VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234567[8]910 ]
Subject: Re: PTD


Author:
anifesoj
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 18:02:06 09/07/07 Fri
Author Host/IP: NoHost/202.75.4.170
In reply to: shah 's message, "PTD" on 15:05:06 03/07/03 Fri

Date Posted: 15:05:06 03/07/03 Fri
(NoHost/202.185.34.197)
________________________________________
assalamualaikum semua...

sorilah ek, aku dah lama tak taip mesej kat laman ni. sepanjang bulan dua lopeh eden sibuk macam menteri. tapi, leh dikatakan hari2 aku masuk mb ni cuma tak sempat nak bercerita apa2, terutamanya pasal aku gi program assessment PTD kat INTAN KL.

well, aku dah gi program tu, mana la tau kalau nama aku termasuk dlm final list utk temuduga jawatan Pegawai Tadbir dan Diplomatik. masa aku pi program ni, baru le aku tau yg jawatan ni memang gempak habis, tapi ramai orang kat sana dah warning..keje ni banyak urusan, then ko boleh naik pangkat sampai ke Ketua Setiausaha Negara (KSUN).

INTAN tu kat area PJ, hari aku nak pi sana baru aku tau yg locationnya kat sebelah UM (jangan marah aa King, aku try tepon hp ko tapi x dapat..). program tu mula dari 5-7/2 lepas. pemilihannya? uhh...very chellenging..yang pi program tu semuanya gempak2, tapi aku buat gak the best. mana la tau, kalau ada rezeki...

so, resultnya sepatutnya aku tau secepat mungkin, dalam masa kurang sebulan daripada tarikh tamat program..tapi sampai hari ni..takde apa2 berita. so, leh le consider yg aku x berjaya ke next level. tapi, aku dah apply lagi sekali, nak masuk exam balik then try sampai aku dapat gi sekali lagi program tu.

makan dia best. korang bayangkan la, hidangan supper...sate ayam, sate daging, nasi impit, kuah kacang sedap dengan 2 jenis air susu !!! kenyang sampai aku susah nak tidur malam. penginapan diorang sediakan, fuh...diorang punya bilik macam kat hotel sri malaysia, hebat !!

oklah. Aizi, aku dengaq hang dah dapat keje. so, dapat first month gaji tu, jangan le tak faham-faham...as usual..hehehe



----> w'salam...hye shah...i just read ur msg n i tau bende ni dah berkurun gile...erm 4 da sake of my curiosity,saje nak tanye,u dpt ke jadik PTD tu?...

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.