VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]34 ]
Subject: Teleflex control problems


Author:
Rob Poulter
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 13:39:34 05/05/2009 Tue

Has anybody experienced a problem with the teleflex single lever control (Stainless steel version with a push button to select nuetral)

I pressed the button to disengage gears to run the engine and normally when I pull the throttle back to the midway point it automatically drops back into engaged node so I can then push the throttle forward again to engage drive.

This time it did not engage as if the button is stuck pressed down.

Any ideas how to fix the problem would be appreciated.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+0
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.