VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]3 ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 2.01.2004 9:04:09
Author: Aloitteleva Russelisti
Subject: Re: Russeli noutajana??
In reply to: Maukka Mäyrä 's message, "Re: Russeli noutajana??" on 9.12.2003 13:54:36

En yleensä kirjoittele palstoille mutta nyt kun on työttömänä niin on paremmin aikaa.
Olen 2v ollut Russelinartun omistaja ja olin aluksi epäuskoinen sen toimivuuteen vaikka emä on tosi hurja kun omani tuntui niin "lauhkealta". Käsitys on muuttunut käytännön kokemuksen karttuessa,tänä kautena olen pyytänyt 15 supia, 2kettua ja esimmäisenä luolasta otettuna elukkana 11kg mäyrä. Osa supeista on otettu kyllä loukulla ja ketuista toinen on ammuttu seisojalta. Kaveri soitteli että on supi luolassa ja lähdin innolla koiran kanssa ekalle luolakeikalle syksyllä,koiraltani on otettu ladon alta supeja jo 8kk.n iässä.Luola oli kamala kivilouhos ja aluksi meinasin etten laita koiraa mutta laitoin kuitenkin kokeeksi. Koiraa otti heti kontaktin ja kävi kiinni mäyrään ja sai tietenkin kuonolleen (fysiikan laki koira 6kg, mäyrä 11kg) ja tuli ulos ,pari naarmua ja koira painoi samantien takaisin,oppi kerrasta ei mennyt enää kiinni mutta painosti koko ajan saatiin kovan kaivamisen jälkeen rasiin ja amuttua,huonosti tosin. Mäyrä tuli ulos toisesta reiästä ja koira ulkona heti kurkuun kiinni. Ajokoira ja terri taistelivat mäyrän kanssa mäyrä puri ajokoiran alahuulesta läpi ja veti sitä perässään sain oman koiran irti ja pääsin ampumaan mäyrää niskaan. Koiralle ei jäänyt kammoa mäyrään vaan kohtelias kunnioitus ja oppi ettei käy kiinni. Nyt syntyi pentuja 26.12, 3kollia ja 2 natua. 1 kollipentu on vielä vapaana,että jos kiinnostaa niin otahan yhteyttä.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:

[> [> [> Re: Russeli noutajana?? -- Lahtinen, 4.01.2004 16:38:40


Harmin paikka että urospentu vapaana. 1,5 vuotiaan pystykorvauroksen kanssa voi pian tulla ongelmia. On liian vähän ikä eroa että pärjäisivät keskenään. Tai eihän sitä tiedä, mutta varmempi ottaa narttupentu. Olis kyllä tarpeen semmoinen koira joka ei suinpäin käy kiinni. Kaksi saksanterriä on passitettu sairaslomalle tänä vuonna kun ovat menneet suinpäin kiinni mäyrään. Parhaat pesät on kierretty kaukaa mäyrien takia. Yhdessä talon alusessa oli yhtä aikaa 4 supia ja pari mäyrää eikä kukaan uskalla päästää koiria pyyntiin....Ilmoitelkaahan "tervejärkisistä" narttupennuista!!


[ Edit | View ]

[> [> [> [> Re: Russeli noutajana?? -- Luolamies, 4.01.2004 22:56:35

Taitaa olla kaverilla tossa narttu vapaana.
Jos et asustele aivan maan äärissä ota yhteyttä.Eiköhän ala talon aluset tyhjeneen.Ja näet samalla rodun työssään.


[ Edit | View ]

[> [> [> [> Re: Russeli noutajana?? -- TapioK, 5.01.2004 9:07:53

Kyllä täytyy olla Lahtiselle kateellinen, meikäläinen vaikka rukoilisi polvillaan jos omille maille saisi vaikka yhden tuollaisen talonalusen tyhjennettäväksi. Kahdesta tekisi jo vaikka melkein mitä. Synkältä näyttää meilläpäin, reiät ammottavavat jo tyhjyyttään. Yhden supin jätin kiven alle oikein pahojen vieroitusoireiden varalle. Tulisipa äkkiä maaliskuu, keväthanget ja muuttosupit niin pääsisi taas hommiin.


[ Edit | View ]

[> [> [> [> Re: Russeli noutajana?? -- Aloitteleva Russelisti, 5.01.2004 21:46:03

Jos mr.Lahtinen on vielä kiinnostunut tai ilman koiraa niin nyt on käynyt niin että yksi varaus peruuntui ja olisi se natupentu vapaana.
Koira on täällä satakunnassa, läh. puh. 0405070860


[ Edit | View ]



[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+2
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.