VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, March 19, 8:56:14Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8 ]
Subject: Re: Voor Anja


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, December 28, 13:52:21
In reply to: Mignon 's message, "Re: Voor Anja" on Tuesday, December 28, 13:13:03

Lieve Mignon,

Nou, ik hoefde me er niet door te worstelen hoor :)) Het viel wel mee.

Mijn hondje komt van de plaatsingsdienst, dus dat lijkt wel op assielhond, maar dan hebben ze niet in een hokje gezeten maar in een gastgezin (bij vrijwilligers thuis). Hij is een schatje, maar snauwt naar iedere reu, groot of klein, dat maakt hem niet uit, als puntje bij paaltje komt is ie een held op sokken, want (terug)vechten doet hij niet, bijten ook niet echt (of er moet per ongeluk een tand blijven hangen), dus delft ie dan het onderspit als het grotere honden zijn. Hij is al twee keer behoorlijk gebeten, dan word je wel voorzichtig, vooral omdat hij het zelf niet is ;) Dus ik kan me je angst levendig voorstellen.

Rayman is absoluut een aanrader, als je van Surinaamse humor houdt, hij is erg grappig, gewoon een keertje proberen, hij is altijd op vrijdagavond normaliter als er geen feestdagen zijn dus ik denk volgende week vrijdagavond weer, op Nederland 3 na Nova rond een uur of 23:00 meestal. Ik bescheur me altijd, echt lekker als je even geen zin hebt in depri gebeuren.

Gisteravond voelde ik me echt verschrikkelijk, halve avond lopen janken enzo, maar was goed hoor! Het moet er maar eens uit. Mijn troost stikkies zijn weggevallen dus nu komt de bagger eruit lijkt het wel he. En dan zo'n therapeut die heel erg goed aanvoelt en scherp ziet hoe de zaken er voor staan, pffffffffffffff.... maar wel fijn, ik vertrouw hem ook echt, dat zit wel goed, maar pittig is ie wel, het is geen watterige peut op geitenharen sokken en sandalen hoor ;)) Schrijven doe ik heel veel, heb een real life dagboek enzo en ik mail ook nog wel het nodige. Ik ben echt blij dat ik van die klotepeuken af ben!

Fijn te horen dat jij toch nog wel een leuke kerst hebt gehad! Ondanks die rotopmerking (er blijven altijd eikels hoor die even snugger moeten doen...) Ik ga je niet zeggen dat je niet hoeft te compenseren, want ik neem aan dat je dat zelf ook wel weet. Probeer bij de dag te leven, neem je voor om iets te eten als het lukt, en wacht even tot jouw "hulpplan" klaar is. Ik ben heel benieuwd!

Succes en sterkte vandaag, ik ga weer verder werken.

Liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Voor AnjaMignonThursday, December 30, 15:29:01


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.