VoyForums

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678910 ]
Subject: Sreten Perić pobednik 2. Prvenstva Srbije u enigmatici


Author:
Arvidas Veljić
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 18:10:42 10/05/13 Sat

Na blogu Mileta Jankovića "Srpska enigmatika" objavljeni su rezultati 2. Prvenstva Srbije u enigmatici. Novi šampion Srbije je Sreten Perić iz Loznice, drugo mesto sam zauzeo ja, a trećeplasirani u generalnom poretku je bio Rešad Besničanin iz Novog Pazara.

Ovim je, na neki način, ispravljena nepravda koju je Sretenu Periću naneo Enigmatski savez Srbije, otevši mu trofej koji je zaslužio za najuspešnijeg učesnika SES u Vranju. Nek se Bovan slika i ponovo obmanjuje javnost kako je najuspešniji enigmata, pravi ovogodišnji šampion Sreten Perić osvojio je ne samo vrednu titulu nego i finu svotu novca.

Čestitam Sretenu što je uspeo da me pobedi u poštenoj borbi, dao sam zaista sve od sebe da odbranim prošlogodišnju titulu. Svojim plasmanom na drugo mesto sam zadovoljan, pošto sam pobedio u dve kategorije (anagrami, rebusi) i sveukupno zaradio 9.000 dinara. Po onome što sam video na blogu mislim da je organizator takmičenja realno ocenjivao radove, odlučivale su nijanse o tome ko će biti prvak.

Domaćinu šampionata Miletu Jankoviću se zahvaljujem što je organizovao odlično takmičenje, izdvojivši iz svog džepa novac za nagradni fond. To što ga neke kolege iz ESS kritikuju i zameraju mu što se takmičenje tako zove smatram nekorektnim i pozivam ih kad su toliko pametni da oni naprave turnir sa raznovrsnim disciplinama i većim nagradnim fondom. Sviđalo se to nekom ili ne, takmičenje koje organizuje Janković postaje tradicionalno i već je najavljeno da nakon novogodišnjih praznika kreće 3. Prvenstvo Srbije u enigmatici.

Opširnije rezultate takmičenja možete pogledati na adresi www.srpskaenigmatika.blogspot.com

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]



Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.