VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234567[8]910 ]
Subject: Jangan ragu.Hanya 10RM saja......


Author:
O2jam (happy)
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 16:09:53 05/07/07 Mon
Author Host/IP: tm.net.my/60.52.14.0

--------------------------------------------------------------------------------
Subject: nak extra money???


Author:
hilda (happy)
[Edit]
--------------------------------------------------------------------------------
Date Posted: 13:47:57 05/06/07 Sun
(tm.net.my/124.82.16.69)

--------------------------------------------------------------------------------
motivasi
<-- Terurut Topik --> <-- Terurut Waktu -->
[Motivasi] DARI RM 2 ANDA BOLEH MENJADI JUTAWAN SENYAP!! PELUANG KEEMASAN ...CUBALAH....

Sun, 18 Feb 2007 19:13:15 -0800

NAK KELUAR MODAL BESAR.,TAK MAMPU,. TAKDE DUIT, TAKUT KENA TIPU, MAHAL SGT., SO
, SEKARANG NI PELUANG ANDA INGIN HIDUP MEWAH, HANYA DENGAN MODAL RM 10? ADAKAH
ANDA MAMPU? ATAU MASIH RAGU2?.

ANDA TAK PERLU RAGU-RAGU UTK MENYERTAI PROGRAM INI
KERANA PROGRAM INI TELAH DIBERI SENTUHAN YG PENUH MEYAKINKAN..
MEMANG TAK DAPAT DINAFIKAN!!
PROGRAM SEUMPAMA MEMPUNYAI POTENSI UTK MEMBERI PULANGAN YG LUMAYAN..
Pernahkah anda membaca buku yg ditulis oleh penulis no.1 Malaysia "Jutawan Dari
Plane Jupiter", Azizi Ali
atau buku "Jutawan Senyap" karya Chef Li
atau buku terlaris dunia "Rich Dad, Poor Dad" oleh Robert Kiyosaki
ataupun buku "The Lazy Man Way to A Millionaire" oleh Philip Poter??
Saya telah meneliti buku-buku tersebut & jalan utk jadi KAYA
adalah terbuka luas kpd mereka yg BIJAK MENGGUNAKAN AKAL &
MEREBUT PELUANG UTK MENGHASILKAN.
************ ********* ********* ********* *
RESIDUAL INCOME :: PENDAPATAN TAMBAHAN BERTERUSAN TANPA BEKERJA.
Sebenarnya rahsia ini adalah seperti mana yg diajar oleh
Robert Kiyosaki, "Jika Anda Mahu Sesuatu, Anda Berilah Sesuatu."
"Orang yg KAYA tak bekerja utk Wang, sebaliknya WANG bekerja untuk mereka."
UNTUK MEMASTIKAN PROGRAM YG SEHEBAT & SEMUDAH INI BERJALAN DENGAN TERATUR &
MENGHASILKAN PULANGAN YG DIKEHENDAKI,
SETIAP PESERTA DIKEHENDAKI MENGHANTAR BUKTI SUMBANGAN.
DARI RM 2 ANDA BOLEH MENJADI JUTAWAN SENYAP!!
JIKA KITA SAMA-SAMA JUJUR & IKHLAS , IA TAK MUSTAHIL.
INSYA'ALLAH. .
RM2 BOLEH JADI RM 1 627 230.00??
************ ********* ********* ********* *
Langkah 1:
Saudara/saudari, muslimin/muslimat. .
Anda yang budiman,
sebelum anda menganggap surat ini tidak munasabah, saya cadangkan supaya anda
membacanya terlebih dahulu.
Selamat datang ke laman informasi kewangan rakyat Malaysia & luar negara di
seluruh dunia dengan bermodalkan RM10 sahaja.
Tak kira apa status, keturunan, umur & warganegara, anda berpeluang merebut
pendapatan yang lumayan ini.
Wang akan mengalir masuk walaupun anda sedang tidur!
Percayalah.
Sebulan yang lalu, saya sedang melayari news groups seperti anda sekarang ini &
menjumpai artikel seperti ini yg mengajak saya melabur RM10 untuk mendapatkan
pulangan beribu ringgit!!
Mula-mula saya tak percaya.
Ini tak lain tak bukan mesti bertujuan hendak ngenakan orang sahaja!!
Tetapi seperti kebanyakan orang, saya tertanya2, jadi saya terus membaca
artikel itu.
Artikel itu menyatakan bahawa hantar RM2 kpd 5 nama & alamat yg disertakan di
dalam artikel tersebut.
Anda kemudian diminta meletakkan nama & alamat anda pada tempat Peserta 5 &
membuang nama Peserta 1, & kemudian post artikel
itu ke sekurang2nya 200 newsgroup (terdapat beribu2 newsgroup di internet jika
anda rajin surfing).
Selepas saya meminta pandangan beberapa orang rakan & memikirkan semula risiko
yg ada, saya membuat keputusan untuk mencubanya.
Tiada apa yg merugikan saya kecuali RM10 & 5 nombor akaun, kan ?
WELL GUESS WHAT!!
Dlm tempoh 7 hari, akaun saya mula dipenuhi WANG!!!
Saya betul-betul terkejut!
Saya ingat ia akan berhenti masuk pada bila2 masa sahaja tetapi wang itu tetap
datang!
Saya memperolehi RM 240 226.00 dalam tempoh 35 hari shj!!!
Sangat berbaloi!
Dengan hanya pelaburan sebanyak RM10!! WANG DATANG SENDIRI KE DALAM AKAUN BANK
SAYA!!!
Saya akan terangkan macam mana ia berfungsi & yg lebih penting kenapa ia
berfungsi sebegitu.
Yg penting, anda cetak artikel ini SEKARANG utk memudahkan anda mendapatkan
semua langkah2 yg diperlukan.
Saya pasti, jika anda mengikuti langkah2 yg telah diatur dalam artikel ini,
anda akan mula membuat duit sblm habis penghujung minggu ini.
Anggaplah program ini sebagai 1 peluang keemasan yg meningkatkan taraf ekonomi
anda.
Tahukah anda bahawa cara ini telah dipraktikkan oleh berjuta2 orang di seluruh
dunia bagi memungut derma & mengumpul modal perniagaan?
Percayalah!
dalam masa 40-50 hari anda akan memperolehi sbnyk RM 1 627 230.00 tanpa penat.
Kalau tak percaya, apa kata anda mencubanya dahulu?
Seperti saya, mungkin anda juga ragu2 dengan program seumpama ini.
Mulalah pelbagai soalan bermain di fikiran; Adakah program ini sah di sisi
undang2?
Soalan seperti ini pernah diajukan kepada seorang peguam.
Beliau memberitahu bahawa program ini menyerupai surat berantai (chain letter)
tetapi disebabkan setiap risalah dilengkapi dgn maklumat terperinci mengenai
sistem program tersebut, maka ianya SAH di sisi undang2.
Yg paling kerap bermain di fikiran saya ketika itu ialah; Adakah ia satu
penipuan?
Jawapannya TIDAK SAMA SEKALI kerana ia tak seperti surat berantai, di mana
pihak yg menerima seolah2 diugut utk melakukan apa yg dikehendaki oleh surat
tersebut, program seperti ini tak memaksa / mengugut mana2 pihak malah ia
memberi pilihan kepada pihak yg menerima untuk mengabaikan program ini sama
sekali.
Di samping itu, dengan segala maklumat terperinci yg disertakan ia sekaligus
menjadikan program ini sebuah perniagaan yg sah & amat menguntungkan semua
pihak asalkan mereka rajin berusaha.
Adakah ia baik?
Sudah tentu YA.
Ini kerana, sesiapa sahaja yang rajin menghantar risalah ini, mereka berpeluang
besar untuk memperolehi hasil yang lumayan.
Sangat2 lumayan sebenarnya.
Apa yg PENTING untuk anda fahami ialah program ini bukanlah suatu penipuan & ia
tidak menyalahi undang2 & ia hampir TIDAK MEMPUNYAI SEBARANG RISIKO!!
Sekiranya anda JUJUR & RAJIN menyebarkan program ini, anda akan memperolehi
ganjaran yg amat besar, bersesuaian dgn usaha yg anda curahkan, malah tak
mustahil lebih dari itu.
Jika anda tidak menyertainya, kerugian akan sentiasa berada di pihak anda.
Firman Allah SWT bermaksud:
"Iblis & syaitan menakutkan manusia dengan kerugian & kepapaan supaya jangan
menderma utk kebaikan.."
Program ini telah dicipta setelah dibuat penelitian & kajian terperinci ke atas
program2 yang ada di negara2 maju & ia telah diringkaskan seberapa yg boleh
bagi memudahkan usaha para peserta.
Jumlah RM1 627 230 atau apapun jumlah yg anda inginkan sudah tidak mustahil
lagi.
Pokok pangkal, anda bertindaklan dari SEKARANG & gembelingkan usaha ke arahnya
dengan penuh keyakinan & kesungguhan.
Baca & fahamkan arahan sebelum menyertainya supaya tak berlaku penganiayaan
kepada peserta lain secara tak sengaja.
************ ********* ********* ********* *
BAGAIMANA CARANYA??
Langkah 1:
- (Abaikan jika TIADA BUKTI sumbangan )
Kemudian anda dikehendaki menghulurkan sumbangan RM2 shj kpd setiap peserta
(tak perlu sumbang kepada peserta terdahulu kerana sudah terkeluar).
Seterusnya, bank-in RM2 kpd setiap nama & nombor akaun peserta yg terdapat pd
Senarai Nama Peserta 1 hingga 5. (Transfer Fund to other CIMB account)
Langkah 2:
- Setelah setiap peserta menerima sumbangan drpd anda, maka anjakkan nama &
nombor akaun Peserta 1 ke Peserta terdahulu (Peserta 1 terkeluar).
Anjakkan nama Peserta 2 ke ruang Peserta 1, Peserta 3 ke ruang Peserta 2,
Peserta 4 ke ruang Peserta 3, Peserta 5 ke ruang Peserta 4 & masukkan nama &
nombor akaun anda pada ruang Peserta 5 yg tlh dikosongkan td.
Pastikan senarai nama & no akaun setiap peserta berada dlm kedudukan yg betul
bg memastikan tak berlaku sbrg penganiayaan kpd peserta lain.
ATTACHKAN JUGA BUKTI SUMBANGAN ANDA & anda cuma perlu print screen account
summary selepas membuat sumbangan.
PASTEkan didalam Paint (Start-> Accessories->Paint) & save.
kemudian attachkan file tersebut sebagai bukti sumbangan anda bagi meyakinkan
peserta lain bahawa anda telah membuat sumbangan (bagi mengelak penipuan).
Langkah 3:
- Kemudian, poskan artikel ini (boleh dibuat pengubahsuaian jika perlu) ke
sekurang2nya 200 news group yg terdapat di internet spt laman-laman web
diskusi, forum & message board.
Langkah 4:
- Kemudian, tunggulah giliran anda dgn sabar (biasanya 40-50 hari utk ganjaran
yg lbh besar) utk mencapai matlamat ini bilamana wang kiriman drpd peserta2
lain yg menyertai program ini akan anda terima.
Semakin ramai yg menyertai program ini, maka semakin berkembanglah kedudukan
anda.
Sila lihat carta sebagai rujukan (andaian 15 peserta menyertai setiap peringkat
& setiap seorang menjana 15 lagi peserta).
************ ********* ********* ********* *
CARA PENGIRAAN
Peserta 5 (Anda bermula di sini)
15 peserta x RM2 = RM 30.00
Peserta 4
15 peserta x (15) x RM2 = RM 450.00
Peserta 3
15 peserta x (15) x (15) x RM2 = RM 6 750.00
Peserta 2
15 peserta x (15) x (15) x (15) x RM2 = RM 101 250.00
Peserta 1
15 peserta x (15) x (15) x (15) x (15) x RM2 = RM 1 518 750.00
JUMLAH = RM 1 627 230.00
************ ********* ********* ********* *
Jangan cuba menipu.
Allah melihat apa yg anda lakukan.
Pastikan anda mengirimkan RM2 kepada peserta setelah meyertai program ini.
Sekiranya anda cuba menipu iaitu dengan meletakkan nama anda terus ke No.1,
anda hanya akan menerima wang sebanyak RM 30 sahaja.
Oleh itu, bersabarlah kerana giliran anda akan tiba juga.
Anda perlu ingat, bukan semua orang berfikiran positif seperti kita.
Andainya tak ramai yg menyertai program ini, tentu jumlah wang anda terima
sedikit sahaja kan ?
Oleh itu anda dinasihatkan supaya mengepos sebanyak mungkin artikel tersebut ke
internet.
Walaupun 50% sahaja yang menyertainya, anda masih boleh memperolehi sumbangan
sebanyak RM 406 808.
Saya yakin artikel2 yg anda kirim itu akan mendapat jawapan (wang) seperti apa
yg telah saya alami.
Sila ikuti arahan yang telah ditetapkan & imbuhan lebih RM 1 627 230 boleh
menjadi milik anda dalam tempoh 40-50 hari sahaja.
Program ini masih kekal bertahan atas dasar kejujuran semua pihak.
Anda sekarang akan menjadi salah seorang pemilik perniagaan melalui
surat-menyurat.
Di dalam perniagaan ini anda tak menjual barang2 yg dapat dilihat tetapi
sebaliknya anda menjual perkhidmatan.
Perkhidmatan ini terjamin selamat & dibenarkan!!
Simpan salinan langkah2 ini & bila-bila masa anda memerlukan duit, anda boleh
mencubanya lagi & lagi & lagi.
SILA INGAT bahawa program ini masih terus bertahan kerana kejujuran semua
peserta yang telah mengikuti langkah2 yg telah digariskan dengan sempurna.
Cuba anda bayangkan, jika anda jujur, program ini akan berterusan & duit yang
diterima oleh orang2 lain akan sampai juga ke tangan anda.
Hantarkannya sekarang, masukkan nama anda dalam senarai & anda telah mula
berniaga!!
************ ********* ********* ********* *
Langkah 1 :
- Masukkan RM2.00 ke dalam setiap akaun dibawah.
RM2 x 5 = RM 10.00 sahaja.
SENARAI NAMA PESERTA

Peserta 1 (RM 2.00)
Rosdi bin Abdul Rahman
MayBank: 108010347232
(Anjakan nama & Nombor Akaun Peserta 3 ke sini)

Peserta 2 (RM 2.00)
Furhan bin Shamsudin
Maybank: 164043624093
(Anjakan nama & Nombor Akaun Peserta 4 ke sini)

Peserta 3 (RM 2.00)
Anglia Moira
Maybank: 112080381470
(Anjakan nama & nombor akaun peserta 5 ke sini)

**Peserta 4 (RM 2.00)
Galigie
Maybank: 111011204508

**Peserta 5 ( RM 2.00) ( Anda)
Mekid
Maybank : 111039035887

(Masukan nama & no.akaun anda disini - Peserta baru)
(**Nama & Nombor Akaun anda akan diganti sebagai Peserta 5)
************ ********* ********* ********* *
LAKUKAN DENGAN PENUH IKHLAS!
DERMA & SUMBANGLAH KPD PESERTA TERSEBUT, NESCAYA ANDA JUGA AKAN MENERIMA DERMA
& SUMBANGAN SEUMPAMANYA.
INSYA'ALLAH. .
Bagaimana Untuk Mengiklankan Ke News Group?
Melalui newsgroup iaitu laman2 web yang mengandungi diskusi, forum / message
board, anda boleh mendapat keuntungan tanpa mengenali / mengetahui siapa yang
telah membaca risalah anda.
Walaupun ia tak selamat dari segi security kerana anda tak mampu mengawal orang
bawahan anda, tetapi anda boleh menyebarkan risalah anda kepada lebih daripada
5000 orang dalam satu masa.
Cuba anda lihat fakta ini; di seluruh dunia ada terdapat lebih daripada 32 000
laman web bercorak diskusi & pada satu2 hari, lebih daripada 5,000 orang
melawat laman web seperti berikut.
Di dalam dunia terdapat lebih kurang 2 BILLION pengguna internet yang berdaftar
& pada diri, bayangkan setiap hari dianggarkan lebih daripada 50 000 pengguna
baru mendaftarkan
berapa ramai orang yang bakal menyebarkan risalah yang mengandungi nama &
alamat anda, & setiap orang yang menyalin risalah anda akan menghantar anda
sebanyak RM2.
Sekiranya dalam masa 2 bulan 50000 orang menghantar anda RM2, anda akan
memperolehi RM 100 000!!! Banyak tu!!
************ ********* ********* ********* *
Langkah 1:
- Anda tak perlu menaip semula risalah ini.
anda hanya perlu pilih menu EDIT-SELECT ALL utk memilih seluruh risalah &
kemudian pilih menu EDIT-Copy utk menyalin risalah anda.
Langkah 2:
- Buka aplikasi 'notepad' (Start- Programs- Accessories- Notepad) & pilih menu
EDIT-PASTE utk memaparkan risalah anda & setelah membuat perubahan yang
diterangkan di atas, pilih menu FILE-SAVE untuk menyimpan risalah baru anda
seboleh2nya dalam bentuk
*.txt (biasanya ia automatik).
Langkah 3:
- Buka Netscape / Internet Explorer & pergi ke laman web pencari spt Yahoo! utk
mencari laman2 web diskusi, forum & message board.
Antaranya saya sertakan di sini:
1. usahawan_cyberia@ yahoogroups. com
2. pemuda-keadilan@ yahoogroups. com
3. bicara_melayu_ [EMAIL PROTECTED] ps.com
4. [EMAIL PROTECTED] ups.com
5. keluarga_melayu@ yahoogroups. com
6. melayu_bestari@ yahoogroups. com
7. melayumalaysia@ yahoogroups. com
8. iklanbebasku@ yahoogroups. com
9. uitm-melaka@ egroups.com
10. [EMAIL PROTECTED] ups.com
11. [EMAIL PROTECTED] .com
12. usahawan_melayu@ yahoogroups. com
13. [EMAIL PROTECTED] com
14. [EMAIL PROTECTED] .com
15. idealis_mahasiswa@ yahoogroups. com
16. induksiaudit2003@ yahoogroups. com
17. forum-bisnis- [EMAIL PROTECTED] ps.com
18. [EMAIL PROTECTED] ps.com
19. malaysia_friends@ yahoogroups. com
20. kelabbisnesonline@ yahoogroups. com ,
21. sehatbersama@ yahoogroups. com ,
22. on_line_associates_ [EMAIL PROTECTED] s.com ,
23. extramoney_fromhome @yahoogroups. com ,
24. Ads4YourHomeBiz@ yahoogroups. com ,
25. Wilber_Malaysia@ yahoogroups. com ,
26. [EMAIL PROTECTED] .com ,
27. pas-network@ yahoogroups. com ,
28. perniagaan_melayu@ yahoogroups. com ,
29. ruang_iklan_ [EMAIL PROTECTED] ups.com ,
30. qualityproducts@ yahoogroups. com ,
31. [EMAIL PROTECTED] ups.com ,
32. Masyarakat_Melayu@ yahoogroups. com ,
33. keadilan_eberita@ yahoogroups. com ,
34. itjobs_malaysia@ yahoogroups. com ,
35. supremeringgit@ yahoogroups. com ,
36. [EMAIL PROTECTED] ps.com ,
37. Usahawan_Melayu@ yahoogroups. com ,
38. melayuhebat@ yahoogroups. com ,
39. [EMAIL PROTECTED] com ,
40. [EMAIL PROTECTED] ps.com ,
41. [EMAIL PROTECTED] ups.com
42. cari_duit_group@ yahoogroups. com ,
43. melayucyber@ yahoogroups. com ,
44. melayu_bestari@ yahoogroups. com ,
45. perniagaan_melayu@ yahoogroups. com ,
46. Masyarakat_Melayu@ yahoogroups. com ,
47. usahawan_cyberia@ yahoogroups. com ,
48. malaysia_friends@ yahoogroups. com ,
49. [EMAIL PROTECTED] com ,
50. [EMAIL PROTECTED] s.com ,
51. duit_sampingan@ yahoogroups. com ,
52. [EMAIL PROTECTED] s.com ,
53. [EMAIL PROTECTED] ps.com ,
54. Janapendapatan@ yahoogroups. com ,
55. [EMAIL PROTECTED] s.com ,
56. [EMAIL PROTECTED] ps.com ,
57. jutawan2002@ yahoogroups. com ,
58. malaysia_duit_ [EMAIL PROTECTED] com ,
59. maricariduit@ yahoogroups. com ,
60. masyarakat_melayu@ yahoogroups. com ,
61. melayucyberer@ yahoogroups. com ,
62. [EMAIL PROTECTED] ups.com ,
63. [EMAIL PROTECTED] ps.com ,
64. ringgitmatrix@ yahoogroups. com ,
65. side_income@ yahoogroups. com ,
66. [EMAIL PROTECTED] .com ,
67. [EMAIL PROTECTED] ups.com ,
68. wang_dari_komputer@ yahoogroups. com ,
69. iklan-groups@ yahoogroups. com ,
70. [EMAIL PROTECTED] ps.com ,
71. iklan-mudah@ yahoogroups. com ,
73. iklan-niaga@ yahoogroups. com ,
74. iklan-utama@ yahoogroups. com ,
75. iklan_percuma_ [EMAIL PROTECTED] ps.com ,
76. [EMAIL PROTECTED] ups.com ,
77. [EMAIL PROTECTED] ps.com ,
78. islamcarahidupku@ yahoogroups. com ,
79. keusahawanan@ yahoogroups. com ,
80. dewanperniagaanbumi putrammu@ yahoogroups. com ,
81. duit_online@ yahoogroups. com ,
82. duit_semata@ yahoogroups. com ,
83. e-perniagaan@ egroups.com ,
84. e-perniagaan@ yahoogroups. com
Langkah 4:
- Pergi ke laman2 web tersebut & pilih diskusi, forum/sebagainya & hantar
risalah anda.
Anda perlu mengisi ruangan SUBJECT sebagai tajuk anda & pergi ke risalah anda
tadi, pilih menu EDIT- COPY untuk menyalin & klik pada ruang untuk mengisi
risalah
anda pada laman web tersebut & pilih menu EDIT- PASTE pada Netscape / Internet
Explorer anda. (Anda juga mungkin dikehendaki untuk mendaftar diri pada laman
web
tersebut, tak mengapa kerana anda hanya mahu menyebarkan kepada mereka yang
ingin mencari sumber kewangan yang sah & anda hanya menjalankan tugas anda.
Jadi, daftarkan sahaja setelah memastikan yang program tersebut PERCUMA)
************ ********* ********* ********* *
Tahniah, ITU SAHAJA!
Apa yg perlu anda lakukan sekarang ialah pergi ke message board seterusnya &
ulangi langkah2 di atas.
Setiap message yg dihantar akan mengambil masa kira2 30 saat untuk muncul di
skrin anda.
Ingat!
lebih banyak anda iklankan (message board, dsb.) lebih banyak duit yang akan
anda dapat!!
Mudah kan ?
Selepas ini anda akan mula menerima wang tersebut sebelum anda sempat
mengiranya!
Malah, anda mungkin perlu menyewa Peti Surat kerana jumlah kiriman wang yg anda
akan terima terlalu banyak sekali.
Anda juga boleh menggunakan nickname jika tidak mahu dikenali tetapi pastikan
alamat yg disertakan adalah tepat agar surat tersebut boleh sampai ke tangan yg
berhak!
Terima Kasih.
SELAMAT MENCUBA & GUNAKANLAH DUIT TERSEBUT UNTUK KEPERLUAN ANDA KE JALAN YANG
ELOK & KEBAJIKAN!!
Bantulah Mereka Yg Memerlukan.
Wassalam.



____________________________________________________________________________________
Don't get soaked. Take a quick peak at the forecast
with the Yahoo! Search weather shortcut.
http://tools.search.yahoo.com/shortcuts/#loc_weather

[Non-text portions of this message have been removed]



Apa yang dicari mungkin ada di sini:
http://www.giantproduct.com
dan
http://www.bukusiber.com


Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/Motivasi/

<*> Your email settings:
Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
http://groups.yahoo.com/group/Motivasi/join
(Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
mailto:[EMAIL PROTECTED]
mailto:[EMAIL PROTECTED]

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
[EMAIL PROTECTED]

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
http://docs.yahoo.com/info/terms/

[Motivasi] DARI RM 2 ANDA BOLEH MENJADI JUTAWAN SENYAP!! PELUANG KEEMASAN ...CUBALAH.... ali mamak
Kirimkan email ke

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.