VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234 ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 05:59:31 10/24/18 Wed
Author: Knut Holt
Subject: Informasjon om Statens Barnehus - samt en kritisk analyse av denne virksomheten

STATENS BARNEHUS - EN KRITISK ANALYSE

Statens barnehus er etter en totalvurdering å anse som et alvorlig angrep på enkeltindividers frihet, velbefinnende og selvbestemmelse, og føyer seg inn i en kjede av tette overvåkningstiltak hvor abolutt alle aspekter ved enkeltindividets kropp, følelsesliv, interesser, opplevelser og handlinger overvåkes og registreres.
---------------------------------------------------------

Norge har etablert sentre hvor myndigheter eller foreldre selv kan sende barn til rettsmedisinsk forhør, sosialpsykologisk vurdering, generell fysisk undersøkelse og underlivsundersøkelse av både gutter og jenter i gynekologisk stil. Det er meningen at barn kan sendes til disse sentrene på svært enkle og brede kriterier. De kalles kales "Statens Barnehus".

Myndighetene sier hensikten er å etterforske mulig barnemishandling og overgrep på barn, og sikre bevis på barnemishandling og overgrep, men ved å studere dokumenter fra myndighetene kan man også lese at de har til hensikt å gjøre forskning på barn og overvåke de yngste del av befolkningen og deres foreldre om sosiale, seksuelle og alle intime forhold. Man får inntrykk av at alle barn i Norge er planlagt å bli gransket minst et par ganger i et slikt senter i barndommen og ungdommen.

Det som skjer i disse barnehusene er mer eller mindre det følgende. Rekkefølgen på de beskrevne trinnene kan variere:

- Barnet med foresatte ankommer og så følger en generell samtale. De tilbys også noe lett å drikke eller spise for å gjøre dem trygge. Sannsynligvis er det avslappende midler i det som gis til barnet, men uten at barnet blir åpenbart neddopet.

- Deretter kommer et rettsmedisinsk intervju i et koselig rom av en spesielt utdannet politibetjent, oftest en kvinnelig sådan. Under dette intervjuet videoopptas alt. Intervjuet følges også i sanntid av en grippe av psykologer, advokater, barnevernere og andre omteressenter. Hvem som deltar kan variere.

- Barnet tas inn i et annet koselig rom rom hvor det gjennomgår en strukturert samtale ved en spykolog og psykologiske tester utføres.

- Barnet tas inn i en undersøkelsesrom, også med en koselig atmosfære og barnet nakenkles totalt, om ikke alt på en gang, uvertfall trinnvis under den påfølgende indersøkelsen.

- De undersøker barnet eksternt fra topp til tå, og er spesielt opptatt av å dokumentere eventuelle skader. Undersøkelsen gjøres vanligvis under skarpt fokusert lys. De tar bilder av barnet helt naken, både helpositur og av kroppsdetaljer. Dette gjøres av et videokamera som er diskret plassert. Underspkeren har hittil mest vært spesialutdannet sykepleier eller jordmor, men em tar sikte på å ga med barnelege i fremtiden.

- De ser på barnets munn, nese, øyne og ører og prøvetar fra munn, nese, ører, intimåpninger og muligens andre områder hvor de ser noe interessant.

- De legger barnet helt naken på et gynekologisk bord som passer til formen og størrelsen på et barn, bøyer og spre bena til barnet og legger bena på gynekologiske stativer eller lignende. Denne undersøkelsebenken er maskert som en mer vanlig seng noen av disse sentrene.

- Barnets kjønnsorganer ig rumpedeler spres, og de undersøker visuelt og tar bilder av alle intime deler. De tar også innvendige prøver fra alle de intime åpningene. Det intime området fotograferes totalt og detaljert med videokamera og colposlop, et førstørrende kamera.

- En kan også plassere barnet i knebrystposisjon for å gjøre anusen bedre åpen for å se på innsiden og se refleksreaksjoner. Dette er fotograferes også.

- I noen tilfeller inspiseres også innvendig urinrør, blære, vagina, rektum og nedre kolon under narkose og eksterne og interne ultralydsundersøkelser kan foretas. Dette opplyses det ikke om til publikum

Det de sier til offentligheten at interne undersøkelser ikke gjøres i barnehusene, men refereres til sykehus om nødvendig. Men mange kriterier tyder på at slike undersøkelser under narkose er planlagt gjort i barnehusene hvis det ikke allerede skjer:

1. Undersøkeslesrummet er utstyrt som et kirurgisk rom, men med mye av utstyret skjult og dermed forberedt til dette og dette nevnes i dokumenter veregnet på profesjonelle.

2. Barnehusene er tilrettelagt for å overnatting og muligheter til å ha stab på stedet dag og natt, noe som er en sterk indikasjon på at det også gjøres større undersøkelser, delvis hemmelig for barnet og forldre.

3. Videre er det i dokumenter som er ment for fagfolk, en klar erklæring om at de tar sikte på å gjøre alle undersøkelser i barbehusene.


- Etter alt kan barnet ta på seg klærne, og barnet og foresatte har en sluttsamtale med de ansatte.

Alt som skjer med barnet under seansen videoopptas. Bildene tatt av barnet og videoene deponeres i databaser som tilhører den norske staten, og vil være der for alltid. De vil brukes av mange myndigheter som vil ha noe å gjøre med barnet i årene som kommer, og de vil brukes i forskning og utdanning av eksperter av ulike slag.

Barnet selv eller foreldrene får ikke vite detaljert hva fotografiene viser, vil ikke få tilgang til dem, og vil ikke få vite hvordan de skal brukes.

En informerer bare at fotografier som vil oppbevares sikkert.

Men Norge er et veldig rotete land, dette er bare noen av mange steder hvor disse tingene foregår.

Som med mange andre ting som holdes i en koselig og villedende stil, annonserer disse anstaltene åpent for å få så mange barn som mulig til å komme til vurdering.


MER OM OMFANG, FORMÃ…L OG KONSEKVENSER VED DETTE VITKSOMHETEN

Barnehusene er konstruert slik at de kan ta 3-4 barn hver dag. Nå er det 12 slike etablissementer i Norge. De sier at den primære målgruppen for etablissementene er barn opp til 16 år, men 16 er ikke en absilutt grense. I en 16-årig periode vil disse etablissementene kunne undersøke rundt 12x3x300x16 norske barn, eller rundt 170000. Det er rundt 1 million barn i denne aldersgruppen i Norge.

Derav kan en utlede at 17% av barn født i Norge blir undersøkt i et slikt etablissement minst en gang i barndommen. Man satser også på å etablere enda flere av disse barnehusene eller etablere lokale undersøkelseskontorer som annekser til disse, noe som tydelig tyder på at norsk regjering tar sikte på å målrette alle barn for denne typen undersøkelse.

Fra dokumenter, delvis fra de som er rettet mot publikum, men enda mer fra de som er ment for fagfolk, kan man lese at formålet med prøvingen er å forhøre og undersøke alle barn i disse kategoriene:

- Alle barn der man mistenker at de har blitt eller blir utsatt for vold, forsømmelse eller seksuelt misbruk.

- Alle barn med seksuelle vaner som ikke er godkjent av myndighetene. I det politiske klimaet blant profesjonelle i dag i Norge, har enhver seksuell vane, selv onani, en tendens til å bli ansett som abnorm eller tegn på misbruk.

- Alle barn som selv er misbrukere av andre barn. I Norge i dag, pleier barn som engasjerer seg seksuelt med hverandre alltid å betraktes som en kombinasjon av misbrukere og ofre for gjensidige handlinger.

- Alle barn som har vært vitne til noen form for misbruk, dorsømmelse eller vold mot andre personer. I Norge har fagpersoner en sterkt tendens til å betrakte barn som bevitner noe, selv ha utsattes for misbruk.

Ifølge dokumentene skal bare barn som muligens er ofre for seksuelt misbruk, gjennomgå den mest intrengende delen av undersøkelsen, hvor de ligges i gynekologiske stillinger og alle intime åpninger grundig undersøkes, utforskes, videodokumenterses og fotograferes. Men ifølge de norske tenkemåte kan dette lett onfatte alle.

Men alle de nevnte barna skal gjennomgå undersøkelser videodokumenters og fotograferes i naken tilstand, hvor også intimsomem vil betraktes, i henhold til dagens mål.

Dette innebærer at det vil bli nakenvideoer og nakenfotografier av alle norske barn i fremtidens databaser, hvorav noen vil være av den mest tenkelig intime typen, og de vil brukes av myndigheter som håndterer personen senere og for forskning.

Den enkelte har ikke tilgang til å se hvilke videoer og bilder som opptas, fpr ikke hvite hviordan de brukes, får ikke bslutte noe derom, og kan ikke bestemme at de skal bli borttas.

De vil bare vite at bilder og videoer er tatt og få en ullenuttalelse om at de vil bli bevoktet på trygge steder.

Dette tiltaken med barnehus er etter en totalvurdering å anse som et alvorlig angrep på enkeltindividers frihet, velbefinnende og selvbestemmelse.

Knut Holt

http://www.abicana.com/nyttig-informasjon.htm

For å fortelle om dine egne erfaringer, går det til disse undersøkelsene:

http://www.misterpoll.com/polls/611395

http://www.misterpoll.com/polls/608976

-----------------------------------------------------
----------------------------------------------------
Angående Majorstudrapet og morderen Makaveli Lindén

Angående Majorstudarapet og morderen Makaveli Linden. Den aktuelle handlingen og drapet er tragisk, og det er bra at han toks. Men fortiden til denne personen er interessant, og en får intrykk av at det er elementer her en absolutt ikke vil omtale.

Prsonen har en fortid i barnevernet og fosterhjem. Personen var under behandling av sosialetanene og psykiatrien, men han rømte fra dette opplegget. Sålangt vet vi.

Psykologisk skal det lite til før han føler seg krenket hvilket utløser voldelige reaksjoner og at han glatt begår krininelle handlinger i vinnings hensikt, samt at han er narkoavhengig.

Derav kan en slutte at han har blitt dypt krenket tidligere i sin ungdom og barndom, og at han sansynligvis også har blitt insøirert til å opptre voldelig på en direkte dum måte ved ytterligere lrenkelser, virkelige eller inbilte, og at de som har inspirert han også er nært forbundet med narkotikasalg og øvrig kriminalitet

Jeg tror han har vært ivaretatt av barnevernet og helsevesenet/psykiatrien i barndommen sin på en måte som har krenket han dypt. Jeg tror også at inspirasjonen hans til å reagere idiotvoldelig og ikke mer intelligent kommer fre fundamentalistisk religion, mest sansynlig Islam. Inspirasjon til kriminalitet og narkotikamisbruk kommer sansynligvis fra samme niljøet. Men dette er det tabu å spelulere på.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.