VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time ]
Subject: Re: EK marathon


Author:
??
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 11:49:12 08/18/03 Mon
In reply to: Kevin 's message, "Re: EK marathon" on 03:07:57 08/18/03 Mon

mijn visie:

1. er wordt al jaren niet voor elkaar gereden, dus daar rekent niemand nog op. Het is al van begin de jaren 90 zo en t zal nu wel niet veranderen. De coach speelt hierin trouwens een belangrijke rol???!!!
2. meer wedstrijden met de nationale ploeg? Niet echt een goed idee, er moet nog wat cash over zijn om naar kampioenschappen te kunnen gaan en hoe meer wedstrijden de nationale ploeg doet hoe minder cash dus weer een plaats minder voor een renner op EK/WK. Het is elke renner zijn eigen verantwoordelijkheid om zichzelf ten volle voor te bereiden naar een kampioenschap toe, hij/zij moet zichzelf maar verplaatsen naar die wedstrijden als hij/zij denkt dat nodig te hebben. Wat als ze het niet kunnen betalen? Wel sorry dit kan hard klinken maar VRB is geen reisbureau, hoewel het er daar soms wel aardig op trekt omdat mensen elkaar een persoonlijk pleziertje willen doen!! Een renner moet zichzelf maar verkopen en een sponsor aantrekken, in deze tijd heeft iedereen een sponsor.
3. Kevin zegt dat als er 3/4 renners zijn die niet voor de andere rijden........?????? Dit moet onmogelijk zijn!!! Als ze niet voor een ander rijden, als dit tenminste opgedragen wordt door de coach, dan moet er streng opgetreden worden en moeten die jongens/meisjes in de nabije toekomst maar niet meer in aanmerking komen voor een selectie.
4. Als je het koersverloop kent, elke belg gaat voor de andere belg te kloppen, dan geef ik Gonda 100% gelijk, intriest wat er gebeurt!!!!
5. Laten we met een positieve noot afsluiten en stellen dat er werk moet verricht worden, en dit op de kampioenschappen zelf, niet op training, niet op stage, niet op intern. wedstrijden waar niets op het spel staat maar op de kampioenshappen zelf!! Laten we hopen dat iedereen inziet dat je zonder je op te offeren voor een ander je zelf ook nergens zult geraken, want op het EK/WK heb je ploegmaten nodig!!! Je rijdt voor je land jongens/meisjes, zorg ervoor dat wij als toeschouwers trots kunnen zijn op jullie!!!!!!!!!!!!!!

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: EK marathonKevin13:21:42 08/18/03 Mon


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.