VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time ]
Subject: Help!!!


Author:
Glenn1lover
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 16:06:37 08/15/06 Tue

Opinie: Krijgt Get Ready geen kansen meer?
Get Ready was ooit één van de meest succesvolle boysbands van Vlaanderen. In de jaren '90 schreven ze hitgeschiedenis en maakten ze de ene hit na de andere. In tijden vol groepen als Enzo, Boysband en andere wisten zij als enige er echt bovenuit te springen. Na een engelstalig repertoire ging het bergaf met de groep. Na heel wat succesvolle jaren gingen ze uit elkaar. Sindsdien volgde een eerste, onsuccesvolle comeback. Eind vorig jaar werden de vier leden nog eens gevraagd om een reunie te houden tijdens een opname van het één programma 'Het Swingpaleis'. Die reunie werd zo gesmaakt dat ze terug besloten de draad op te nemen en samen het podium op te gaan. De nieuwe zomersingle, Jaleo, werd uitgebracht en Get Ready mocht er één keer mee aantreden tijdens Tien Om Te Zien. Veel airplay krijgen ze niet en ook op Tien Om Te Zien zijn ze niet meer te signaleren. In het verleden dreigde hetzelfde te gebeuren, hun singles werden niet meer opgenomen in de airplay lijsten van de Belgische radiostations en dus brachten ze een single onder een nieuwe naam uit. Die werd goed onthaald maar al snel terug van de playlist verwijderd wanneer het nieuws bekend raakte dat Get Ready achter die mysterieuze nieuwe groep zat. Op het Vlaamse scherm zeiden ze het succes van 'Jaleo' af te wachten alvorens te beslissen over een nieuwe single. In een recent interview zeiden ze teleurgesteld te zijn geen kansen meer te krijgen. Een tijd lang waren ze HOT, nu is het hot om hen neer te halen ...

Sterft Get Ready opnieuw een stille dood?
Waaraan ligt het dat ze geen kans meer krijgen?
Zijn ze gewoon niet goed genoeg meer?

Bron: www.firstmusic.nl

We moeten iets doen, willen we onze jongens niet weer verliezen door de schuld van de radio zenders. Hebben jullie ideeën? Laat het ons weten.

Ga alvast op volgende link je mening uiten.

http://firstmusic.web-log.nl/firstmusic/2006/08/opinie_get_read.html#comment-15710900

Dit mag niet in de doofpot gestopt worden. Al krijgen we weer commentaar uit allerhande hoeken. Wij doen tenminste ons best voor onze jongens.

Help zoveel jullie kunnen.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.