VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]3 ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 19.01.2004 16:49:10
Author: Eino
Subject: Re: Jaskan hinta
In reply to: John Hunter 's message, "Jaskan hinta" on 17.01.2004 15:13:54

Eskolle on tippunut käpy päähän.(taitaa olla pennut myymättä)

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:

[> [> Re: Jaskan hinta -- esko mörkö, 19.01.2004 20:00:42

Oli myymättä, eli ei, olen edelleen sitä mieltä, että paree on kiinnittää huomio sinne vanhempien käyttöominaisuuksiin, kuin mahdollisimman halpaan hintaan.
Totta on myöskin se, ettei kukaan hullu maksa työkoirasta seurakoiran(n.800egen) hintaa, mutten nyt mistään seurakoiran hinnasta puhunutkaan. Taitavat nuo tallityttöjen russelihinnat liikkua hieman eri sfääreissä, kun nämä luolaterriköiden hinnat.


[ Edit | View ]

[> [> [> Re: Jaskan hinta -- 400€, 19.01.2004 20:58:26

No jokainen myy millä hintaa myy, mutta itse en maksaisi työkoirapennusta 500 eeroa enempää. Jos ikää ja näyttöjä on, voi sitä jo alkaa harkita 600 eeroa. Tuo %-laskenta hinnalle ja pennulle on jo aika kaukaa haettua. Kyllä nuo 400 eeron russelit ovat toimineet erittäin ja toimivat edelleen.
Tässä yhdistyksessä taitaa vaan ne edullisimmat koirat olla niitä parasta työkoira ainesta.

Terveisin Kuka rahastaa ja millä


[ Edit | View ]

[> [> [> [> Re: Jaskan hinta -- esko mörkö, 19.01.2004 21:55:04

Kaukaa haettua, tai ei, niin silti, jos olisin koiraa hankkimassa, ottaisin pennun varmasta hyväksi todetustä yhdistelmästä, vaikkakin tuo maksaisi hiukkasen enemmän, kuin se, josta ei todellakaan ole minkäänlaisia takeita.
Kuten edellä taisin jo vihjata hintaerot kasvattajien välillä tuskin kovin hirveitä ovat, eli toisin sanoen vaihteluväli on 400-600e. No jollekin tuo väliin jäävä 200 on on paljon ja toiselle taas ei. Kyllähän sillä mukavasti mellastaisi viikonlopun kapakassa...

Halusin tuolla ensimmäisellä lisäyksellä tuoda julki sen asian, että olen itse vaikka valmis maksamaan hiukan enemmän, saadakseni erittäin todennäköisesti jokapäiväiseen ja tehokkaaseen riistanhoitotyöhön soveltuvan koiran, enkä sellaista, jonka vanhemmilla ei kummempia näyttöjä ole. Ja puhuin nimenomaan pennun ostajan näkökulmasta, en myyjän.

Jos pentuja joskus itselle siunaantuu, niin olen varmasti valmis tinkaisemaan, jos pentu menee kotiin, jossa saa mettää monasti viikossa. Pelkästään tarhakoiraksi, tai peräti sohvakoristeeksi en koiraa myisi lainkaan. On nimittäin itselläkin sen verran käyttöä luolarasseille, että pysytelkööt pennut sitten vaikka omassa tarhassa, elleivät pääse isännälle, joka käyttää vähintään viikottain läpi kauden jahdissa.

Mutta, jokainen koiranostaja punnitkoot vaihtoehtoja mielessään, mistä parhaan saa, mutta jos nyt saisi sen asian kerralla perille, ettei niitä parhaita pentuja ole välttämättä kalliissa pentueessa sen enempää, kuin halvassakaan, eli hinta ei ratkaise paskan vertaa, vaan suku. Ja kun hyvän tuntuinen yhdistelmä löytyy, niin sitten mietitään hintaa erikseen.


[ Edit | View ]

[> [> [> [> [> Re: Jaskan hinta -- esko mörkö, 19.01.2004 22:14:12

Lisäyksenä edelliseen, että, jos 200e:llä viikonloppureissuun lähtee, joutuu ottamaan kyllä melkoset pohjat, muuten joutuu käymään automaatin kautta.


[ Edit | View ]



[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+2
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.