VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Friday April 19Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]34 ]
Subject: Ότι αισθάνομαι το λέω…αν θέλετε απαντήστε μου


Author:
Vangelis
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, May 29, 23:01:55

Απ’ την ώρα που έμαθα τα γεγονότα πάω να σκάσω…μια πιθανότητα που είχαμε φέτος να πάρουμε το στέμμα την χάσαμε λόγο πολιτικές συγκυρίες, ανθρώπους οι οποίοι κάνουν καλλιστεία για την πλάκα τους όπως ο Αντ1 {να φάμε, να πιούμε και να περάσουμε ωραία} και στέλνουμε μια κοπέλα η οποία είναι άψογη στα ελληνικά χρώματα, έξυπνη και ωραία και πάει αβοήθητη, με βραδινή τουαλέτα που ούτε για κουρτίνα δεν κάνει, μια εθνική στολή που την έχουνε φορέσει όλες απ’ το 2000 έως σήμερα {μόνο εγώ δεν την έχω φορέσει}, και την αφήνουμε να παλέψει με καλλονές όπως η Μις Βενεζουέλα που η χώρα της την στηρίζει σε όλο το μεγαλείο, με μια Αμερική που κάθε χρόνο κουτσή, στραβή πάντα είναι στην 5άδα {κανονικά έπρεπε να λεγότανε 4-άδα}, με μια Γιαπωνέζα {που για μ’ ένα όλες ίδιες είναι} με Μις Πουέρτο Ρίκο, Μις Βραζιλία και άλλες που έχουν τουλάχιστον τους φίλους, γνωστούς και τις υποστηρίζουν. Η Δούκισσα τη να κάνει με όλα αυτά κι ας μιλάει τέλεια αγγλικά, και ας είναι όμορφη μέσα απ’ την κουρτίνα τουαλέτα, και ας τρελαίνει κόσμο με μαγιό, και ας και ας … έχει υποστήριξη???
Μπορεί να φανώ κακός τώρα αλλά συγνώμη κιόλας ο Πύρος Δήμας ούτε έλληνας ήταν μπορεί να έφερε μετάλλια οκ αλλά εμείς τον χρυσώσαμε, του δώσανε και υπηκοότητα τον κάνανε πλουσιότερο…ενώ η Δούκισσα τα έδωσε όλα για την ΕΛΛΑΔΑ και τη πήρε??? Μια καριέρα στην μόδα…
Εν πάση περίπτωση τα έχω πάρει πολύ άσχημα!!!
Το star channel τουλάχιστον διοργανώνει τα playmate αλλά τους δίνει μια λάμψη και ποιότητα χωρίς σχόλια του τύπου {αχ Τατιανα είσαι όμορφη, αχ το ένα αχ το άλλο} και δεν ασχολούνται καθόλου με τα κορίτσια και τα όνειρα που έχουν.
Γιατί να μην δείχνουν Live τον διαγωνισμό όπως με την Eurovision, όπως με το ποδόσφαιρο ωραία πήρα με το euro {αλλά για να το πάρουμε υπήρχε ένας προπονητής πίσω και βοήθησε τους αθλητές} στην Δούκισσα τι υπήρχε…το χάος, αλλά η κοπέλα προσπάθησε.
Ένα επίσημο site με την ιστορία δεν υπάρχει…
Αυτά…

Υ. Σ. 1 Εύχομαι στην Κατερίνα Ευαγγελινού τα καλύτερα αφού έχει στο ενεργητικό της τους δύο διεθνείς τίτλους Miss Young International 2005 & Queen of the Universe 2006, έχει την εμπειρία, της διεθνής αναμέτρησης και καταξίωσης.

Υ. Σ. 2 Δούκισσα για μας είσαι η Miss Universe 2007!!! Εύχομαι να πας για Μις Ευρώπη και αν δεν σου δώσουνε εκεί τον τίτλο εγώ δεν ξαναβλέπω καλλιστεία ποτέ ξανά!!!

Υ. Σ. 3 Επιτέλους Γρηγόρη ήρθες στην παρέα μας!!!

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
tha diafwnhsw gia japanoceanTuesday, May 29, 23:39:27



Forum timezone: GMT+2
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.