VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, January 28, 17:52:56Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Hoe het met me gaat? (trigger)


Author:
Fluffy
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, September 11, 14:25:29

Hallo'tjes

Het is een hele tijd geleden dat ik nog iets hier ben komen schrijven. Hoe het juist komt weet ik eigenlijk niet.
Ben soms nog wel eens komen lezen, maar heb de energie niet gehad om iets zelf neer te schrijven.

Hoe het met me gaat? Een tijdje is het super goed geweest. Ik was op vakantie geweest naar Frankrijk en had daar veel energie op gedaan, heel veel positieve energie en toen ik terug thuiskwam, had ik die nog altijd in mij. 1 week is het hier thuis dan goed gegaan en dan door allerlei gebeurtenissen op mijn werk en teleurstellingen van vriendinnen ben ik in een enorm zwart diep gat gevallen.
En daar zit ik nu al 14 dagen in.
Het is een heel lang verhaal en ik voel me er zo rottig bij.
Waar het op neer komt, is dat ik eens 1 keer neen heb gezegd op iets en dat zijn mensen niet van mij gewoon en nu heb ik dus ruzie met een goede vriendin op mijn werk. En het ergste is dat zij mensen nu tegen mij opzet en ik voel me zo machteloos. Mijn beste vriendin van op mijn werk en ook een beetje van daarbuiten is zelfs slecht over mij aan het denken allemaal door wat die andere vriendin tegen haar zegt. Ik weet niet goed wat ik nu moet doen...

Nu ben ik hier weer heel mijn verhaal aan het doen, maar ik zit er toch wel mee. Dus de vriendin waar ik neen heb tegen gezegd die haar vriend is de beste vriend van mijn vriend. En nu is hij al slechte dingen over mij tegen mijn vriend aan het zeggen. Al goed dat mijn vriend me heel goed kent en me heel graag ziet, maar ik vind het allemaal zo erg dat het zo ver kan gaan.
Hoe het allemaal ineens zo ernstig is geworden weet ik niet, maar het knaagt aan mij.
Ik heb niets verkeerds gedaan en toch voel ik me als de boeman, de slechterik, de persoon die niets waard is en die altijd maar 'ja' moet knikken.

Ik voelde me een paar weken geleden zo sterk zo goed en nu voel ik me terug een hoop je 'afval'.
Toch raar hoe het zo ineens bergaf kan gaan.

Ik probeer me vast te houden aan de goede en positieve dingen, maar het spijtige is dat ik dagelijks word geconfronteerd met mijn collega/vriendin die slecht over me spreekt en dat maakt het enorm zwaar.

Dus het gaat momenteel niet zo heel goed met me...
En dat heeft terug wat negatieve effecten op mijn eetpatroon natuurlijk.
HOpelijk kom ik hier weer heelhuids uit, want ik heb echt weer soms hele hele slechte en sombere dagen.

Positief proberen te denken is de boodschap en me vasthouden aan positieve dingen, maar dat is soms echt heel heel moeilijk.

Al goed heb ik een enorm lieve vriend en heb ik 2 enorm lieve schatte van vriendinnen gemaakt en die houden me recht. Die steunen me allemaal in dik en dun.
En daar ben ik wel blij voor. Voor hen blijf ik vechten :-)

En dit was weer een heel verhaal van mij.

xxxx
Fluffy

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Hoe het met me gaat? (trigger)AnjaSunday, September 11, 15:48:33


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.