Thursday, April 10, 2014 – VoyForums News: 'Heartbleed' vulnerability in OpenSSL
VoyForums

VoyUser Login optional ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12 ]
Subject: Re: Ada Cowok Surabaya yg mau Kencan ama Aku ?


Author:
hai gue beny di gresik boleh kita kenalan
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 17:59:26 08/27/09 Thu
In reply to: indra 's message, "Re: Ada Cowok Surabaya yg mau Kencan ama Aku ?" on 08:51:58 12/21/08 Sun

>>>Aku lagi bte nih abis putus ama pacar sih !!!
>>>Ada Cowok Surabaya yang mo nemenin aku ngga ?
>>>Kalo minat hubungi aku ya di 08121620445
>>>Jangan harap yang aneh 2 dulu ya sebelum kita
>kenalan.
>>>Aku ngga biasa sih yg gituan ama orang asing
>>
>>Hi Febri,
>>Saya bersedia nemenin kamu, aku posisi juga di
>>Surabaya, pingin cari temen cewek buat curhat
>>jg..tenang aja, aq g minta yang aneh2 koq sebelum kita
>>kenalan koq..believe me. nomor HPku:08883210078 (24
>>hours).
>>Hi Febri,
>>Saya bersedia nemenin kamu, posisi aku di jakarta
>>pingin cari temen cewek buat kencan semalam nomor
>>HPku:08561777288 (24 hours).

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


VoyUser Login ] Not required to post.
Post a public reply to this message | Go post a new public message
* HTML allowed in marked fields.
Message subject (required):

Name (required):

  Expression (Optional mood/title along with your name) Examples: (happy, sad, The Joyful, etc.) help)

  E-mail address (optional):

* Type your message here:

Choose Message Icon: [ View Emoticons ]

Notice: Copies of your message may remain on this and other systems on internet. Please be respectful.

[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2012 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.