VoyForums

VoyUser Login optional ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Search | Check update time | Archives: 1234 ]
Subject: geliga lipan,geliga embun,geliga serai bunga,keris alam ghaib,batu delima,batu ajaib dan banyak lagi


Author:
tengku abdul jalil rizduan
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 20:08:14 03/30/09 Mon
In reply to: Iskandar Abdullah 's message, "Geliga Embun Dan Buluh Perindu" on 00:56:42 03/28/08 Fri

saya mempunyai pelbagai barang2 mistik..sesiapa yang berminat boleh menghubungi saya di no 0197408348/0167349220

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
[> [> Subject: Geliga Lipan dan Geliga Ular Asli


Author:
anep (ingin menjual)
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:45:15 04/17/09 Fri

saya wakil dari sahabat sy ingin memaharkn geliga ular dan lipan asli..geliga lipan ini bley tembus pandang,kebal,trik harta karun..tetapi dgn syarat pandai berkomunikasi dgn khadam terlbh dahulu..geliga ular untuk tarik harta karun..
siapa yg berminat sila hubungi sy dgn segera..0139969916

srius buyer akan dilayan..
buyer dri vip,vvip akn dilyn terlbh dahulu..

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: peminat dari Brunei


Author:
Syah Almera (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:59:58 10/19/10 Tue

Saya berminat sekali dengan tawaran saudara, sekiranya geliga tersebut tembus pandang insya Allah jika diizinkn Tuhan, mungkin saya boleh mencari pembeli yg sanggup membelinya dengan mahar yg tinggi. Silalah berhubung melalui email yg saya berikan ini.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: salam


Author:
kasim (k)
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:40:23 12/31/10 Fri

askm..sy mempunyai cincin kebal untuk dijual..sy ingin cari pembeli yg berminat.tq

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: k


Author:
k (k)
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:49:59 12/31/10 Fri

kalu berminat blh hbg my email tak..

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: Saya agen buyer.


Author:
Samsuddin b kadir (Happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:46:51 01/18/11 Tue

Minta no.hp anda dan alamat.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> Subject: mahu mahar barang


Author:
kamal (hubungi saya)
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:37:25 02/04/11 Fri

mahu maharkan barang kebal hubungi saya +6738662487 brunei

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> [> Subject: Barangan mistik untuk di maharkan


Author:
Is
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:42:40 04/04/11 Mon

Salam En. Kamal, sy mempunyai koleksi barangan mistik untuk dimaharkan dari pelbagai koleksi. kalo berminat blh email kpd saya

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> [> Subject: cari buyer


Author:
remy abd.aziz (urgent....)
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:45:48 07/21/11 Thu

mencari buyer untuk pedang puteri hang li po,batu delima merah sepasang n batu geliga lipan sila hubungi saya di 0163301733 / 0162802886 urgent remy tq

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> Subject: geliga lipan & ular


Author:
husni (geliga lipan & geliga ular naga)
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:31:37 07/10/11 Sun

jika berminat, sila hubungi saya 0148604028, 0198426891

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: batu apa


Author:
muhammad noor
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:14:40 05/06/11 Fri

cincin batu apa kebal umu tak tak nak buat proses ker saya ada tok guru yang boleh buat untuk proses bukan menurun atau nombor ekor boleh hubungi saya 012-4834819

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: batu geliga lipan


Author:
Muhammad Noor,uda
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:11:20 05/06/11 Fri

Assalamua'laikum saya Muhammad Noor,di sini saya ada penjual yang sedang mencari pembeli yang minat untuk membeli batu geliga lipan ada 8 biji. di sini saya membantu penjual untuk mencari pembeli kalau ada sila hubungai saya 012-4834819. keindahannya ialah boleh telus dan kebal umum...


terima kasih.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: geliga lipan


Author:
jagan (jagan)
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:05:17 07/16/11 Sat

barang kat mana ? boleh bawa hotel tau tempat lain bukan rumah ? sbb kami ada mcm2 pengalaman . ingat tun faham .
boleh buka harga 2j++++
fon 0167449352 just sms

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: mencari buyer


Author:
remy abd aziz (urgent)
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:43:00 07/21/11 Thu

mencari buyer untuk pedang puteri hang li po,batu delima merah sepasang n batu geliga lipan sila hubungi saya di 0163301733 / 0162802886 urgent remy tq

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: geliga lipan untuk tembus pandang


Author:
Tony
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:29:06 11/20/10 Sat

Saya tertarik untuk membeli geliga lipan untuk tembus pandang, serius untuk membeli,saya ada di negara australia,bagaimana cara untuk membelinya?

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: GELIGA lipan dan buntat lipan


Author:
5zal (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:56:31 01/07/11 Fri

salam semua , saya mempunyai geliga lipan bersama lipannya dan buntat lipan untuk dimaharkan .tentang keindahannya sudah di uji oleh beberapa org pakar tentang barang2 mistik ini .geliga lipan ini adalah geliga lipan yang asli .
saya mengalu-alukan para2 vvip , vip dan orang kenamaan jika berminat untuk memilikinya sila menghubungi saya terus di talian +0126291361.

ini bukan barang yang boleh di temui dengan mudah .dengan izin allah segala keindahannya akan terbukti.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: salam


Author:
jeng (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:21:42 04/15/11 Fri

salam semua , saya mempunyai geliga lipan bersama lipannya dan untuk dimaharkan .tentang keindahannya sudah di uji oleh beberapa org pakar tentang barang2 mistik ini .geliga lipan ini adalah geliga lipan yang asli .
saya mengalu-alukan para2 vvip , vip dan orang kenamaan jika berminat untuk memilikinya sila menghubungi saya terus di talian 0194494505

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: kalau berminat


Author:
muhammad noor
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:17:49 05/06/11 Fri

kalau berminat kena datang sendiri kerana batu ni tembus dan kebal umum pada orang yang nak beli sahaja.bukan suka-suka nak test,, sila hubungi 012-4834819

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: memberli barang mistik


Author:
pusako harum antiq group
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:21:22 05/18/11 Wed

salam 1 malaysia,kami dari syariakt pusako harum antiq group,memberli barang mistik,sila ke www.phag.biz segala harga dan barang yg di cari jelas di tulis dah web tersebut.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: geliga lipa


Author:
mohin
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:37:36 07/24/11 Sun

Saya ingin memaharkan geliga lipan dan buntat lipan 2j sahaja. pembeli serius sahaja, pa, broker dan tester tidak dilayan. hubungi mohin5@hotmail.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: BATU GELIGA LIPAN,GELIGA KELAPA


Author:
MAT
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:39:07 06/08/09 Mon

SEGALA BATU DARI ALAM GHAIB UNTUK DI MAHARKAN BAGI YANG BERMINAT DAN SERIUS SHJ.BOLEH CUBA DULU.......



012-6695457

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: Ingin memaharkan minyak buluh perindu


Author:
Zanul (Ingin menjual)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:23:08 10/25/09 Sun

Sesiapa yg berminat untuk memilik minyak buluh perindu asli dari gunung, sila hubungi saya di 017-6764572.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: GELIGA LIPAN BERSAMA LIPAN


Author:
NIZAM (INGIN JUAL GELIGA BERSAMA LIPAN)
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:34:02 01/06/10 Wed

SESIAPA YG BERMINAT UTK MEMILIKI GELIGA LIPAN BERSAMA LIPAN,GELIGA MASIH ADA PADA LIPAN BOLEH HUBUNGI SAYA,BOLEH TEST JIKA PANDAI?UTK PEMBELI YG BENAR2 MAHUKAN GELIGA BERSAMA LIPAN SAHAJA HUBUNGI SAYA-0126140788

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: geliga lipan bersama lipan


Author:
nizam (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:06:59 12/21/10 Tue

saya berminat untuk memiliki geliga lipan bersama lipan, tlg d beritahukan berapa harga yang di tawarkan?.. dan jangan terlalu mahal..jika kesudian tlg hubungi kesaya melalui handphone +6738755699 (tajuddin)brunei

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: sy ada geliga lipan yang berada di mulut lipannya


Author:
hamba allah (joy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:07:20 12/26/10 Sun

saya mempunyai geliga didalam mulut lipan tersebut , ia adalah asli .dipindah milik dari seorang kenalan dari seberang dan masih elok keadaannya bersama saya hingga ke hari ini .sy hanya menyimpannya lebih kurang 2 tahun .jika berminat hubungi saya di talian 0126291361 untuk di maharkan dengan sebutan nilai yang berpatutan .barang ini bukan mainan dan mempunyai keindahanya yang tersendiri .barang ini di luar bidang kuasa manusia untuk membuatnya .

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: batu geliga


Author:
maik (e)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:04:02 07/25/10 Sun

aku ada sebiji batu biru jernih di percayai batu geliga dan pernah di uji oleh pengamal perubatan tradisional, klu berminat email saya

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: geliga lipan dan geliga ular tedung selar


Author:
syed (ingin menjual)
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:35:25 09/18/10 Sat

saya mempunyai geliga lipan dan geliga ular tedung.
siapa yg berminat sila hubungi sy dgn segera..0135880188

srius buyer akan dilayan..
buyer tak kisah janji betul betul mahu beli.harga dimaharkan serendah rm10,000

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: geliga air dan buluh perindu


Author:
firuss ( untuk di jual )
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:23:15 09/19/10 Sun

geliga air; baik untuk perigi atau telaga minyak. buluh perindu; pemanis suara dan seri wajah.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: geliga embun


Author:
hakim
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:25:52 10/01/10 Fri

saya mempunyai sepasang geliga embun.....boleh test....tel:0133433992

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: Geliga embun.


Author:
Fauzi (Minat)
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:43:33 12/31/10 Fri

Saya berminat terhadap geliga embun dan geliga ular dan saya ada koleksi batu serai dan bermacam2 jenis kayu. Kalau ada berminat untuk tukar sama suka dengan saya boleh hubungi saya ditalian 0197952657.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: Geliga embun.


Author:
Fauzi (berminat)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:11:19 12/31/10 Fri

Boleh tak kita suka sama suka dengan Batu Serai atau apa saja kayu iaitu spt: raja kayu, kayu tas, kemuning hitam, bertam, bujang galak ataupun rotan songsang.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: barang barang antik n mistik


Author:
haji (cari pembeli)
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:56:50 10/26/10 Tue

assalaamualaikum...saya wakil dari sahabat saya ingin memaharkan barang barang beliau yg beribu jenis..keris,pedang samurai,pedang ilang,keris emas tulen beratus bilah.geliga lipan gred A tembus pandang 3 dinding batu,geliga lipan gred D,geliga obor obor tembus pandang 7 dinding{maaf para penjudi adalah tidak dialukan},ular cintamanik{ular menjadi batu},buntat embun,buntat sunan{kayu mnjadi batu...oleh bertapa..},rantai babi{izin Allah...kebal],batu embun,batu delima gredA[ kebal n bnyak khasiat lain],patung gajah emas,ayam emas,kucing emas,harimau emas[dipercayai opeti dizaman silam n hadiah maharaja n ktua negara dizaman lampau],dan banyak lagi barang barang antik lain.Anda boleh turun keBrunei atau wakilkan "downline"anda diBrunei utk temujanji atau anda boleh gunakan ahli pakar ilmu pandang jauh utk menilik barang barang kami disini.InsyaAllah ..tulen...sila hubungi saya di E mail www.gnailbomb@hotmail.com atau sms:+673 8963971[bagi buyer luar negara}..Pembeli yg serius adalah sangat sangat dialukan.termakasih nwassalaaa...

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: ah buduh ko ja


Author:
amba pg. pg. (disgusted)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:47:52 12/26/10 Sun

Ah buang masa ko ja penipu kn mati bilang haie ku nipun nda ko me on n tpun mu ah matik tah kau ja!

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: Barangan Antik & Misteri


Author:
m zahini (Exclusive Lain Dari Yang Lain)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:17:33 02/28/11 Mon

Untuk Menambahkan Lagi Pengalaman Tentang Barangan Antik Yang EXCLUSIVE Brlum Pernah DiDedahkan Layari http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: Exclusive Lain Dari Yang Lain


Author:
m zahini (Terulung ,)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:23:03 02/28/11 Mon

BESI LITAR { LITAR EMAS } BELUM PERNAH DIPERKATAKAN OLIH UMAT Layari http://houseofmysticblogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: PITIH JAVA /JAVA AMULET , METEORITE


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:09:02 03/02/11 Wed

PITIH JAVA , TAHI BINTANG KOLEKSI FEBRUARI , MARCH - http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: teras kelo , makjub jantan - di -http://houseofmystic.blogspot.com


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:12:23 03/15/11 Tue

EXCLUSIVE MAKJUB JANTAN , TERAS KELO DI-http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: BEZOAR STONE / GELIGA BATU


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:37:02 03/03/11 Thu

EXCLUSIVE AKAN DATANG BEZOAR STONE / GELIGA BATU PERHATIKAN KOLEKSI FEBRUARI & MARCH DI -http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: KERIS PANJANG DI - http://houseofmystic.blogspot.com


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:12:33 03/08/11 Tue

EXCLUSIVE KERIS PANJANG DAPATKAN KOLEKSI FEBRUARY N MARCH LAYARI - - http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> Subject: BULUH BERCABANG DI - http://houseofmystic.blogspot.com


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:54:51 03/10/11 Thu

exclusive buluh bercabang di - http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: SEMAR


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:10:54 03/04/11 Fri

EXCLUSIVE AKAN DATANG SEMAR PERHATIKAN KOLEKSI FEBRUARI N MARCH DI -http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: KERIS/BADIK KHUSUS UNTUK PAKAIAN


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:18:55 03/05/11 Sat

EXCLUSIVE AKAN DATANG KERIS/BADIK KHUSUS UNTUK PAKAIAN PERHATIKAN KOLEKSI FEBRUARI /MARCH DI - http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: KERIS PANJANG DI - http://houseofmystic.blogspot.com


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:04:59 03/07/11 Mon

EXCLUSIVE KERIS PANJANG DAPATKAN KOLEKSI DI - http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: BATU FIRUS - http://houseofmystic.blogspot.com


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:09:13 03/08/11 Tue

EXCLUSIVE BATU FIRUS UNTUK FEBRUARY N MARCH DI -http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: BULUH BERCABANG DI - http://houseofmystic.blogspot.com


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:47:54 03/10/11 Thu

EXCLUSIVE BULUH BERCABANG DI - http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: GELIGA ULAR DI - http://houseofmystic.blogspot.com


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:18:33 03/14/11 Mon

EXCLUSIVE GELIGA ULAR DI - http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: AZIMAT , TERAS KELO , MAKJUB TANTAN DI-http://houseofmystic.blogspot.com


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:42:08 03/15/11 Tue

EXCLUSIVE AZIMAT , MAKJUB JANTAN , TERAS KELO DI - http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> Subject: MONEY BALL , DZE BEAD N BLOOD AMBER


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:20:33 03/21/11 Mon

EXCLUSIVE MONEY BALL , DZE BEAD N BLOOD AMBER KELUARAN MARCH HANYA DI - http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: BULUH BERCABANG DI - http://houseofmystic.blogspot.com


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:25:22 03/10/11 Thu

EXCLUSIVE BULUH BERCABANG KOLEKSI FEB N MAR DI-http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: AZIMAT , TERAS KELO , MAKJUB TANTAN DI-http://houseofmystic.blogspot.com


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:58:38 03/15/11 Tue

EXCLUSIVE AZIMAT , TERAS KELO , MAKJUB JANTAN DI - http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: MONEY BALL , DZE BEAD N BLOOD AMBER


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:56:07 03/21/11 Mon

EXCLUSIVE MONEY BALL / DZE BEAD N BLOOD AMBER KELUARAN MARCH HANYA DI - http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: Geliga Lipan untuk dipindah milik


Author:
Faid
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:50:52 11/16/10 Tue

Disini saya ingin memaharkn geliga lipan Ori... Geliga lipan ini blh tembus pandang dan kebal dgn syarat pandai berkomunikasi dgn khadam terlbh dahulu.. nama khadamnya .....ermmmm.... maharnya ? telefon @ saya untuk maklumat lanjut. Sesiapa yg berminat sila hubungi 012-5150141 (Faid)

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: geliga embun


Author:
hakim
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:38:17 11/19/10 Fri

saya mempunyai geliga embun yang asli.....boleh test dan sebagainya....sesiapa yang berminat sila hubungi saya...0133433992.....harga 5 angka ....

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: geliga


Author:
isa (haha)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:55:59 02/09/11 Wed

ade geliga lipan bersama lipan nye...
nk col la...0129823930..

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: GELIGA LIPAN


Author:
HASRY
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:38:07 02/16/11 Wed

kepada sesiapa yang berminat hendak membeli "GELIGA LIPAN" sila hubungi/ SMS sy di talian 019-6629773.. hanya yang betul2 mahu sahaja.... Harga RM3J (CASH)

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: geliga lipan


Author:
pak_sheh (joyful)
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:49:34 07/21/11 Thu

Salam semua ahli forum.
Kami ada pembeli yng berminat utk membeli barang2 yg mistik,
spt anti cukur,anti panas,anti racun,anti rasa,anti basi,anti tembak,batu rubah,sirih hitam,keris berdiri,kain anti bakar,mani gajah,batu delima merah@kebal umum,geliga lipan tembus pandang@kebal umum,geliga embun,duit sukarno 1964,pedang samurai,jenglot serta lain2 barang yg mistik.
PROSESNYA:
Segala urusan di Pulau Pinang dan terpaksa melalui tiga kali saringan atau ujian.Ujian yg pertama dgn funder,ujian yg kedua dgn tester dan ujian yg ketiga baru dgn buyer.
Jika ada sesiapa yg memiliki barang2 yg tersebut spt diatas dan yg betul2 power dan sanggup utk mengikuti proses spt diatas,sila lah berhubung dgn 0126070499 AJI.
SELAMAT BERURUSAN

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: Geliga Embun


Author:
Alie
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:49:34 02/16/11 Wed

Saya ada sepasang geliga embun untuk dimahar kan ber minat hubungi saya harga bole di runding lepas membuat test barang. 012 9078411

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: geliga lipan


Author:
faizul (ajun) (haha)
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:36:24 02/16/11 Wed

sesiapa berminat dengan geliga lipan boleh hubungi saya di talian 0165921616 (faizul) kuala kangsar. harga boleh dirunding....

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: GELIGA EMBUN DI - http://houseofmystic.blogspot.com


Author:
m zahini - http://houseofmystic.blogspot.com
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:36:53 03/13/11 Sun

EXCLUSIVE GELIGA EMBUN AKAN DATANG DI - http://houseofmystic.blogspot.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: Pembekal Barang Mistik & Kebatinan dari Perguruan SUNAN BONANG


Author:
Along
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:57:41 03/29/11 Tue

Pembekal Barang Mistik & Kebatinan dari Perguruan SUNAN BONANG

Layari Blogspot kami : http://warisanagungnusantara-want.blogspot.com/

Minyak Cindai Perindu :
-kesegaran pada tubuh badan
-Meninggikan aura tubuh
-Pelaris perniagaan
-membuka Pintu rezeki,
-Rawatan sawan

Harga yang Ditawarkan *mengikut ketinggian kebatinan*

*RM150
*RM200
*RM250


Batu Serai:
-Pintu rezeki & kebendaan ( kemewahan )
-Kasih sayang umum
-Keselamatan dari Dengki khianat Manusia
-Penyeri diri
-Pendinding diri dari gangguan Iblis syaitan

Harga yang Ditawarkan : RM150


Batu Delima / Batu Delima Berlian:
Dua jenis Batu Delima yang ditawarkan iaitu Batu Delima Air atau Delima Berlian yang *Kebatinannya dari Titipan Perguruan SUNAN BONANG* mempunyai kelebihan berikut:
Kemakmuran
-Pelaris bagi premis perniagaan
-Menyuburkan kesihatan tubuh badan
-Dihormati oleh pesilat, ahli-ahli kebatinan, pendekar
-Rawatan jarak jauh
-menjarakkan jin dan syaitan
-Penyeri

HARGA YANG DITAWARKAN : RM170

Layari Blogspot kami : http://warisanagungnusantara-want.blogspot.com/
Berminat sila Email : online_faction@yahoo.com

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: geliga lipan


Author:
jeng (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:27:29 04/15/11 Fri

salam semua , saya mempunyai geliga lipan bersama lipannya dan untuk dimaharkan .tentang keindahannya sudah di uji oleh beberapa org pakar tentang barang2 mistik ini .geliga lipan ini adalah geliga lipan yang asli .harga yg ditawarkan ialah 3J..tidak lebih dan tidak kurang..
saya mengalu-alukan para2 vvip , vip dan orang kenamaan jika berminat untuk memilikinya sila menghubungi saya terus di talian 0194494505

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: Geliga Lipan ini adalah khas untuk memanggil Duit / Rezeki, Pembuka 1001 pintu rezeki


Author:
Ayim
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:06:33 04/18/11 Mon

Geliga Lipan ini adalah khas untuk memanggil Duit / Rezeki, Pembuka 1001 pintu rezeki disekeliling anda. Sangat berkesan untuk pelaris-pelaris perniagaan, pengasih, penunduk, pendinding dan pelbagai lagi khasiat dan kegunaan yang boleh dirasai setelah memilikinya.
SEKARANG ANDA BOLEH
Memenangi hadiah dalam dalam Loteri 4D / TOTO, peraduan, pertandingan dan Perjudian
Melariskan bisnes, Menjadi lebih bertuah dalam usaha, Kerjaya
Menamatkan nasib malang
Amat sesuai untuk ahli perniagaan, jurujual dan untuk orang yang ingin menarik tuah dan keberkatan daripada semua arah, naik pangkat. Terbukti berkesan, senang dibawa dan senang diamalkan.
TAWARAN TERHAD SAHAJA - UBAH NASIB ANDA SEKARANG!
Bersabar, percaya dan Berjaya. Ramai ahli perjudian di Malaysia, Brunei, Singapore dan luar Negara telah memiliki Geliga Lipan ini dan Berjaya serta rezeki tidak putus-putus hingga sekarang. Jadi tunggu apa lagi? Buat PESANAN sekarang Geliga Lipan bernilai seribu kali ganda lebih daripada harga tawaran RM150.

Hubungi / SMS :0172465006

Sila layari :

http://warisanagungnusantara-want.blogspot.com/

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: Geliga Lipan 100% Asli


Author:
Ismail
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:00:49 04/22/11 Fri

Bagi yg bermnat utk memiliki geliga lipan yg tk payah nk diwar warkan kehebatanya dengan izin Allah, bolehlah menghubungi saya di no 01115421609 msj dahulu atau email. Boleh test dgn bersyarat sbb tk larat dah nk melayan kerenah broker2 ni! Yg serius shj.Harga mahar Rm700k. Email saya sitra_76@hotmail.my

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: geliga embun


Author:
mahdar (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:37:22 04/30/11 Sat

membeli geliga embun col 0173196634

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: batu delima kebal umum


Author:
abg an
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:48:29 05/08/11 Sun

as salam
saya ada pembeli untuk membeli batu delima kebal umum, sesiapa yg ada boleh hubungi email ini ( utk yg serius ) dan nyatakan sekali harga yg mahu dimaharkan.....

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: delima merah


Author:
wan
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:33:27 07/16/11 Sat

saya mempunyai kenalan yang ingi memaharkan:
-delima merah
-patung emas kerajaan sriwijaya
-tali pinggang
barang2 ini adalah kebal umum.
hubungi saya 017-3121251 untuk info lebih lanjut..

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: geliga


Author:
tuan guru wan
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:46:16 05/14/11 Sat

saya ade kt manjung...menjual dan membeli geliga cipan...cipanpun pun saye ade 3 ekor..

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: geliga c ipan


Author:
wan tok guru (wow..)
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:50:39 05/14/11 Sat

saya ade cipan nk jual call now

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: Rezeki


Author:
Eddy (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:01:37 05/16/11 Mon

Sesiapa yang memiliki brg2 seperti geliga atau batu yang mampu mempamirkan keindahan-nya dan berminat untuk menzahirkan rezeki,boleh lah menghubungi saya. Saya mempunyai Tok Guru yang mampu melakukan-nya( Dengan izin ALLAH )

Eddy 016-4936286

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: memberli barang mistik


Author:
pusako harum antiq group
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:18:18 05/18/11 Wed

kami dari syarikat pusako,memberli barang mistik,sila ke www.phag.biz untuk lihat barang yg di cari serta harga.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: batu kelapa pelik


Author:
jijoy (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:34:35 05/24/11 Tue

sy ada hnya sbutir batu cincin yg dberitahu mlalui mimpi ia nya adlah batu nyiok.tp batu nyiok yg slama ini sy lihat xde pn yg sama dgn yg ada pd sy skg..sy xthu ape khasiat nye slain menarik bisa disengat tebuan.pngalaman sy sdri.jika ada sesiapa yg arif tntng batu ini sila hbngi sy di talian 0142486288.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: geliga lipan


Author:
broker (geliga lipan)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:36:54 05/25/11 Wed

kepada sesiapa yg nk jual geliga lipan yg tembus segala petualang sila contact saya dengan segera harga bermula dari tuan punya geliga...0104224061 nama saya spider

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: BATU GELIGA EMBUN


Author:
Mohd Afiq (Happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:38:47 05/31/11 Tue

Assalamualaikum kepada semua,

Saya mempunyai 4 biji batu geliga embun dan ingin memaharkan 3 daripadanya kerana 1 untuk simpanan sendiri. Kepada sesiapa yang berminat dikehendaki datang sendiri untuk melihat keasliannya. Dalam keadaan biasa ianya akan berwarna putih seperti susu tetapi apabila direndam di dalam air akan berubah warnanya kepada lutsinar. Sekiranya diletakkan di tapak tangan dan diletakkan sedikit air kemudian ditarik batu tersebut menggunakan jari hingga ke siku, batu tersebut akan mengikut pergerakan jari.

*Hanya kepada sesiapa yang benar-benar berminat sahaja. Sila hubungi 012-3655233 (Afiq) untuk pertanyaan lanjut.
*Harga untuk ketiga-tiga atau satu batu geliga tersebut ditawarkan sebanyak RM 5 juta.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: Menjual Geliga Embun


Author:
Amir (Happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:09:23 07/22/11 Fri


Assalamualaikum

Sy mmpunyai 3 biji geliga embun yg ingin dimaharkan ,ada yg bulat dan ada yg bujur..jika diletakkan didalam air tidak kelihatan,dan jika dletakkan didlam bekas akan berwap.
Jika diletakkan geliga embun diatas tapak tangan dan dititiskan air , apabila jari telunjuk kiri diletakkan dihujung geliga embun dan ditarik batu tersebut
,maka geliga embun akan ikut pergerakan jari hingga ke siku
Kepada sesiapa yg berminat.gambar telah sy attach kan
InsyaAllah sy akan cuba membantu

Sila hubungi :

Owner : Amir
Handfone:017-7674162 ...
Email : amir_forex86@yahoo.com
Location: Malacca

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: geliga


Author:
hamba Allah (geliga sireh)
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:51:03 06/06/11 Mon

assalamualaikum saya ingin memaharkan batu geliga sireh kepada hamba Allah yg berminatbatu ini dikeluarkan dari daun sireh oleh dato ibrahim matzin,sesiapa yg berminat boleh menghubungi saya....

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> Subject: geliga


Author:
hamba Allah (geliga sireh)
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:54:16 06/06/11 Mon

assalamualaikum saya ingin memaharkan batu geliga sireh kepada hamba Allah yg berminatbatu ini dikeluarkan dari daun sireh oleh dato ibrahim matzin,sesiapa yg berminat boleh menghubungi saya....biarlah saya terus terang batu ini akan dimaharkan pada harga rm55,555. sesiapa yg berminat boleh hubungi saya 0193605236.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: MENCARI BATU GELIGA EMBUN,DELIMA SERAI,BUNTAT LIPAN DAN SEBAINYA YANG MEMPUNYAI KEINDAHN


Author:
WAN (HAPPY)
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:27:13 06/06/11 Mon

ASSALAMUALIKUM PADA SEMUA, DI SINI SAYA INGIN MENCARI BARANG-BARANG MISTIK YANG MEMPUNYAI KEINDAHANNYA DAN KEPADA SESIAPA SAHAJA YANG INGIN MEMAHAR KAN ATAU INGIN MENGETAHUI LANJUT SILA HUBUNGI SAYA DI 019-3563229

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: Barang2 yang hendak dimaharkan


Author:
Azer (WT)
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:42:07 07/08/11 Fri

Segala barang2 anda yang hendak di maharkan. kami ada collector2 dan buyer2 barang2 tersebut.

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: geliga tembus pandang


Author:
BIG (OBVIOUS)
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:18:33 07/12/11 Tue

Assalamualaikum,

maaf, boleh bertanya?
sesiapa yang mempunyai geliga lipan Tembus pandang sila hubungi saya +6738996641 ,BIG

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: mencari pembeli


Author:
anyssa (marissa)
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:00:50 07/20/11 Wed

sesiapa yg berminat untuk membeli geliga lipan... sila hubungi emelkan kepada sy di alamat..... mashmeyrooo_sepi@yahoo.com
segera.....

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> Subject: geliga lipan dan delima merah


Author:
wan
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:22:47 07/23/11 Sat

salam,
saya mempunyai kenalan yang memiliki:

-geliga lipan-mahar 9j,lokasi di perak
-delima merah-mahar 6j,lokasi di selangor
-pedang samurai(mahr belum pasti)putus paku 5inchi,lokasi kl.

jika berminat,hubungi saya 017-3121251..
minta perhatian,pembeli wajib datang terus bersama tester dan pa ke rumah owner...tujuan utk menunjukkan pembeli benar2 berhajat dan ikhlas utk memiliki barangan tersebut...
hubungi saya dengan segera....

[ Post a Reply to This Message ]


VoyUser Login ] Not required to post.
Post a public reply to this message | Go post a new public message
* HTML allowed in marked fields.
Message subject (required):

Name (required):

  Expression (Optional mood/title along with your name) Examples: (happy, sad, The Joyful, etc.) help)

  E-mail address (optional):

* Type your message here:


Notice: Copies of your message may remain on this and other systems on internet. Please be respectful.

[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2012 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.