VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345678910 ]
Subject: IGT PE+ slant top Video Poker


Author:
Cliff Murdock
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 14:10:18 03/20/17 Mon

I have a IGT PE+ slant top video poker machine. When I got it, I would get a low battery and door open message.
I have replaced the battery recently, I also removed the hopper door & bill validator door open switches from the main door optic switch path. I lined up the optic switches by rerouting the door side half down to the cabinet side half.
When I power up, I get a "call attendant" message on the screen, nothing else, When I try the reset procedure, I do not get a "ding" after holding the self test button for 5 seconds and turning the jackpot switch also does nothing.
I then tried putting a piece of cardboard between the optic switches to mimic opening the door, this gave me a "door open" and "CMOS Data" message on the screen with the original "call attendant" message. When I removed the cardboard between the optic switches, the messages remained and would not go away until I shut down and restarted the machine, then I'm back to my original "call attendant" message.
Any ideas why the optics seem to work when the machine is first turned on (no door open message) and when the cardboard is put between the sensors (gives me the door open and CMOS data messages. but then will not reset when removing the cardboard from the sensors?
Thanks for any feedback

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Login ] Create Account Not required to post.
Post a public reply to this message | Go post a new public message
* HTML allowed in marked fields.
Message subject (required):

Name (required):

  Expression (Optional mood/title along with your name) Examples: (happy, sad, The Joyful, etc.) help)

  E-mail address (required):

* Type your message here:

Choose Message Icon: [ View Emoticons ]

Notice: Copies of your message may remain on this and other systems on internet. Please be respectful.

[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.