VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3] ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 3.01.2003 11:50:31
Author: milo
Subject: Re: Jouluateriointia!
In reply to: Kaissa 's message, "Jouluateriointia!" on 3.01.2003 8:07:25

Jollain muullakin on selvästi yhtä ahne koira, kuin minulla :)
Omalla koiralla tuntuu olevan pohjaton maha ja kaikki mikä ei karkuun pääse, päätyy sinne.
Meillä myös kokemuksia ylensyönnistä, vaikka tänä jouluna siltä itseasiassa säästyttiin...

n.300g pingviinisalmiakkeja
n.1kg juustoa
1 kääretorttu
1pkt paahtoleipää
biojäteroskiksen dyykkaus aina silloin tällöin
jne.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:

[> [> Re: Jouluateriointia! -- E&E, 3.01.2003 19:08:26

No meillä alko aattona pikkuneidillä eka juoksu, ja vanhempi poitsu antoi sen kunniaksi appiukon pystykorvalle kunnolla köniin. Leukojen viimein irrottua niskanahasta vietti loppuillan erossa muista koirista, joten ei päässyt paljon jouluaterioista sinä iltana nautiskelemaan.
Muutoin kyllä erittäin ahne tapaus.


[ Edit | View ]

[> [> [> Re: Jouluateriointia! -- KimmoK, 7.01.2003 19:16:51

Tuosta voisi päätellä senkin, että poitsu tykkäsi enempi pystykorvan niskanahasta kuin joulupöperöistä. :-)

Meillä taas huomaa, että koira on lihansyöjä. Jos sapuskaa on yllin kyllin, sieltä noukitaan ne lihan palat ja loput jää varttumaan kunnon nälkää. Uudenvuoden aattoiltana kyllä vaikutti, että russelin perusmuonaa on roomalaiset kynttilät - ei tosiaankaan paukkuarkoja nuo meitin piskit ainakaan.


[ Edit | View ]

[> [> [> [> Re: Jouluateriointia! -- Milo, 8.01.2003 14:42:35

Meillä kaksi ei välitä raketeista tuon taivaallista, mutta kolmas ja nuorin russelleista huutaa, kuin hullu rakettien perään ja yrittää tehdä kaikkensa, että pääsisi hihnasta irti "tappamaan" raketit.


[ Edit | View ]

[> [> [> [> [> Re: Jouluateriointia! -- saaga, 18.01.2003 5:19:49

Vauhdikasta russeli-joulua on siis ollut muuallakin, meillä tosin pienen(?) perhetappelun muodossa. Menin jouluaattoa viettämään kaverille, jolla on vanhemman koirani veli. Pojat eivät tule oikein toimeen keskenään, mutta päätettiin taas yrittää, joulu ja kaikki. Mutta kunnon tappeluhan siitä taas tuli, vanhempi koiruuteni vastasi veljensä murinaan haukkaamalla kunnon otteen veljen päästä ja silmäkulmasta, nuorempi koiruuteni (näiden kahden velipuoli)taas napsi sieltä mistä ehti. Ongelma oli että oma pikku junttini oli ottanut kunnon mäyräntappo-otteen toisen päästä enkä saanut leukoja auki millään, ennenkuin kaadettiin vettä päälle. Tulos: Velipojalla revennyt silmäluomi ja kulmahampaan reikä pakarassa ja kaverilla kulmahampaan reikä kädessä. Onneksi itse silmä ei vahingoittunut ja haavat olivat pinnallisia, ja nyt jäljellä enää arpia ja rupia. Ja tää oli viimeinen kerta kun koirat joutuvat olemaan samassa sisätilassa, ulkona sietävät toisiaan ja ollaan kuin toista ei olisikaan. Huh, vauhtia taas kerrakseen!!


[ Edit | View ]



[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+2
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.