VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8910 ]
Subject: jana pendapatan dengan rm10...


Author:
pozi
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 17:55:47 05/12/10 Wed
Author Host/IP: NoHost/203.82.94.47

Kawan sekalian...

Maaf menganggu anda.
Bagaimana anda boleh berjaya pada tahun ini.

- . Inginkan kehidupan selesa?
- . Inginkan rumah sendiri?
- . Bebas dari hutang?
- . Simpanan kewangan yang terjamin?
- . Mahu Software email terhebat , memberi impak kepada perniagaan anda?

Bolehkah anda?

Mungkin ini jawapan anda cari....
Di pusatwang - peluang menjana pendapatan tanpa henti anda boleh memulakan program pusatwang dengan bermodalkan RM 10 anda dapat menjana pendapatan 4 angka di samping dapat produk email collector dan email bulk send yang hebat. Pasti menyenangkan promosi anda. sistem 5 x 6 memungkinkan anda menjana pendapatan tanpa perlu promosi yang banyak.

Klik ke web saya : http://pusatwang.co.cc/?ref=pozi

Terima Kasih dan selamat berjaya!


Mohdfauzi Pozi

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
[> Subject: bagaimana rm20 masuk ke akuan tiap-tiap hari????


Author:
pozi
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:58:16 05/12/10 Wed
Author Host/IP: NoHost/203.82.94.47

Teknik ini terbukti berkesan. Setiap hari RM20 akan masuk ke akaun bank anda. Percaya atau Tidak, terpulang dengan anda. Setiap kali anda login Facebook, terdapat 1-5 orang telah bersedia untuk mendapatkan rahsia ini. Anda tidak perlu susah payah kerana orang lain yang mencari anda..

Bayangkan jika sehari 2 orang sahaja berminat menyertai anda, anda telah menerima RM40 dalam sehari. Saya dulu pun sukar untuk mempercayai betapa mudahnya mendapat duit melalui Facebook dengan cara paling senang & berkesan. Sekarang ni setiap hari saya telah mendapat RM20-RM100 sehari setiap kali login Facebook ($_$)
===========================================
Apa yang anda perlu buat ialah ikuti LANGKAH2 dibawah ini:-

1) Daftar keahlian anda di link bawah ini > http://www.rm20segera.com/?r=pozi
2) Selepas itu, penaja anda akan mengaktifkan akaun "RM20" anda (seperti link saya) setelah pembayaran dibuat kepada penaja anda. Sebaik sahaja akaun anda diaktifkan, anda sudah boleh memulakan bisnes anda seperti saya. Ingat, anda haruslah jujur!
-----------------------------------------------------------------------------
Setelah itu, bersedialah untuk menerima limpahan RM20 terus ke akaun bank anda setiap hari..ini lah yang paling menyeronokkan, 'modal hanya sekali tetapi untung berkali- kali' dengan mengikuti langkah2 di bawah ini:-
-----------------------------------------------------------------------

Program terbaru ini merupakan program yang berasal dari Malaysia di mana 100% komisyen adalah milik kita. Katakan dalam sebulan anda dapat memperkenalkan kepada 10 orang, setiap bulan pendapatan minimum anda adalah RM500...Sungguh hebat!!!


1) Kiraan mudah pendapatan anda setiap bulan:

Taja 1 orang = RM20 setiap bulan
Taja 10 orang = RM200 setiap bulan
Taja 100 orang = RM2000 setiap bulan.

2) Komisyen 100% milik anda. Memang berbaloi.. Sekarang saya telah menjana RM20-RM100 setiap hari..Anda bila lagi?

3) Program ini juga menerima keahlian dari seluruh dunia. Pembayaran boleh dilakukan melalui akaun PAYPAL. Walau siapa pun bertanya,mereka tetap layak menyertainya..Sekarang ini terdapat 500 juta pengguna facebook di dunia..memiliki 0.01% pn anda telah bergelar Jutawan !

4) Akhir sekali, selamat mencuba.. Bebaskan kewangan anda hari ini dengan modal serendah RM20 sahaja! Kami telah buktikan.. Mengapa anda tidak mahu mencuba??

Memang sukar untuk memulakan sesuatu, tetapi jika anda tidak bertindak, sampai bila-bila tidak akan ada hasil.. "Tiada siapa yang berhak mengecap anda sebagai orang yang gagal, kecuali diri anda sendiri". Anda keluar modal RM20, anda mampu meraih RM20-RM100 setiap hari.. Saya telah buktikan kepada anda.. Jangan lewatkan peluang ini.

Ikut semua apa yang saya anjurkan, insyaallah anda akan berjaya. Program ini adalah lebih kepada rasa percaya sesama ahli dan anda tidak akan terikat dengan pelbagai syarat rumit. Penaja anda pasti akan membantu anda setiap masa demi kejayaan bersama.

Salah satu kesilapan besar yang boleh kita lakukan dalam hidup ini adalah sentiasa takut untuk mencuba! Jadi, tunggu apa lagi.. Jom join saya… klik di bawah ini> http://www.rm20segera.com/?r=pozi

Langkah seterusnya selepas mendaftar:-

1) seterusnya membuat pembayaran ke akuan penaja (saya), CIMB (05150003510528).
2) kemudian, anda login http://www.rm20segera.com menggunakan ID anda,
3) dan klik 'Upgrade Keahlian Member"....disitu anda perlu mengisi borang pengesahan pembayaran.
4) setelah anda selesai mengisi borang tersebut, klik "Hantar" dan maklumkan saya secepat mungkin melalui sms (013-3080603) atau emel; agar saya dapat aktifkan LINK anda,
5) setelah saya mendapat pengesahan bayaran tersebut, barulah saya dapat aktifkan LINK anda seperti link saya.. dan jikalau ada apa2 yang anda kurang faham, anda boleh tanya saya...saya sedia membantu...

Akhir sekali, selamat mencuba.. Bebaskan kewangan anda hari ini dengan modal serendah RM20 sahaja!

Yang ikhlas,
pozi.

[ Post a Reply to This Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.