VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345678910 ]
Subject: bally 1090 upper lights just quit working


Author:
lenny
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 13:42:08 02/09/17 Thu

Just bought this machine, had everything working just perfect. Then bam, I wake up in the morning and the only lights lit on the machine are the reel lights and the bottom lights. No more lights for the progressive. I have no idea where to begin. One thing I can say is that before when you would plug the machine in you would hear a humming sound like a transformer. You no longer hear that if you unplug and re plug the machine. Any thoughts would be greatly appreciated.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
[> Subject: Re: bally 1090 upper lights just quit working


Author:
Me aka Admin
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:33:36 03/14/17 Tue

>Just bought this machine, had everything working just
>perfect. Then bam, I wake up in the morning and the
>only lights lit on the machine are the reel lights and
>the bottom lights. No more lights for the
>progressive. I have no idea where to begin. One
>thing I can say is that before when you would plug the
>machine in you would hear a humming sound like a
>transformer. You no longer hear that if you unplug
>and re plug the machine. Any thoughts would be
>greatly appreciated.

Not being sarcastic but you did not mention checking the fuses..
Start there if they show ok, is next disconnect and reconnect all power
Connections (with the machine UNplugged). If still same may have had a power supply failure.

[ Post a Reply to This Message ]


Login ] Create Account Not required to post.
Post a public reply to this message | Go post a new public message
* HTML allowed in marked fields.
Message subject (required):

Name (required):

  Expression (Optional mood/title along with your name) Examples: (happy, sad, The Joyful, etc.) help)

  E-mail address (required):

* Type your message here:

Choose Message Icon: [ View Emoticons ]

Notice: Copies of your message may remain on this and other systems on internet. Please be respectful.

[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.