VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]3 ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 28.08.2003 11:42:27
Author: Ossi Onneton
Subject: Russelin pelot

Onko kenelläkään kokemusta pelokkaasta Russelista?? Koiran uloslähteminen on aamuja lukuunottamatta todella vaikeaa. Tuntuu pelkäävän kaikkia kovia ääniä. On yritetty leikin varjolla ja makupaloilla.
Ja toinen kysymys, minkälaisia kokemuksia on pallien poistosta?

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:

[> Re: Russelin pelot -- PK, 31.08.2003 23:15:23

Russelin pelokkuuteen yleensä löytyy syy. On aivan mahdotonta kommentoida russeliasi näkemättä ja seuraamatta sitä ja sen tekemisiä. Oudointa minusta on se, että aamuisin se lähtee ilman ongelmia vai onko se rauhallisin aika liikkua???
Toinen kysymyksesi on sen sortin kysymys, että heti voisin sanoa että älä tee sitä, jos kyse on samsta koirasta ja toinen asia kastroinnissa on se, että on tarkoin mietittävä miksi, sitä edes harkitsee tekevänsä. Minulla itselläni on palliton uros ja sen kohdalla kastrointi oli paikallaan kahdestakin eri syystä: se on jalostukseen kelpaamaton ja toinen syy oli se, että sen testosteroonitaso oli niin korkea, että se jopa itse kärsi siitä. Eli se nylkytti kaikki elävät ja kuolleet. Kastroitunakin se kykenee vielä ajamaan nartun juoksuaikaan itsensä nalkkiin, joten potentiaali poika olisi varmasti ollut. Omalta kohdalta voin kertoa, että koiran keskittymiskyky parani paljon ja sitä alkoi kiinnostamaan se asia mihin se on jalostettu eli metsästys. Ennen kastrointia kannattaa kokeilla hormoonipiikkiä, jotta ei turhaan kastroi koiraansa, sillä ei se kaikki vika johdu palleista vaan ikävä kyllä usein vika on jossain aivan muussa ja kaikkihan joilla jaska russeli on tietävät ettei helppoa koiraa ole olemassakaan tai sitten on käynyt niin, että terrieri on sairas.

Näistä kysymistäsi asioista on varmasti niin monta mielipidettä kuin on vastaajia, joten koita niistä poimia se kultainen keskitie.

T. KP


[ Edit | View ]



[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+2
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.