VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234567[8]910 ]
Subject: BESTNYEE..E-KUTU MAYBANK2U..HANYA RM 0.50 SAHAJA...


Author:
WAWA....
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 13:27:57 05/30/08 Fri
Author Host/IP: 37.45.111.218.cbj02-home.tm.net.my/218.111.45.37

KEMPAK WOOO... 5O SEN JE..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA

SILA BACA SEMUA TEKS DIBAWAH, ANDA RUGI JIKA ADA YG TERTINGGAL:



DI SINI KAMI AKAN MEMPERKENALKAN E-KUTU MAYBANK2U TAPI
DENGAN PELABURAN YANG MURAH. IANYA SERENDAH RM0.50 SEN SORANG
SAHAJA!!!

Caranya mudah sahaja sama jugak macam maybank2u yg
lain tapi cuma jumlah sumbangannya hanya RM0.50 sen sahaja. Rendah
kan, mungkin anda kata kalau 50 sen bila nak kaya tapi

kalau dah berjuta2 org beri sumbangan tak ke kaya
jugak macam tokei jual gula-gula hanya 20 sen je
harganya tapi jutawan jugak kalau dah ramai org satu
dunia beli betul tak?

JANGAN LUPA LAMPIRKAN BUKTI SUMBANGAN!!! !

SENARAI PESERTA:

1. Nama :--Masih Kekosongan-- -
No Akaun:

2. Nama :ZAIRIYAH BINTI ZAINUDIN
No.Akaun: Maybank 108011756736
(Anjakkan peserta no 3 ke tempat no 2)

3. Nama : NURUL AIN CHIN BT ABDU
No Akaun: Maybank 162049755953
(Anjakkan peserta no 4 ke tempat no 3)

4. Nama: ARAHMAT DURAHIM
No Akaun: Maybank 114302006185
(Anjakkan peserta no 5 ke tempat no 4)

5. Nama : NORMALA BINTI SABNON
No Akaun: Maybank 151212776082
(Anjakkan peserta no 6 ke tempat no 5)

6. Nama : WAN MOHD ZUHAIRI BIN WAN MOHD ZAIN
No Akaun: Maybank 112205047794
(Anjakkan peserta no 7 ke tempat no 6)

7. Nama : MOHD. NAS BIN NADIN
No Akaun: Maybank 151258428290
(Anjakkan peserta no 8 ke tempat no 7)

8. Nama : HALIM BIN NADIN
No Akaun: Maybank 101132673040
(Anjakkan peserta no 9 ke tempat no 8)

9.Nama: MOHD AL HAFIS BIN HANAPI
No Akaun: MAYBANK 166010121501
(Anjakkan peserta no 10 ke tempat no 9)

10. Nama : NUR HAZIRA BINTI HALIM
No Akaun : MAYBANK 162209938385

(Anjakkan peserta no 10 ke tempat no 9)
Dan tulis nama dan no akaun anda di tempat no 10

Dan jangan lupa menyumbang ikhlas RM0.50 sen kepada setiap peserta (cuma RM2.50 shj ^_^).

Sumbanglah dengan ikhlas, nanti orang lain pula akan ikhlas menyumbang untuk anda.

CEPAT!!!! Sementara org tak ramai nih anda cuma sumbang RM4.50 je, esok dah ramai kene sumbangkan RM5.00

Bagaimana Untuk Mempromosikan Projek ini?


Langkah 1

Anda tidak perlu menaip semula risalah ini, anda hanya perlu pilih menu EDIT-SELECT ALL utk memilih seluruh risalah dan kemudian pilih menu EDIT-Copy utk menyalin risalah anda.


Langkah 2

Klik Compose new message dan PASTE utk meyalin risalah asal. Kemudian editkan risalah asal dengan mengisi maklumat anda dan menganjakkan peserta-peserta awal. Isikan Subject dan Save as Draft (bagi memudahkan anda untuk membuat promosi dimasa akan datang)


Langkah 3

Pergi ke folder DRAFT buka risalah yg telah anda save sebelum ini dan hantarkan ke alamat2 e-mail pengirim.

Tahniah...ITUSAHAJA !! Apa yang perlu anda lakukan sekarang ialah ulangi langkah-langkah di atas. Setiap message yang dihantar akan mengambil masa kira-kira 30 saat untuk muncul di skrin anda. Ingat!! Lebih banyak anda iklankan, lebih banyak duit yang akan anda dapat!! Mudahkan? Selepas ini anda akan mula menerima wang tersebut sebelum anda sempat mengiranya! TerimaKasih.

CARA-CARA GUNA MAYBANK2U

Mula-mula anda pergi kat bank maybank pastuh pi tanya kat pekerja kat situ 'encik saya nak buat maybank2u' nanti org tu ajarla anda, tak susah hanya buat guna ATM mesin sahaja.

Daftar sekali no. handphone anda kat situ bagi tujuan TAC. Selepas dah selesai kat ATM mesin tuh dia akan ajar masuk kat laman web iaitu www.maybank2u. com. Selepas masuk web tuh anda hanya perlu click kat FIRST TIME LOGIN sahaja pastuh dia tunjuk borang untuk anda
isi, pastu isi lerrr.. Dah ok maka boleh la anda guna dah perkhidmatan maybank2u.

Kat sebelah kiri tuh sume dia punya perkhidmatan. Anda click kat FUND TRANSFER, pastu cari 3rd party & own account, pastu kat bawah tu click kat open 3rd party accounts.

Pastuh REQUEST TAC dulu, nanti dia akan hantar kat handphone no. tac anda pastuh tulis la kat TO OPEN 3RD PARTY ACCOUNT, tulis no akaun peserta, amaunt RM0.50 tiap sorang pastu next pastu ok. Dah abis, taipkan nama anda diposisi 10, anjakkan setiap peserta keatas.

DI BAWAH ADA BEBERAPA SENARAI GROUPS UNTUK PROMOSI:

1. usahawan_cyberia@ yahoogroups. com
2. pemuda-keadilan@ yahoogroups. com
3. bicara_melayu_ semasa@yahoogrou ps.com
4. mlm_melayu@yahoogro ups.com
5. keluarga_melayu@ yahoogroups.. com
6. melayu_bestari@ yahoogroups. com
7. melayumalaysia@ yahoogroups. com
8. iklanbebasku@ yahoogroups. com
9. uitm-melaka@ egroups.com
10. 05e_dagang@yahoogro ups..com


ANDA SUDAH BOLEH MENGGUNAKAN KELEBIHAN MAYBANK2U UNTUK
MEMULAKAN PERNIAGAAN PENGIKLANAN DI INTERNET.
USAHALAH UNTUK MENAMBAH KEWANGAN KITA DENGAN CITA-CITA
UNTUK HIDUP SENANG DAN BERDUIT!!!! JUJUR DAN IKHLAS, IANYA TIDAK MUSTAHIL.

BERIKUT ADALAH BUKTI PEMBAYARAN


BUKTI PEMBAYARAN KE AKAUN PENERIMA






Status:








Successful
From Account: 166010121501 WSA
New Balance: RM1.68
To Open 3rd Party Account: 101132673040
Amount: RM0.50
Effective Date: Today
Account Holder Name: HALIMI BIN NGADIN
Reference Number: 1244854080
Transaction Date/Time: 29 Apr 2008 15:57:12

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.