VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Mon, Apr 22 2024, 23:48:10Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 02:11:24 05/04/03 Sun
Author: Jon Arne
Subject: Haisommer 4

Jaws 4, grøsser fra 1987, regissert og produsert av Joseph Sargent, med Lorraine Gary, Lance Guest, Mario Van Peebles, Karen Young og Michael Caine. Trodde du virkelig det var over? Haisommer: Hevnen er den egentlige tittelen og det er fordi at denne gangen dreper ikke haien i vilt raseri. Den har valgt ut sine offere! Haien vil drepe hele Brody-familen og begynner med å drepe Sean. Moren, spilt av Lorraine Gary, som jeg er fan av, flytter da til Bahamas for å bo hos sin andre sønns familie. Gjett hva sønnen jobber som... Jeg husker ikke helt, men det er noe med vann. Krabbeforsker eller noe. Tror du haien kommer etter? Riktig! Er du synsk eller noe? Michael, sønnen som jobber med vann, oppdager haien, men bestemmer seg for å forske på den, og sier ingenting til den skrekkslagne moren. JEG synes denne filmen er bra, men det var kanskje ingen overraskelse. Den er dårlig, jeg vet det, men likevel underholdende. Den er en Haisommer-film, men det er bare 2 personer som blir spist av det mannevonde beistet, og det er for tamt! Filmen fokuserer mer på familieproblemer, og det er dumt... Likevel en bra film etter min mening, og nå kan også folk som ikke er så begeistret for grøssere se den. Det sies at det er en grøsser, men det er det ikke! Thriller passer bedre. Et pluss er Lorraine Gary, som jeg er fan av også er det en del andre kjente ansikter. Blant andre Michael Caine. Karakter: 5-. PS! Judith Barsi, som spiller Thea Brody fikk en tragisk slutt på livet. I 1988 ble hun og moren skutt og drept av faren, og hun ble bare 11 år.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.