VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 12:15:20 08/29/99 Sun
Author: ilhan
Subject: depreme gösterilmesi gereken tepkiler


DEPREM'E GÖSTERÝLMESÝ
GEREKEN TEPKÝLER

Öncelikle yüce Türk Milletine büyük geçmiþ olsun.Ölenlere Allah'tan rahmet,kazazedelere geçmiþ olsun,kalanlara ise Allah sabýr versin.
Millet olarak öncelikle yapmamýz gereken þey;acil olarak yardýma muhtaç olanlara ,yardým elimizi uzatmamýz gerekmektedir.
Biz vatandaþ olarak bu tür yardýmlara her zaman alýþýðýz.Ancak her dönemde olduðu gibi,bizleri oy makinesi olarak gören ve bizlere hizmet etmek için gecelerini,gündüzlerine katarak çalýþan! Sayýn meclis üyelerimiz,bu büyük ve çok acý felaket karþýsýnda,kýllarýný kýpýrdatmadan ve keyiflerinden hiçbir fedakarlýk yapmadan,bu felaketten çok daha önemli olan Sosyal Güvenlik Yasalarý,Sayýn Baþbakan için hayati önem taþýyan AF yasasýnýn çýkarýlmasý,sayýn milletvekillerimizin deprem bölgelerine gitmelerine maalesef engel olmuþtur.Sayýn Milletvekillerimiz öncelikle kendi yardým ellerini uzatacaklarýna,vatandaþýn cebine ellerini uzatmayý daha uygun görmüþ olacaklar ki,deprem vergisi adý altýnda,akýl mantýk almayan ve tepkiler karþýsýnda Ekim ayýnda tekrar düþünülmek üzere rafa kaldýrýlan tasarýyý hangi yüzle karþýmýza çýkardýklarýný çok merak ediyorum.
Sayýn Milletvekillerimiz her zaman bize örnek olacak ve bizleri yönlendirecek davranýþlarý mutlaka sergilemek zorundalar.Yurt dýþýndan da dahil olmak üzere,birçok gönüllü kuruluþ yardým için canýný diþine takarken vekillerimizin bu davranýþlarý beni son derece rahatsýz etmiþtir.
Çoluðu,çocuðu,anasý,babasý,yakýný enkazýn altýnda kalmýþ,kendisini zor kurtarmýþ veya kurtarmaya gelmiþ olan vatandaþ,enkaz altýnda kalmýþ olanlarý kurtarmak için gerekirse enkazý týrnaklarýyla kazarak onlara ölü veya diri kurtarmaya çalýþýr,yetkililerimizin dediði gibi acemice kurtarma çalýþmasý yapýlmaz diye 3 gün çaresizlik içinde hiç kimse maalesef bekleyemez.
Bu insanlarýn herþeyini paylaþmak gerektiðine inanýyorum.Herkesi Nasuh MAHRUKÝ gibi fedakar olmaya davet ediyorum.
Baþta Deprem bölgesinde çalýþmalarý organize etmeye çalýþan Sayýn Bakanlarýmýz olmak üzere,bu felakette zarar görenlere yardým elini uzatanlara çok teþekkür ediyorum.Sayýn Devlet Büyüklerimizi de çok daha adil,acilci ve fedakar olmaya,depremzedelerin her zaman yanlarýnda olmalarýný temenni ediyorum.
Eksik býraktýðým bir sürü sorun olmasýna raðmen,benim görüþümü paylaþan,eklemek isteyen,yanlýþ bulanlarla yazýþmak istiyorum.
Saygýlarýmla.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.