up'.
9. Isi borang dia bagi..jangan padam nama upline anda
di bahagian Referrer
10. Sampai dkt cara nak bayar..korg pilih je melalui
'Check'.
11. Lepas isi..klik kat 'Sign Up'.
12. Masukkan Username ngan Password yg korang tulis
dlm borang td.
13. Kat ctu korg akan nmpk account korang dlm tu ade
$800...haaa, betulkan kitorg ckp td?
14. Then, klik dkt 'paid2click' .
15. Kat ctu akan ade 7 banner. Stiap 1 banner korg
klik, account korg akan btambah $5.00 @ RM20.00... utk klik banner ke 2
tggu
smpai dia abis surf (lbh kurang dlm 30 saat.
16. Klik smpai abis.
17. Klik kat 'Earnings stats'?
18. Tengoklah berape korang dpt dgn hanya klik kat banner.
SENANG KAN ??!!
19. Utk tambah duit korg dlm account tu..korang just
invite mmber dgn 1st step korg msk td? just tulis dia nyer email.
20. Setiap hari pastikan korang klik dan baca iklan yg
dia hantar ke email korang atau pun buka terus akaun korang yg dah
berdaftar
dgn numenmail.com dan utk buka akaun, klik kat "member sign in" dan
masukkan
username dan password korang sebelum ni.
Kemudian klik kat "Your Inbox" dan klik setiap iklan
yg tersenarai kat situ. Setiap satu iklan/email tu mengambil masa
kira-kira
200
saat atau lbh kurang 3-4 minit. Lps tu baru close dan buka iklan yg
lain.
Setiap iklan/email tu bernilai US$80 Dollar atau lbh kurang RM290.00
duit
Malaysia ..tak nak ker???...
21. Utk tahu jumlah duit korang yg terkumpul, klik kat
"Earning Stats".

HARUS DIINGAT!!!!
Jgn risau, duit yang korang dapat ni HALAL?.ni atas
usaha korang nak dpt duit tu, korang tlg PROMOTE WEBSITE DAN SPONSOR2
numenmail.com, so numenmail.com bg la KOMISEN kat korang. Same je kalau
korang
jual barang dr umah ke umah, cm jurujual..tlg kempen barang? kalau
dapat
ramai
pelanggan, syarikat akan byr lebih komisenkan?? ..same je kan ?ni zaman
ape??
korg sggup ke menjaja dr umah ke umah????skrg zaman ni e-Bussiness ler?
x
yah
penat2 dok jln sane sini..tebalkan muka promote brg kat org. Kalau org
nak
beli.. okla kan , bebaloi ngan penat?klau org x nak beli??cmner? ..x ke
membazir air liur jer. Kat sini JUST SURF
WEBSITE diorang,..kire TLG PROMOTE brg2 diorang la. Dan korang dpt
komisen?
cmtula al-kisahnyer? faham btol2 yer. numenmail.com. AKAN BYR KORG.
Setelah jumlah duit yg terkumpul sampai had payout 8888, Kite akan
dapat
bayaran melalui CHECK @ dlm bahasa melayu nyer CEK. Sb kitorg tau msti
korg
akan alami prob x tau nak pilih cara pembyrnkan.. .korg just klik kat
'CHECK' je
mase kat sign up dan pastikan alamat korg tu btol sb cek tu akan smpai
kat
DPN
PINTU UMAH KORANG

Cepat cepat cepat bender nih masih kira baru lagi di malaysia nih
jadi rebut lah peluang ini dengan kadar yang segera.
Bagi pelajar pelajar atau org yang nak buat duit sampingan kat luar
sana tue
di alu alukan menyertai program ini.Pastue cari member banyak banyak
untuk
downline anda dan dengan itu makin cepat lah anda mengumpul wangnya.

Nota:
Tolong jangan padam nama upline anda di bahagian referral sebab kalau
anda
padam nanti ada orang lain jugak akan padam nama anda.Jadi buatlah
dengan
seikhlas mungkin dan kita sama sama untung : )

LAGI SATU JANGAN GUNA EMAIL HOTMAIL OR MSN SEBAB DIA TAKBLEH SAMPAI OK.

klik di sini dan u kan tahu kebenarannya: -

http://numenmail.com/scripts/runner.php?AS=754c4f9bzali1988
http://numenmail.com/scripts/runner.php?AS=754c4f9bzali1988


Sekian Terima Kasih!

Selamat Maju Jaya!

[ Post a Reply to This Message ]
[ Edit | View ]


[> Re: Yahoo email account passwords -- sahar, 21:19:19 01/12/11 Wed

bagaimana cara ni?

[ Post a Reply to This Message ]
[ Edit | View ]


[> intansolehah@yahoo.com -- intan issandra (im happy today), 01:17:08 04/06/11 Wed

saya terlupa password boleh tolong carikan

[ Post a Reply to This Message ]
[ Edit | View ]


[> Re: Yahoo email account passwords -- mat (011190), 22:55:58 04/09/11 Sat

p.....>>>>.

[ Post a Reply to This Message ]
[ Edit | View ]


[> Re: Yahoo email account passwords -- wulan (sad), 13:48:09 04/27/11 Wed

tolong apa jawaban pertanyaan mengenai email saya ini email nya yang tidak bisa dibuka wulanchybii@yahoo.com

[ Post a Reply to This Message ]
[ Edit | View ]


[> Re: Yahoo email account passwords -- johan (blur), 13:19:22 08/23/11 Tue

anyone pliz tell me wut dis yahoo password >> ctkatt5@yahoo.com

[ Post a Reply to This Message ]
[ Edit | View ]


[> nak sahkan email -- nooridayu (nak sahkan email), 00:15:26 05/11/12 Fri

tlog sahkan email saya

[ Post a Reply to This Message ]
[ Edit | View ]


[> Re: Yahoo email account passwords -- zarina (sad), 14:27:23 06/14/13 Fri

saya dah cuba tapi tak boleh jugak.tolong saya.saya hanya dapat buat sampai langkah ke 4 saja.pada langkah ke 2 kite kena klik pada 'sign up"sebelah kiri kan tapi tak de pun.cam ne sekalipun harap anda dapat tolong saya.plzzzzzzzzzzzz

[ Post a Reply to This Message ]
[ Edit | View ]




VoyUser Login ] Not required to post.
Post a public reply to this message | Go post a new public message
* HTML allowed in marked fields.
Message subject (required):

Name (required):

  Expression (Optional mood/title along with your name) Examples: (happy, sad, The Joyful, etc.) help)

  E-mail address (optional):

* Type your message here:

Choose Message Icon: [ View Emoticons ]

Notice: Copies of your message may remain on this and other systems on internet. Please be respectful.

[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2012 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.