VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Wednesday April 24Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]34 ]
Subject: APARADEKTOI


Author:
a
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, May 27, 10:15:26

Προκειται για το καναλι που εχει αναλαβει το διαγωνισμο ομορφιας, τον ΑΝΤ1 δηλαδη και ολη την ομαδα που τον οργανωνει και φυσικα ακολουθει τη σταρ ελλας στο μις υφιλιος. Για αλλη μια φορα, ειναι αδικαιολογητοι γιατι:
1. καθυστερησαν το διαγωνισμο με αποτελεσμα η νικητρια να μην εχει το διαστημα που πρεπει να εχει για να προετοιμαστει καταλληλα αλλα και για να ξεκουραστει. Αποτελεσμα να ειναι ελλειπης η παρουσια της (προς το παρον τουλαχιστον) στο μις υφιλιος. Το κοριτσι ειναι για την 1η θεση και τωρα παιζεται για το αν θα μπει στις 15.
2. Οι ανθρωποι που εμπλεκονται και αναλαμβανουν την υποψηφια, ειναι οι πλεον ασχετοι. Πραγματικα αυτη η τουαλετα δεν κολακευει καθολου τη Δουκισσα. Ποιος μαλακας ασχετος που δεν το ξερει ουτε η μανα του, τη σχεδιασε? Κανας Ασλανης ειναι? Πως τον επελεξαν? Γεγονος ειναι οτι σε συνδιασμο με τα χρυσα τακουνια ειναι καταστροφη.
3. Δημοσιες σχεσεις και υποστηριξη απο τον ΑΝΤ1=μηδεν. Που ειναι ο Κυριακου να κανει κονε με τοNBC, να χωσει κανα δισ για διαφημισεις να προωθησει και τη δικη του υποψηφια και το καναλι του. Στα παπαρια του. (Που ειναι ο Βαγκνερ που ειναι ο ΠΟυτσινι?)
4. Τι μαλλι ειναι αυτο? Δεκαετιας 90 στη καλυτερη περιπτωση. Φουσκωμενο σαν τσουρεκι. Της προσθετει χρονια αυτη η εμφανιση και χανει τη δροσια που εχει σαν ανθρωπος.
5. Το περπατημα της ετσι οπως το ειδα σε βιντεο στο σαιτ της μις υφιλιος ειναι για γελια. Σαν μεθυσμενη παει οντως. Οσο κι αν θελουμε καποιοι να το παραβλεψουμε, φαινεται. Τα χερια της τα κραταει πολυ μακρια απο το σωμα της σαν να θελει να ισορροπησει. Ποιος ανελαβε το περπατημα?
6. Συνεντευξη. Κανε καμια προβα, θυμισε της τα Αγγλικα, δες τις πιο πιθανες ερωτησεις για να φτιαξεις εξυπνες και πρωτοτυπες απαντησεις. Ελαχιστο μυαλο θελει για να μπεις σε τετοια διαδικασια και να ετοιμασεις την υποψηφια.
Μεταξοπουλε αντε σε κανα γηροκομειο. Αυτο θελει συνεχεια εξασκηση και διορθωση. ΟΙ αλλες πεταγαν και χωρευαν πανω στη σκηνη και η Δουκισσα εδειχνε φοβισμενη κι αβεβαιη.

Κριμα γιατι φετος χασαμε μια απο τις ελαχιστες ευκαιριες που ειχαμε λογω αυτου του χαρισματικου και πραγματικα ομορφου κοριτσιου, να δουμε τον τιτλο να ερχεται στην Ελλαδα. Το πολυ στο τοπ 15 κι αν τη βαλουν με επιλογη του οργανισμου Μις Υφιλιος θα μπει.

Μπορει να ακουγονται σκληρα αλλα ετσι ειναι τα πραγματα. Δυστυχως Ο ΑΝΤ1 κατεστρεψε το ονειρο μιας κοπελας.
Θα τη βλεπουμε κι αυτη σε κανα δελτιο καιρου η σε καμια ελληνικη πασαρελα κι αυτο ειναι ολο. Ενω θα μπορουσε να κατακτησει ολο τον κοσμο με την ομορφια και την παρουσια της.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
οχι μονο εμπλεκονται οι πιο ασχετοι απο αισθητικη αποψη... αλλα ποιος πληρωνει για το ονειρο αυτης της κοπελας που σιγα σιγα καταρρεει χαρει στην ξεπετα το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ σταθμου στην Ελλαδα. Αηδιαζω και μονο που σκεφτομαι τον ΑΝΤ1. Προβαλει μονο κιτσαρια, συντηριτικουρα και αχρηστους τυπους. ΚΛΕΙΣΤΕ το (NT)jagSunday, May 27, 13:39:10



Forum timezone: GMT+2
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.