VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, December 02, 14:06:40Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: toch nog maar eens iets van me laten horen (trigger)


Author:
Liesje
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, April 12, 16:54:46

Het is weer al even geleden,hé. Ik was eigenlijk van plan om niet meer naar dit forum te komen.Ik wou gewoon doen alsof er helemaal niets met me is. Dat ik helemaal geen problemen meer heb enzo. Ook tegen mijn ouders probeerde ik te doen alsof ik alles weer onder controle had.Maar dat is dus blijkbaar niet zo.

Ik ben ondertussen al twee keer naar mijn psychiater geweest. De laatste keer viel ze heel goed mee. Daar ben ik echt blij om. Ze wil eerst nog wat met me praten voor we beslissen welke therapie het meest geschikt voor me is.
Ik hoop dat ze het snel weten, want momenteel ga ik alleen maar bergaf.De eerste week van de paasvakantie ging het eten fantastisch goed. Ik at normaal en liet het snoep. Wat was ik blij dat ik het snoepen toch kon laten!!! Maar in de tweede week liep weer alles mis. En nu ik terug op kot zit, is het nog erger. Telkens ik alleen op mijn kot ben,moet ik gewoon iets snoepen. Ik moet de hele tijd iets kunnen eten. En daarna vind ik me vreselijk! Ik probeer nog altijd terug wat gezonder te eten en terug op mijn vorige gewicht te geraken,maar steeds mislukt het dus. En dan stort ik in. Ik begin weer te snijden, voel me echt ellendig, zie het allemaal niet meer zitten.

Mijn psychiater weet wel dat ik me slecht voel als ik heb gesnoept,maar ze zegt dat het helemaal niet erg is als je eens snoept,zolang je niet overdrijft. Dus ik veronderstel dat ze niet doorhad dat ik wel overdrijf. Ik durf het haar ook niet zo goed te vertellen,maar misschien moet ik het toch maar doen anders ziet ze me verkeerd. Of niet?

Verder voel ik me soms ook ineens heel ongelukkig. Zonder dat er eigenlijk iets is. Ik moet dan gewoon plots wenen. Het is dan net dat ik mezelf heb laten ontsnappen. Het is dan net alsof er iemand anders in mijn lichaam zit. En die beslist wat er met dat lichaam gebeurt. En ik krijg die maar niet verdreven, ze neemt mijn plaats in en het is verdomd moeilijk om die terug te krijgen. Nochtans zou ik het zo graag kunnen...

Weet er misschien iemand een middeltje om die snoepbuien de kop in te drukken? Want ik wil er nu al mee beginnen en niet nog langer afzien tot mijn psychiater een goede therapie heeft gevonden voor mij,hoor. Anders wordt het nog erger en dat kan ik niet meer aan.

Heel veel liefs en hou jullie sterk!

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: toch nog maar eens iets van me laten horen (trigger)AnjaTuesday, April 12, 18:38:33


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.