VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, March 19, 7:39:13Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8 ]
Subject: Re: Voor Anja


Author:
Mignon
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, December 28, 13:13:03
In reply to: Anja 's message, "Re: Voor Anja" on Sunday, December 26, 15:39:05

Lieve Anja,

Nou, gelukkig zijn de kerstdagen achter de rug he...we hebben het overleefd ;)

Fijn om te horen dat je toch iets lekkers voor jezelf hebt gemaakt (ook al was het dan met oud stokbrood...hihi, geintje hoor) Ik heb nog nooit kaasfondue gemaakt maar het klinkt heel lekker. Ik vond het kwa kerstfilms ook een beetje tegenvallen. Na jouw reactie had ik nog even in de gids gekeken, maar het was inderdaad niet veel soeps. Rayman is laat heb ik weleens van gehoord maar nog nooit gekeken...is dus een aanrader? :)
Je hebt jouw hondje als ik het zo hoor uit het asiel gehaald? Vind ik trouwens ook echt iets voor jou om te doen ;) Ik weet wel precies wat je bedoeld met angst voor grotere honden! Ook al heb ik zelf een volgroeide mechelaar, ik ben ik echt als de dood dat ze een keer gebeten word. Vooral op het strand laten mensen hun honden vaak los, die normaal niet los kunnen omdat ze niet bepaald sociaal naar andere honden zijn :S Mijn honden zijn super sociaal en rennen zonder vrees op iedere hond af om te spelen, ik ben echt bang dat dat een keer fout loopt. Al zal mijn hond dat gevecht natuurlijk altijd winnen he...ahum,ahum ;) Maar goed, zo te horen is die van jouw klein maar dapper... of hij probeert het in iedergeval zo te laten lijken...haha

Ik vind het super om te horen dat jouw therapeut zoveel los weten te maken en dat je zoveel aan hem hebt! Wel balen dat je nu zo lang moet wachten op de volgende sessie. Probeer deze gevoelens inderdaad vast te houden en zet des noods wat dingen op papier voor als het wat minder gaat. En natuurlijk kun je altijd gebruik maken van je eigen forum :)
En het niet-roken, daar heb ik niks dan respect voor! Ik blijf het ontzettend knap vinden, want ik weet als geen ander hoe moeilijk het is en zeker wanneer je het wat moeilijker hebt, zoals de afgelopen kerstdagen. Ik hoop ook dat je heel erg trots op jezelf bent... want dat mag je zeker zijn!!!

Mijn kerstdagen zijn beter verlopen dan ik verwacht had. 1e kerstdag bij mijn zus en zwager gegeten, samen met mijn vader en mijn broertje. Ik heb van het 5 gangen menu, van 3 gangen een beetje meegegeten. Dat moest ik echt van mezelf want ik vond het lullig en onnodig als ze voor mij nog apart hadden moeten koken. Het was heel gezellig, we hebben veel gelachen en natuurlijk veel gefilmd en foto's gemaakt, want het was natuurlijk Arwen haar eerste kerst:))

2e kerstdag ben ik dus gaan brunchen met de familie van mijn stiefvader. Ik heb het best naar mijn zin gehad en op de opmerking van mijn oom na, dat ik eruit zag als een vissengraat geen opmerkingen gehad! Nou moet ik zeggen dat ik me nooit echt op mijn gemak voel in een restaurant hoor, dus echt super ontspannen ben ik dan nooit. Wat ik wel heel fijn vond was dat er een lopend buffet was, ik kon dus zelf mijn eten en hoeveelheden bepalen zonder dat het echt opviel. Dat was dan weer een meevaller en doordat we met zoveel mensen waren letten niemand echt, op hoe en wat ik at....pffffff, ik ben toch wel blij dat het achter de rug is hoor.
Daarna naar de film met mijn stiefvader, moeder en mijn broertje (we zijn naar ocean 12 gegaan...geen aanrader.) Mijn moeder had dus als verassing dat we daarna met z'n allen nog naar het casino zouden gaan, maar toen de film was afgelopen bleek wel dat we daar allemaal te moe voor waren... hihi, we zijn dus lekker naar huis gegaan :P

Eigenlijk heb ik me druk gemaakt om niks...ik heb dan ook wel heel erg geboft met zoveel steun en begrip uit mijn omgeving!!!!! Toch heb ik wel het gevoel dat ik teveel heb gegeten ofzo, ik weet niet precies wat het is. Ik ben wel nog steeds vrolijk, maar ik heb het vasten gemist...hoe ziek dit ook klinkt :S Sinds gister dus weer heel erge compensatiedrang en ik heb nog niet op de weegschaal durven staan. Mijn 'goede' voornemens zijn nu om even een weekje extra streng te zijn en het liefst nog minder te wegen dan voor de kerst. Ja, ik weet dat het fout is :( Ik weet zo goed hoe het wel moet, maar ik kan gewoon niet anders :S Nog een weekje en dan word ik als het goed is, gebeld over wat 'het team' besloten heeft...gelukkig maar.

En ik heb er weer een lekker lang verhaal van gemaakt..hihi
Maar het voelde wel weer goed om alles van me af te schrijven. Het is dus voor een goed doel, wanneer jullie je door mijn verhaal heen hebben geworsteld :P

Hele fijne dag nog Anja, ik denk aan je en wens je heel veel sterkte.

Liefs,
Mignon

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Voor AnjaAnjaTuesday, December 28, 13:52:21


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.