VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3] ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 9.02.2003 11:05:07
Author: Anttih
Subject: Uroksen merkkailu

Kertokaapas joku asiaan enemmän perehtynyt, millä uroksen merkkailun sisätiloissa saa loppumaan. Pallien poisto voisi olla yksi ratkaisu, mutta se on meillä vasta viimeinen vaihtoehto ennen russelinnahkarukkasten tekoa.

Eli onkos mitään muuta vaihtoehtoa, esim. koulutuksellista.
Merkkailu johtuu luullakseni meidän tapauksessa (erittäin)dominoivan uroksen tarpeesta korostaa omaa egoaan.
Eli kiinnostaisi lähinnä tietää millä tällaisen käytöksen saisi kitkettyä lopullisesti pois.

Muuten ei auta, kuin alkaa ottaa niitä mittoja pilkkihanskoja varten[:)][:)]

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:

[> Re: Uroksen merkkailu -- Merkkailijan omistaja, 11.02.2003 9:25:36

Meillä on ruikkimista harrastettu kun ihmiset on poissa kotoolta. Ratkaisuksi on otettu "oleskelutilan" rajaaminen. Eli koirat yksin ollessaan majailevat vain eteishallissa, jossa pedit normaalistikin. Mutta portit estävät kulun muualle.
Tämä on auttanut, ruikkimista eteisessä on enää pari kertaa vuodessa, lähinnä nartun kiiman lähestyessä.

Kannattaa kokeilla!


[ Edit | View ]

[> [> Re: Uroksen merkkailu -- Anttih, 11.02.2003 14:14:26

Ollaan pidetty kotoa pois ollessa koirat kylppärissä, mikä kyllä auttaa tähän ongelmaan sillä hetkellä. MUTTA, kun tätä ongelmaa tuppaa esiintymään pääasiassa silloin, kun olemme itse kotona.

Toisessa huoneessa oleskellessamme, saattaa koira kävellä toisesta huoneesta sen näköisenä, kun mitään ei olisi tapahtunut ja kun menee katsomaan, niin taas on ovipielessä pissat. TAI sitten vielä pahempi on se, kun se ruikkii johkin salaiseen piilopaikkaan sohvan taakse salaa, ettei vaan kukaan saa tietää. Sitten niitä löytyy viikkosiivouksen yhteydessä, tai hajun perusteella.


[ Edit | View ]

[> [> [> Re: Uroksen merkkailu -- Merkkailijan omistaja, 12.02.2003 13:24:52

Tuo salapissailu onkin vaikeampaa.. Joku joskus suositteli tekemään jätkälle "vaippahousut", joita pidetään pienissä jaksoissa jalassa (jottei tulisi mitään tulehduksia kosteudesta). Eli leikellään trikoosta (tai naisten sukkahousuista..) vaipanmalliset pökät, laitetaan sisälle naisten terveysside (hyvä tarra, pysyy paikallaan). Ja ruikkiessaan saa pisut pöksyihin ja se ei tunnu mukavalta. Itse en ole kokeillut toimiiko.


[ Edit | View ]

[> [> [> [> Re: Uroksen merkkailu -- Anttih, 13.02.2003 11:57:13

No. Täytyy vaan olla kärsivällinen. Kesän tullen pääsevät suurimmaksi osaksi aikaa tarhaan, ja saavat juoksennella vapaana päivät pitkät, joten eiköhän se siitä.


[ Edit | View ]



[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+2
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.