VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday April 25Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]4 ]
Subject: Σταρ Ελλάς 2006 η Τζούλια Αλεξανδράτου


Author:
Vangelis
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, April 11, 22:11:39

Όταν άκουσα πρώτα πως Μις Φωτογένεια είναι η Μανταλένα Εργάτη δεν το πίστευα…
Όταν άκουσα πως β’ Σταρ Ελλάς είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου έπεσα απ’ τα σύννεφα!!!

Επειδή η κοπέλα είχε πείσμα και το πίστευε ότι είναι η καλύτερη {που έξαλλου ήταν η ωραιότερη} θα της στερήσουμε το στέμμα…στην πρώτη βραδιά ίσως να ταράχτηκε πιστεύοντας πως οι δύο τίτλοι είναι οι τελευταίοι που παίρνει και να έκανε την γκριμάτσα σένα φίλο της και γω το ίδιο θα έκανα…σιγά Miss Lux & Diva την βγάλανε όχι και Σταρ Ελλάς. Έπρεπε να της στερήσουμε το στέμμα και ποιος είναι ο Κώστας Σόμμερ επειδή τα ‘χει με την Γωγώ ξέρει από ομορφιά και τον πείραξε η εμφάνιση της Τζούλιας ή η συμπεριφορά της γιατί της Γωγώς είναι καλύτερη.
Είδα το μεσημέρι Τατιάνα και όσες φορές ρώτησε την άποψη της Σταρ Ελλάς ή της Μις Ελλάς η απάντηση έπεσε στο κενό…δεν ξέρανε να απαντήσουνε ωραία Miss Universe ή Miss World το 2007 θα δούμε αν βγούμε για το 2006 είμαστε νικήτριες απ’ το τέλος.
Και τα κλάματα που βάλανε…σιγά και γω αν πιέσω τον εαυτό μου θα καίω όλη μέρα χωρίς στέμμα…εν πάση περίπτωση η Τζούλια στο Miss Universe με το στυλ που έχουνε η Μις Βενεζουέλα, η Μις Πουέρτο Ρίκο και η Μις Η.Π.Α. σίγουρα θα ήτανε στην τελική 5-άδα γιατί η κοπέλα ήτανε και θα είναι για μένα η φετινή Σταρ Ελλάς τελεία και παύλα.
Και αν ξαναδώ Σταρ Ελλάς να μου τρυπήσεις την μύτη μόνο Play Mate!!!

Όσο για την Μανταλένα τι να πω αφού δεν βγάλανε την Τζούλια σιγά μην βγάζανε την Μανταλένα!!!

Φέτος για μένα το ξανά λέω Σταρ Ελλάς 2006 είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου και η Μις Ελλάς η Μανταλένα Εργάτη!!!

Το όνομα Ολυμπία δεν μου λέει τίποτα L

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]



Forum timezone: GMT+2
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.