VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234 ]
Subject: 1983 4 REEL IGT Aristocrat 5 cent slot machine


Author:
Gary
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 06:21:34 10/11/15 Sun

Hello everyone. I can use some help. The 4th reel solenoid does not disengage. It looks like the micro switch at the end of the camshaft is still engaged as the cam shaft hasn't gone completely to home. It looks like the camshaft needs to rotate another 1/8" to 1/4" to get home so the micro switch can be on the off position. Cam shaft rotates properly manually when brake is off. Can anyone help me with this problem. I would GREATLY appreciate it!!!

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
[> Subject: Re: 1983 4 REEL IGT Aristocrat 5 cent slot machine


Author:
Gary
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:50:49 10/13/15 Tue

>Hello everyone. I can use some help. The 4th reel
>solenoid engages when machine is turned on. Everything works and then when I place a nickel in, pull the handle, all reels disengage and spin except 4th reel. Solenoid for 4th reel does not disengage for the reel to spin. Replaced the solenoid and same problem. Cleaned everything, nothing is sticking, PLEASE HELP?

[ Post a Reply to This Message ]



Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.