VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1 ]
Subject: Tottistreenejä


Author:
Marko Kurkinen
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 00:21:51 11/15/04 Mon

Noniin, nyt taitaa olla kohta jäljenajot ja muut kesän riennot ohi, ja aikaa on enemmän keskittyä vaikka tottiksen treenailuun. Tällä hetkellä on ollut yksi ns. ohjattu vakituinen tottisvuoro torstai-iltana, mutta voisihan sitä treenailla vähän useamminkin ja systemaattisemmin. Monen kiinteän vuoron järjestäminen on kuitenkin aika hankalaa kun omia menojaan ei osaa aina ennustaa, joten ajattelin seuraavaa systeemiä.

Pidetään edelleen se kiinteä yleinen tottisvuoro torstaina (vaikkapa n. 17.30 alkaen) ja tämän lisäksi muita vaihtelevia vuoroja. Itselläni tulee kuitenkin käytyä Virpinimessä useita kertoja viikossa (sekä viikolla että viikonloppuisin), joten voisin aina ilmoitella etukäteen milloin olen menossa treenaamaan, ja jos joku tuntee että kaivaa apuja treenauksessa niin sitten ilmestyy paikalle samaan aikaan. Voin ilmoitella treeniajoistani vaikka täällä tai sitten sähköpostilla/tekstiviestillä aina ½-3 päivää etukäteen. Eli jos haluat pysyä kärryillä näistä ajoista niin laitappa vaikka mailia tai tekstaria niin osaan sitten aina täsmäilmoitella ajat.

Jotta hommassa olisi jotain jatkuvuutta niin jokainen voisi miettiä valmiiksi jotain tavoitteita koiralleen (vaikka BH-koe ensi keväänä) jolloin treenikerroista voidaan rakentaa paremmin toisiaan tukevia ja tehdä erilaisia välitavoitteita, eikä vain olisi yksittäisiä treenikertoja. Kenttähän on auki koko talven.

~Marko,
marko.kurkinen@mail.suomi.net , 040-4114414

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.