VoyForums
GIVE FREE FOOD
www.TheHungerSite.com
-> Click Here <-
Fund Free Mammograms with a Click
www.TheBreastCancerSite.com
-> Click Here <-
Non-profit ad served by VoyForums...

VoyUser Login optional ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234 ]


FORUM GayMalaysiaOnline.Com
FORUM GayMalaysiaOnline.Com
SILA NYATAKAN MASALAH YANG ANDA INGIN KONGSIKAN ATAU BERIKAN PENDAPAT ANDA. SEBARANG IKLAN DIRI/PRODUCT/MENCARI KENALAN AKAN DI DELETE.
Go To Main Page - GayMalaysiaOnline.Com

Subject: horrnyy....man


Author:
Dev (Moody ,horny joyful)
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:56:27 05/25/16 Wed

Sejuk sejuk.... ade sesiapa kat area kl boleh bantu clear kan air yg sumbat nie......mlm nie..reply kat nom 0182855012

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Adik Angkat


Author:
Adam
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:07:18 05/25/16 Wed

Abang mencari adik angkat lelaki berumur 25 tahun ke bawah, str8 act, slim, sado
area Puchong, Shah Alam atau Klang.
Add wechat: bentalara

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: gh


Author:
fg
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:15:21 05/24/16 Tue

nk jolok n mintak dihisap..area jb..call 0124430433

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nak zuriat


Author:
John (Happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:41:09 05/23/16 Mon

Ingin membantu,khusus kpda psgn kawin tp takde anak,suami cuckold atau gay yang berkahwin boleh wassap saya 0175685258,area penang,kedah,perak
Saya lelaki harap maklum

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Suka2


Author:
Muhammad Zakwan (Zack)
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:10:27 05/22/16 Sun

01123208453...lyan ape sjhe...stay kl setapak

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: siapa leh layan konek aku


Author:
Lan Str8 (dah lama x amput ni...)
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:13:28 05/22/16 Sun

ada tak awek, gadis, janda, wife or shemale yang boleh layan konek i ni tanpa bayaran..sekarang kalau boleh..di area Inanam / kota kinabalu..
almost 2 bln x amput..air penuh giler ni...

kalau ada yang sudi...sila contact i di email dibawah..kemudian baru i bg number hp
askulbemeer@gmail.com

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Looking for bf around 15- 23


Author:
Luke (Hopeful)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:34:24 05/21/16 Sat

Hoping to find someone who i can talk to n possibly be the one for me. :)
Im just a 22 yo closeted simple guy who'd love to find someone that i can be really close with.. Anyone 14-23 is highly welcomed.. :D
Contact my email n I'll give u my number there: laehurloqittavala@gmail.com

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nak gadis sekolah 12-17


Author:
Jay (Happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:17:43 05/14/16 Sat

Hai..ada ke gadis2 sekolah kat sini..abg ingin nk kenal2

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: gersang batang abang top


Author:
chubby gersang
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:42:44 05/14/16 Sat

bontot I still ketat ni.. Siapa abang top sudi jolok saya? Serius talk, abang top confirm puas mungkin terpancut banyak kali..

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Tolong Hisap Konek Saya!


Author:
LimMeinc (Hornyyyy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:04:54 05/14/16 Sat

Saya str8 guy, married. Tapi nak rasa konek dihisap oleh lelaki esp yg lembut & manja. Saya chubby, 31 tahun, 160 cm. My wechat: LimMeinc85

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mencari isteri, wanita, gadis, janda yg perlukan seks @ apa saja pasal sex di kota kinabalu, sabah


Author:
askul (pemuas nafsu wanita)
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:52:38 05/11/16 Wed

jika anda seorang isteri, wanita, gadis, remaja, & janda yang :-
1. sangat sangat horny, perlukan sex segera,
2. yang x puas sex dengan pasanagan,
3. yang nak cuba sesuatu yang baru dalam sex
4. apa saja keinginan diimpikan pasal sex tapi x ada tempat atau guide..

sila email to me yor detail... i akan penuhi kehendak sex anda...bila bila masa saja..24/7

I local m'sian, bebas drpd penyakit, tak perlu bayar pada I, kalau nak bagi tu..i ambil..
i ada tempat sendiri yang selamat dan privacy...

jangan lupa email to me : askulbemmer@gmail.com

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Mencari umur 13-18


Author:
Jason Ng (:D)
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:27:37 05/08/16 Sun

Mencari budak budak yg berumur 13-18 yg comel kat selangor ke kl .yg gemuk tak layan.wechat BlueishZ whatsapp 01126262006

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Mencari kawan gay yg boleh buat sex


Author:
nshazmi (Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:40:48 05/08/16 Sun

Hai sesiapa yg nak saya hisap batang dia area perak..
Boleh call/whatsapp 0125022824
Saya 15 thn..
Prefer umo 16 tahun ke atas..

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: kalau adelaki top muka jambu/ rempit


Author:
em (horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:49:33 05/04/16 Wed

Aku str8 act cari laki top hensem jambu muka rempit yg first time ke uno 16-30.area kl..aku 23.addvwc- medioz

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Abang bottom perlis


Author:
Zim
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:13:11 05/04/16 Wed

Jom esok sapa2 gersang nak jolok bontot.....main kat.area.perlis je....watsap 01114431790

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Daddy or abg2 35y+


Author:
Joe
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:50:51 05/03/16 Tue

Hi
Saya menyediakan khidmat urutan badan dan batin
Saya hanya buar outcall
Area alor setar dan sekitar nya
Juga kerap ke kuala lumpur

Juga menjual vimax rm120 sebotol 30capsule
Bazooka rm200
Superking rm160

Whatsapp 0169445033

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: suka isap konek


Author:
sopi (manje)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:09:05 05/02/16 Mon

Sye chucbby,nk cari lelaki..i suka kulum konek lelaki je
Bagi yg tk sdi jgan ggu i k

i boy

Call 0172873320
Wechat id Akusepi4429

Duduk gemas Negeri sembilan

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Cari kenalan gay


Author:
One
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:07:45 04/30/16 Sat

Sy wan umur 17....cari abg angkat top umur 20-30 klau boleh sado di putrajaya bole wechat id iwanmuhd12

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Mencari Bottom shah alam, kl, petaling jy


Author:
Kimx
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:34:11 04/29/16 Fri

Hi, sy 19, berat 50kg, tggi 166cm.stay shah alam. mencari bottom atau sesape yg nk blowjob saya. Sy tak kisah pasal appearence chubby atau kurus.taknak yang jenis push/memaksa. Umur 30 kbawah. Yang pandai blowjob best. Id wechat : akiem-97 *mention dari voy baru app.*

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: cari top


Author:
andy
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:59:54 04/24/16 Sun

Nak cari gay top ....yang umur 23-35 area kedah dan perlis .....siapa dia nak jolok aku atau nak bagi hisap batang dia ....sms ke 0177062338.

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Gay


Author:
Lelaki untuk lelaki (Hi gays)
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:21:26 04/23/16 Sat

Mencari mencari kenalan gay yang berumur dalam lingkungan 30 tahun sehingga 40 tahun. Prefer yang matang dan bukan jenis sangat. Just nak berkawan tanpa melibatkan hubungan seks. 0179143367

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: perlukan duit


Author:
aku laki (apa saja)
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:30:19 04/23/16 Sat

Ak duk changlun.. ak perlukan duit.. klu ada datin2 janda2 yang nk ak jilat burit or urut.. gay yg ada duit klu nk hisap kote ak boleh je.. aku perlukan duit.

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: perlukan duit..


Author:
aku laki (apa saja)
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:23:58 04/23/16 Sat

Ada sapa yg nak bagi duit kat ak x.. yang dermawan..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Cari abang atau daddy


Author:
Brando (anyone accepted)
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:41:21 04/21/16 Thu

Hi. Saya cari abang atau daddy top je. Apa agama pun boleh. Nombor saya 01136137326

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: area kuala terengganu


Author:
kil
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:07:53 04/18/16 Mon

ada abang2 yang umur 25-27 nak saya hisap btang... area kuala terengganu,saya chubby gay, wechat saya trg_96...xnak yang lembut, chubby or daddy.. nak yang slim kalau boleh sado

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Abang bottom perlis


Author:
Zim
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:19:58 04/17/16 Sun

Hai....saya bottom kat perlis...hanya layan btang besar je...tapi nak try adik2 berumur 20 tahun kebawah.....kalau nak jolok bontot abang....watsap 01114431790

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: laga2 konek sama2


Author:
ram
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:32:04 04/17/16 Sun

i lembut suka kulum konek lelaki..id wechat Akusepi4427
Sape yg sudi
i lyn lelaki je suka jilat telur


Call 017-2873320

Duduk gemas
Negeri sembilan

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: nk isap konek lelaki


Author:
ajoi 69
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:58:08 04/17/16 Sun

Klu ade lelaki sudi.nk i jilat btg bleh id wechat akusepi4429

stay gemas Negeri sembilan
Call 0172873320
Sye gay bottom
Nk sex i bleh lyan jilat lubang jubur i

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: nk isap btg lelaki


Author:
jimi
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:20:58 04/17/16 Sun

Klu ade lelaki sudi.nk i jilat btg bleh id wechat akusepi4429

stay gemas Negeri sembilan
Call 0172873320
i bottom

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: nk cri girlfriend noty...


Author:
kuro (😘)
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:35:41 04/16/16 Sat

Sye cri gf yg noty...area muar umur sye 17...id:kuro-kaito..mohon balasan...girl only...

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: nk isap btg lelaki


Author:
jimi
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:32:45 04/16/16 Sat

Klu ade lelaki sudi.nk i jilat btg bleh id wechat akusepi4429

stay gemas
Call 0172873320

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: rse cm nk try je


Author:
zaha
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:45:24 04/15/16 Fri

Hhm cm best ja lak,cm nk try rse je dgn boy...tapi klu nk try pun cuma dgn yg str8 gak..yg xpnah wat xpnh rse tetapi nk cuba2 je rse...sms klu de str8 yg tringin gak sje2 try tu..yg dok jb shj ok....sms la nme age n dok jb tu kt area mne ok....0107027427

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mencari awek / isteri / janda yang horny n lyn fonseks


Author:
aidi (hope)
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:31:57 04/12/16 Tue

haiiii....
ada tak awek awek yg noty???janda ke??isteri pon blh..mana yg horny n lyn fonseks blh la contact sy...0194429881...

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: forfun


Author:
mark (cheers)
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:02:59 04/12/16 Tue

Banting /klang 0173745057

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: cari top


Author:
Naim
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:58:58 04/10/16 Sun

Nak cari top guy area kl selangor...nak rasa batang dikulum jolok lubang ( frist anal ) puas puas.. mai la pm 0174832488 Naim ....

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: mencari teman wanita untuk bermesra dari kawasan rawang


Author:
Raj
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:19:29 04/08/16 Fri

hi im raj 30 years old frm rawang and im looking for mature women,single mom and gals above 27 years old to hav a entertiment....no need to worry,ur details will be secret n private....if any gals,single mom or mature women are intrest can text me or call me....no worries n u will b fine n save....call me 016-3533074

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Hisap dan telan


Author:
Halim (Ingin tahu)
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:02:57 04/08/16 Fri

Sesiapa yang nak isap dan telan air mani saya boleh hubungi halimosman80@yahoo.com.area kl dan ampang.

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Sapa nak isap


Author:
Amin (Lelaki biasa yang nak isap batang)
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:25:32 04/08/16 Fri

Saya lelaki biasa berumur 37 tahun..malay...dah kawin..nak cari lelaki biasa yang nak isap batang saya sampai pancut...area KL..email saya hepihoreyboy@yahoo.com

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Hai abg


Author:
Boy (sad)
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:56:53 04/07/16 Thu

Just nak abang angkat. umur adik 20. 0139066714

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Untuk abg bisex


Author:
Joe (Y)
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:30:18 04/07/16 Thu

Hi
Sy joe sy ada buat urut satu badan dan batin
Khidmat outcall 0169445033

Sy di alor setar
Selalu ke kuala lumpur/ kota bharu
Jadi man2 abg yg nk urut blh msg sy
Hrga berpatutan dengan servis
Ok

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: looking for top


Author:
Now (Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:46:41 04/07/16 Thu

Looking for two strong tops for 3sum o more ...
have place
wechat: checkingarnd

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: mencari shemale/wanita/pasangan bisex yg umurnya30-50


Author:
Baron (joyfull)
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:34:14 04/06/16 Wed

Mencari wanita,shemale ataupun pasangan bisex yang ingin berkenalan dan ingin mencuba yang baru sila hubungi saya
Indian di area Kedah/penang
016-3873020

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: bottom perlis


Author:
zim
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:16:38 04/06/16 Wed

bottom service kat perlis saja.....untuk lelaki 40 an saja...hanya layan BATANG BESAR....pakcik2 yang kote gersang boleh la jolok2 bontot saya...watsap je...call tak layan....01114431790

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Gay


Author:
Fit
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:15:17 04/05/16 Tue

Cari bot umo X lebih 26 Whatsapp 0176517156

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Nak Yang chubby


Author:
Megat Errayien (sad)
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:38:25 04/04/16 Mon

Nak Cari Abang angkat yg chubby umur sekitar 23 tahun ke bawah..add me shaha538 0194337643 whatsapp or wechat only
thank you😪

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nak Yang chubby


Author:
Megat Errayien (sad)
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:30:27 04/04/16 Mon

nak cari abang angkat yg chubby tp umur bawah 23 tahun x nk yg slim atau sado just nk yg chubby..klau adk Add me shaha538 atau Whatsapp 0194337643 no Calling2 or mesej just chat..My name Megat Errayien Bin....umur 17 tahun..Anak Kacukan Australia..klau abg2 yg chubby ada add me yoww...

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: sy bottom nk isap batang dan sy nk bontot sy kena fuck


Author:
1 (khairul nizam)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:07:56 04/03/16 Sun

Sy nizam 20...sy ske isap konek dan sy ske bontot sy kena fuck...sy x ksah konek panjang ke pndek ke besar ke kecik ke jnji pwer dan dpt mnum air mani yg bnyk..spe2 nk kn sy sila add id wechat sy...malayu ngn india sje yg nk kn sy...kalo yg india nk yg brsunat...khairulnizam009 tu id wechat sy...yg umo ats sy je

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Cari apa ntah


Author:
Mr m
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:13:36 04/02/16 Sat

Lelaki lembut 01119411674

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Sex


Author:
Roy (Joyful)
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:07:06 04/02/16 Sat

Ade siapa minat nak cuba sex mlm ni..add ANBU3144

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Cari abang area kuantan yang ganas


Author:
Amin (Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:56:41 04/01/16 Fri

Salam. Kepada brader brader straight ke bisex ke gay ke, saya cari brader
Yang sporting yang boleh lepak and have fun. Suka yang badan biasa, slim atau sado pun okay.

Jom ah layan body sama2, meh saya jilat ketiak abang,kita kiss lama2, yang paling best saya deepthroat batang abang. So jangan la pancut awal sangat nnt dah tak stim. Kalau pancut saya telan je.

Nak main heavy pun jom! Kena ada port ah. Saya layan baik punya.

Yang nak jadi sugar daddy saya alu alukan.

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: teman mesra


Author:
lutfan (merecik)
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:54:23 03/30/16 Wed

mencari adik2 gay area shah alam untuk teman tp mesra,yg x lembut,encem, umur 21 ke bawah,budak skolah lagi best,perangai cool dan relax..watsap no ni..016-6-5-5-0607

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: gersang


Author:
mmm
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:02:01 03/27/16 Sun

Nak cari top di langkawi umur 21-30 siapa nak jolok kubang ketat dan buat hard fuck boleh sms u 017 7062338...

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: gersang


Author:
mmm
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:52:01 03/27/16 Sun

Nak cari top gay .....yang berumur 21-30
...di langkawi.siapa nak jolok lubang aku dan bagi hisap batang dia mai sms aku 017 7062338...

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: phone sex


Author:
sly (horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:50:33 03/25/16 Fri

Nak fon seks. Horny!!

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: haus


Author:
lisa (gian dan gersang)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:48:56 03/23/16 Wed

Adik maok main sms ngan laki gersang. Jilat pepek dan kelentit adik cepat!!!

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: cari top


Author:
p
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:12:49 03/22/16 Tue

Nak cari top umur 20-35 ..siapa nak bagi hisap batang dia sampai pancut dan buat hard fuck dekat lubang iArea perlis dan kedah penang.....kalau ada sms ja ke 0195952674

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Sabah


Author:
Anon
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:09:47 03/22/16 Tue

Sdg cri bf top/vers dr sabah trutama area kota marudu.
No fonsex!

Whatsapp : 0132733117

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nak batang konek


Author:
Man (Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:12:29 03/22/16 Tue

Area tasik kesuma beranang.. Nak hisap ramai2 pun boleh. Jilat batang sampai pancut..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Jom bottom kl


Author:
San (Z)
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:25:33 03/20/16 Sun

Sapa free mlm esok jom main gay @pmpuan...area kl..0132881153..Ada upah..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mencari janda, wanita berumur dan juga sebarang perempuan yang inginkan keseronokan


Author:
erien (:))
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:58:48 03/19/16 Sat

kepada semua wanita dan adik2 perempuan, boleh hubungi saya untuk berseronok dan ada duit poket sekali :)..pleasure for life

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: hi


Author:
andy (andy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:04:51 03/19/16 Sat

Hai andy from segamat Flexi sape nak noty add wechat andy. Id andy007plu. Top di dahulukan

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: sex


Author:
andy (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:04:36 03/15/16 Tue

Fine for girl and maride women for fun plss email me mun_maty@yahoo.com. my cook 7 inc . Like lick fuck.. pls emai me

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mencari teman


Author:
darren88 (numb wandering)
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:35:57 03/13/16 Sun

ada chubby girl or chubby guy yg bole buat teman? wechat kat baloney8, saya stocky from kuching.(serious relation)

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: gay bottom kedah


Author:
amerr
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:20:16 03/11/16 Fri

Cari top or straight area kedah
Sangap nak isap kote
Id wechat asy303

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nak cari bf tak kisah gemuk or kurus age 28 keatas


Author:
Bottom28 (Lonely)
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:44:52 03/09/16 Wed

Bottom 28 area cheras nak cari Top partner tak kisah rupa yang penting setia yang boleh terima seadanya saya. 😂😂😂 contact number 0126488220

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Mencari pasangan lelaki, perempuan, janda, wife orang, gay, shemale,


Author:
Moyu
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:22:22 03/09/16 Wed

Mencari pasangan, x kisah gay ke janda, shemale, wife orang, sugar mumy, lelaki, perempuan, nk Cuba sesuatu yang baru...add wechat moyuha2808

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Konek Besar Kuantan sape nak?


Author:
Abg Kuantan (Dah lama tak jolok)
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:59:06 03/08/16 Tue

Sape yg tggal area kuantan yg nk batang besar whatsapp abg kuantan ye..013-9346758..outstation pn bole..tp payung la...

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: anyone who can be my one


Author:
darren88 (numb wandering)
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:09:57 03/08/16 Tue

i need someone to be share with life,chubs are welcome , not interested with skinny.

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Call me if u horny


Author:
horny boy (Happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:27:35 03/07/16 Mon

Call me if u feel horny i"m a not looking for girl only...I can lick ur pussy until u feel orgasm...area kajang
01111385643

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Mncrik kenalan


Author:
BabyKira
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:15:19 03/06/16 Sun

Sye Kira
25
Slim ade sikit la body builder hihi
mncari knalan sahaja

Add wechat yeah
S27Kira
011 39939649
TEengs

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: no subject


Author:
vivian (vivian johnny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:36:47 03/06/16 Sun

hye saya vivian umur 15 sy mw cari boyfren yg blh terima kekuragan sy buruk kh apa sy x kesah yg penting ikhlas add id wechet sy Aureliajj16

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: 0133080660


Author:
arjuna (kl)
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:33:46 03/05/16 Sat

0133080660 for sugger mummy adn grill only

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Roy


Author:
Roys (Joyful)
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:20:44 03/05/16 Sat

Hi..siapa free untuk hot sex..area klang n shah alam..add we chat ANBU 3144

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Finding one night stand


Author:
Horny (Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:14:24 03/02/16 Wed

Call me if u want area Kajang 01111385643

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: NAK PEREMPUAN UMUR 15 - 55 TAHUN UNTUK SEKS 017-4321340


Author:
ABG AIRIL
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:57:47 03/01/16 Tue

arghhh stimnya..abg cium mulut syg...isap2 lidah
syg..jilat2 leher syg...buka baju syg pelan2 abg
jilat2 tetek syg...slurpp..slurpp..sambil tu abg
gosok2 celah kangkang syg..arrghh stimnye..abg buka
suar syg..0174321340...,,,,,

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: NAK PEREMPUAN UMUR 15 - 55 TAHUN UNTUK SEKS 017-4321340


Author:
ABG AIRIL
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:51:18 03/01/16 Tue

arghhh stimnya..abg cium mulut syg...isap2 lidah
syg..jilat2 leher syg...buka baju syg pelan2 abg
jilat2 tetek syg...slurpp..slurpp..sambil tu abg
gosok2 celah kangkang syg..arrghh stimnye..abg buka
suar syg.0174321340...

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: NAK PEREMPUAN UMUR 15 - 55 TAHUN UNTUK SEKS 017-4321340


Author:
ABG AIRIL
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:18:37 03/01/16 Tue

arghhh stimnya..abg cium mulut syg...isap2 lidah
syg..jilat2 leher syg...buka baju syg pelan2 abg
jilat2 tetek syg...slurpp..slurpp..sambil tu abg
gosok2 celah kangkang syg..arrghh stimnye..abg buka
suar syg..0174321340...XTAHAN ARGHH,.

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Urut badan + batin


Author:
Pok nik
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:14:25 02/29/16 Mon

Khidmat urut badan dan batin bagi lelaki
Saya akan berada di kuala lumpur pada
5-6 mac hotel d chowkit
6-7 mac hotel d petaling street
Sape2 nk dtg blh
Whatsapp/wechat : 0169445033

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: pembritahuan


Author:
along
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:22:47 02/29/16 Mon

Kpade smue jngan add lgi id wechat lut2712 tu n no wasap 0177483073 sebb dh tkgune lagi dh buat id n no baru.....harap maklum

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mncari abng angkt area melaka


Author:
along
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:58:24 02/28/16 Sun

Sye nk cri abng angkt umor 17-30 yg kurus hensom or separuh hensom melayu n berpengalamn ....id wechat lut2712 watsap 0177483073

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: mncari abng angkt


Author:
along
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:17:24 02/28/16 Sun

Sye nk cri abng angkt umor 17-30 yg kurus hensom or separuh hensom ....id wechat lut2712 watsap 0177483073

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Top shah alam


Author:
Kimi (Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:53:48 02/28/16 Sun

Hi, sy mencari partner. Tak kisah utk couple atau tidak. Long term or short term. Saya berumur 19. Ingin mencari partner berumur 30 kebawah. Saya top. Ingin kan seorang bottom. Tak kisah pasal appearence. Ladyboy,shemale,lembut pun tak kisah. Add wchat Akiem-97. Wsap 0102955041. Tq

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: bf


Author:
ris (happy n sad)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:22:41 02/27/16 Sat

Hi..mencari boy friend yg caring,handsome utk teman hidup bkn utk seks semata2..mencari umur 25-35.. add sy di wechat: rst_171

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Perlukan Top...


Author:
Abang Joe (Lama dah x kena jolok)
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:58:23 02/26/16 Fri

Cari lelaki yang matang utk bermesra.
Ada experience lagi bagus. Saya 45...
Sudi saja boleh email. Just for fun, no
money exchange. Area kajang.

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: cari top


Author:
dany
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:36:01 02/26/16 Fri

Nak cari top guy area alor star atau kuala perlis ...nak rasa batang dikulum jolok lubang ( frist anal ) puas puas mai la pm 0146419671....gemuk tak mau...

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: add telegram alana_sofea


Author:
alana sofea
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:37:22 02/25/16 Thu

Add telegram..alana_sofea

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: mencari teman ttm sebilik//bercuti/melancong


Author:
dato jasmi darus (horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:34:43 02/23/16 Tue

sape2 area nilai dan sekitar boleh contact i..
dato jasmi darus, alamat i no pt 190-17, jln cempaka 4
tmn desa cempaka, bandar baru nilai
negeri sembilan
datang terus rumah jika mahu main. kalau nak main tempat lain pun ok tapi
contact i dulu..call terus, mesej watsap tak layan, ikut keadaan.
soal duit makan check in flight no problem i payung
yang penting i puas u puas
tel no 014-263 9230

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: cari kawan


Author:
ameer
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:25:47 02/22/16 Mon

nak carik kawan bottom yg nak isap konek n kena jolok...call or add whats app 0124430433...area butterworth or georgetown penang

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: GAY


Author:
ADAM IRFAN (HORNY)
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:24:06 02/20/16 Sat

I'm looking for partner gay/sex . I'm a flexible boy who stay in Sentul . Do add my wechat : Adam_irfan05

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: nak perempuan umur 15 - 55 tahun fonsex 0174321340


Author:
abg airil
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:40:31 02/18/16 Thu

arghhh stimnya..abg cium mulut syg...isap2 lidah
syg..jilat2 leher syg...buka baju syg pelan2 abg
jilat2 tetek syg...slurpp..slurpp..sambil tu abg
gosok2 celah kangkang syg..arrghh stimnye..abg buka
suar syg..0174321340...XTAHAN ARGHH;

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: nak perempuan umur 15 - 55 tahun fonsex 0174321340


Author:
abg airil
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:26:14 02/18/16 Thu

arghhh stimnya..abg cium mulut syg...isap2 lidah
syg..jilat2 leher syg...buka baju syg pelan2 abg
jilat2 tetek syg...slurpp..slurpp..sambil tu abg
gosok2 celah kangkang syg..arrghh stimnye..abg buka
suar syg..0174321340...XTAHAN ARGHH..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: urut batin lelaki


Author:
joe
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:57:31 02/16/16 Tue

5-6 march hotel area chowkit
6-7 march hotel area petaling street
nak urut blh dtg hotel

whatsapp,/wechat : 0169445033

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: hai..mencari wife orang, janda, awek yg kesunyian utk fonsex


Author:
Azra Ahmad (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:44:19 02/15/16 Mon

pd wife2, awek atau janda dn baru nk try on blh..just fonsex..call me 0145352431.,women only..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: cari boyfrend


Author:
daus (nk cari pakwe umur 20-25 sahaja area kedah)
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:26:23 02/15/16 Mon

Nk cari teman hidup gay sorang...area kualaketil..sp...yang da kenderaan...saya nk cari teman hidup bukan untuk seks semata mata..sya nk dia syg sya n tak curang

Saya kurus n tinggi n lembut sikit.sahaja


Nk pakwe kurus,umur20-25sahaja call 0175401424

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: nak berkenalan


Author:
acik
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:36:31 02/11/16 Thu

Hi...spe2 yg nk brkenln dgn sye sile chat >0174104771
[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Mencari


Author:
eyat (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:56:27 02/09/16 Tue

Okay hi. Nak mencari boyfriend yang sememangnya caring dan tidak terlalu memikirkan tentang seks atau sangap sangat. Seks tak kisah tapi bukan tujuan sebenar dan bukan selalu. Nak boyfriend/abang angkat dalam sekitar 17-24
Boleh add di wechat- d2000ee. Taknak chubby.

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: teman gay or bf


Author:
jeff (happy n sad)
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:11:34 02/09/16 Tue

Hi..sy mencari teman gay atau straight yg caring, setia, handsome (no soft) couple gan aq..if can blh duk skali..sy mencari dlm 25-35..aq memang caring..aq duk setapak..yg serius sahaja whatsapp sy (0163760605)

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Bottom daddy...need fuck


Author:
Kamal (Gersang)
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:31:45 02/08/16 Mon

Saya daddy umur 35 tahun. Mencari top yang boleh fuck saya. Area sentul. Safe sex only and no drugs. No money boy please. Port disediakan. Jika anda seorang yang lembut, amat tidak dialu-alukan.

Email saya di kiah_joyah@yahoo.com

P/s: saya bukan lembut...

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Nak femboy


Author:
ayie
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:23:29 02/07/16 Sun

Saya mencari femboy (softmale),muda & muka jambu..
nak buat peneman untuk teman saya setiap kali outstation

email saya dulu ya ritzalshah@hotmail.com

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Jolok aku


Author:
#ijam
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:38:44 02/07/16 Sun

Sape nk fuck aku..aku bottom
mamatkedah2016@gmail.com

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: nk puas ke abg bntu


Author:
sufi (wanita ingin kepuasan sebenar)
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:58:54 02/04/16 Thu

sy puaskan wanita yg serius sms wsp n col sy..saiz pnjng besar..sy suka mnjilat tahan lama stgh jam 01126935039 cpt lokasi kuantan pahang

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: cari pasangan suami isteri /bisex


Author:
z
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:27:41 02/03/16 Wed

cari pasangan suami isteri,bisex yang sudi nak 4some dengan kami.umur dari 25 to 40.
kami suami isteri 30an.
di penang.
whatsap 0175999914 kalau berminat

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: mencari teman bf gay


Author:
jeff
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:33:03 02/02/16 Tue

Hi..ingin mencari kawan gay yg setia,caring,baik and hensem n xnak soft..(umur dlm 24- 29).sy duduk di setapak..yg btul2 nak couple sahaja blh whatsapp sy 0163760605..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: looking 4 gay couple


Author:
jeff
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:58:16 02/02/16 Tue

Hi..ingin mencari pasangan gay yang setia,baik n caring..(umur dlm 24-29)

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: budak lelaki temerloh mentakab


Author:
lutfan (budak sekolah shj)
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:14:34 01/31/16 Sun

mencari adik angkat lelaki sekitar temerloh-mentakab..I will support your financial brader..asalkan
1. 17 tahun ke bawah
2. encem dan kurus
3. steady dan cool
4. tak lembut
bole watsap no ni 016_6-5-5-0-6-0-7

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: MisterBlur


Author:
MisterBlur
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:52:09 01/29/16 Fri

Siapa boleh urut n kalau nak hisap pon okay je. Add wechat MisterBlur. Area kl

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: NAK JANDA..BINI ORANG..ANAK DARA UNTUK FONSEX 0174321340


Author:
AIRIL
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:30:23 01/28/16 Thu

arghhh stimnya..abg cium mulut syg...isap2 lidah syg..jilat2 leher syg...buka baju syg pelan2 abg jilat2 tetek syg...slurpp..slurpp..sambil tu abg gosok2 celah kangkang syg..arrghh stimnye..abg buka suar syg..0174321340...XTAHAN ARGHH.

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: indonesia guy?


Author:
paklong (mencari caru)
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:25:03 01/28/16 Thu

Ada tak di sini (penang) org indonesia?
Gay or str8 kisah..janji sporting untuk dilayan dan melayan

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: area nilai


Author:
amir (horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:42:35 01/28/16 Thu

sape2 area nilai boleh contact aku..
dato jasmi darus, alamat no pt 190-17, jln cempaka 4
tmn desa cempaka, bandar baru nilai
negeri sembilan
datang rumah jika mahu main. kalau nak main tempat lain
contact aku kt no ni
soal belanja duit makan check in no problem aku payung
asalkan u puas i puas
tel no 014-263 9230

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: looking for top


Author:
Now (hny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:38:36 01/28/16 Thu

looking for top very close to bukit bintang for sex now
wechat spynow32

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: cari kenalan @ pasangan


Author:
mad y (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:14:34 01/28/16 Thu

Hai saya mad y..sunyi tiada teman...saya baru lagi dalam komuniti gay..nk tahu jgk plu tu ape?? Top tu ape?? Bottom tu ape...ajar saye please..nk gay or ladyboy sumo dlm 17 - 30..umo saya 24..add wechat saya id wechat moyuha2808 no phone 0134692862 whatsapp only..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nak cari kawan


Author:
Herry (😊😊😊)
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:26:57 01/27/16 Wed

hi... sapa yang nk cari kawan gay... sila add id wechat Herryjunajuna... kepada GayTop yang suka chubbybttm, add lh... saya orang yg tk memilh rupa orang

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Looking for chubby daddy 55yo and above


Author:
zksh (Chubby daddy only!!!)
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:38:47 01/26/16 Tue

Looking for chubby daddy 55yo and above only. Chubby Daddy ONLY!!!! Pls drop ur mssg here >>01132138380

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: sape nk isap btg aku..aku bukan gay ok..cuma nk rase org laki isap btg cane..wc id kelateMai


Author:
mie (try)
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:55:54 01/22/16 Fri

sape nk isap btg aku..aku bukan gay ok..cuma nk try..area klang banting wc id kelateMai

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: jangan kacau aku


Author:
ahmad
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:53:04 01/22/16 Fri

Wahai kaum sesat gay sekalian ......aku tak tau siapa tuan nombor0146419671 yang lama ....sekarang aku pakai ...jangan sesekali ampa kacau aku kat nombor ni......jangan sampai aku buat report ...sila faham....

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nak cari bf


Author:
Achik (The Joyful)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:11:58 01/22/16 Fri

salam ceria untuk semua.. saya nk mncari bf yang suka lancap..
kalau boleh nk area kulim kedah..

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Nothing


Author:
Boyyoungfor44(not interest gemuk n chubby) (Good)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:30:41 01/15/16 Fri

Nk cari abng angkat or adik angkat
Sy umur 22 simple ja,xla ensem sngat.
Kalau nk email kt: Lenovolanovo123@gmail.com
Yg gemuk or chub dont mesage me.
Be gentle im not cheap just some berkasih sayang sahaja.

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: NAK CARI GAY AREA KEDAH DAN PERLIS UNTUK ROMEN2..0174321340


Author:
ABG AIRIL
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:10:04 01/12/16 Tue

jom sygku..batang abg tgh keras arghhh xtahan nie...sape nak telan air mani abg...0174321340..tegangnyaaaaaa,,

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: NAK CARI GAY AREA KEDAH DAN PERLIS UNTUK ROMEN2..0174321340


Author:
ABG AIRIL
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:03:13 01/12/16 Tue

jom sygku..batang abg tgh keras arghhh xtahan nie...sape nak telan air mani abg...0174321340..tegangnyaaaaaa.

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: hau


Author:
nk adik (nk suruh budak sekolah jolok lubang)
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:18:15 01/12/16 Tue

ade tak adk yg bersekolah tu nk jolok lubang abg ni abg nk yg suka2 dan kalau blh nk yg stay jb atau pasir gudang blh main kalau ada whatassp no nii 0137294918

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: need gay friend plus loving caring in jb area


Author:
simbhu (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:43:51 01/11/16 Mon

Hai I need a true friendship , caring & loving ... I need age between 15-25 gay add me in weechat my id freedoom6969

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Hai abang-abang


Author:
Gay (Bored af)
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:24:42 01/10/16 Sun

Hai. Saya nak mencari abang atau ayah angkat yang berusia dari 28 hingga 50 tahun. Prefer lelaki yang baik, matang, penyanyang dan serius dalam menjalankan hubungan. Saya nak abang atau ayah angkat bukannya sex partner. Kalau yang jenis gersang tu please jangan contact saya. Saya tak kisah dapat abang atau ayah yang jauh asalkan serius. Kalau dapat dari negeri Pantai Timur lagi baik sbnrnya.
0179143367. Serious only !

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Mencari Ayah angkat


Author:
Hanz
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:34:43 01/10/16 Sun

Sy 24. Chub. Teringin nak ada ayah angkat. Stay area JB. Tak memilih. Leh whatsapp kt no 01128756575

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Plu


Author:
Hakim (:/)
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:34:35 01/09/16 Sat

Plu..x kisah sesiapa kecuali cubby..whasapp 0134466128

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Shemale@sangap btg


Author:
ZuLe
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:10:44 01/05/16 Tue

Ade mne2 shemale@gay cari btg sangap nk isap atau lain2 sila hubungi sy,0127377231 area JB diutamakan..

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: cari daddy gersang


Author:
joe
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:26:31 01/05/16 Tue

Hi aku suka daddy melayu yg gersang .aku topboy. Klau daddy suka kena henjut dgn yg muda , blh kta brsama. Nk romen mulut kena xde bau. Jubo daddy tlg cuci bersih bersih baru sedap aku nk jilat smp lidah jolok dlm jubo. Dah puas rimming daddy kena sedia utk di jolok plk.
Pm whatsapp/wechat: 0169445033. Bgthu dr voy , ckp daddy nk kena fuck bru aku tahu sape

Joe

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Mencari abang angkat atau teman lelaki


Author:
Lonely boy (Bored)
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:31:30 01/02/16 Sat

Hi. Saya nak cari abang angkat atau tmn lelaki yang berumur dari 25 hingga 35 tahun. Tak kisah kalau dah kahwin tapi tak nak lelaki yang jenis sangap. 0139066714

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nk adek angkat


Author:
:)
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:09:48 12/31/15 Thu

Hi..kpda adik2 yg masih sekolah nk kena hisap batang add abg..area jb jer. Wechat id agagagaga99

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: NAK GAY KURUS UMUR 15-26THN 017-4321340


Author:
ABG AIRIL
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:56:36 12/30/15 Wed

Arghhhh stimnya...
Abg sandarkan syg dkt dinding kita cium mulut sama2.slurppp..
main lidah sama2..sambil jilat2 leher SYG...abg jilat2 isap2 puting SYG.slurppp.Abg seluk tgn abg dlm spender syg...ramas2 BTG SYG.arghhh.mesej ABG.017-4321340.

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Top looking Top jb


Author:
Hacks
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:11:44 12/30/15 Wed

Aq 24. Top. Lebih suke pada top sbb kebanyakan bottom ni lembut. Aku tak minat. Kalau top, kite boleh 69.. jom add aq kt wechat. Id remyhacksblack

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: sangap konek budak sekolah


Author:
fakkyeh (horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:23:38 12/24/15 Thu

mencari batang konek anak ikan atau budak sekolah untuk dihisap. nak share2 gambar or video pun boleh just email dkt fakkyeh@gmail.com

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Fun


Author:
Amree (Fun)
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:18:17 12/24/15 Thu

Mencari bot melaka..0166854228

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: NAK GAY UMUR 15 - 26 TAHUN UNTUK KAPEL 017-4321340 NAK YG KURUS JE


Author:
AIRIL 1987
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:01:02 12/21/15 Mon

Arghhhh stimnya...
Abg sandarkan syg dkt dinding kita cium mulut sama2 slurppp..main lidah sama2..
sambil jilat2 leherSYG..
abg jilat2 isap2 puting SYG.slurppp.Abg seluk tgn abg dlm spender syg..ramas2 BTG SYG.arghhh.mesej ABG.017-4321340..

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Fun


Author:
Amree (Fun)
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:08:26 12/19/15 Sat

Mencari bot area melaka..0166854228

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: nk daddy or abg angkt


Author:
unknown
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:30:04 12/18/15 Fri

nk cr daddy or abg angkt yg umur 30thn keats...boy umur 24, stay kelntn..kalu ade add wechat zaif_herman

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Fun


Author:
Amree (Fun)
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:00:44 12/12/15 Sat

Mencari bot...melak 0166854228

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Sangap


Author:
Zule (Nak shemale sex)
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:33:29 12/11/15 Fri

Hai..ade shemale ke gay nak isap batang i col 0127377231 area jb..

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Fun


Author:
Amree (Fun)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:15:21 12/08/15 Tue

Jum...4fun sex..area melaka..0166854228 mencari bot

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
  • Re: Fun -- 1 (khairul nizam), 16:39:30 04/10/16 Sun
Subject: Fun


Author:
Amree (Fun)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:12:42 12/08/15 Tue

Mencari bot..4fun sex..0166854228 melaka

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Batang utk di kulum sampai terpancut


Author:
Kamal (Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:48:28 12/07/15 Mon

Batang konek utk di hisap sepuas-puasnya sampai terpancut. Hubungi 017-3041918 . 14tahun -50 tahun. Lokasi cheras

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Bottom suka abang handsome dan sado


Author:
Hsf27
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:49:36 12/07/15 Mon

Nk cari abng angkat umur 18-25 yg gay..badan tegap dan handsome.maly only

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: partnersex (cuckold)


Author:
hana (partnersex (cuckold))
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:24:18 10/21/15 Wed

Mencari partner sex depan husband saya..umur 18-25 area kl or mlk..ad wc hana_chan90

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: NAK GAY UNTUK SEKS UMUR 15 - 26 TAHUN 017-4321340


Author:
AIRIL
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:18:56 10/06/15 Tue

ADA TAK GAY UMUR 15 - 26 TAHUN YANG NAK SEKS DENGAN ABG...MESEJ ABG OK..TELAN AIR MANI ABG...017-4321340

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: NK CARI YG BOLEH SUPORT ME


Author:
I LOVE U (HAPPY)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:27:07 09/30/15 Wed

Hai sy afiq
Umur 15 tahun
Tinggi 166 cm
Berat 46 kg
Duduk area Selangor
Whatsapp sy :01123039124

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: NAK CARI PASANGAN GAY UNTUK BERSETUBUH..0174321340


Author:
AIRIL
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:35:15 07/25/15 Sat

Nak cari gay umo 15 - 25 tahun... Argh batang abg ngh tegang..ada sape2 nk isap x.. Pastu abg boleh fuck SYG.. Kita menikmati seks bersama..arghhh mesej ABG...017-4321340...

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: SAYA NAK TRAY MAIN SAME LAKI


Author:
NAVIN (WANT TRAY WITH MAN)
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:01:59 05/12/15 Tue

my wechat id:NAREN_SUTHA5397 YOU WANT ADD ME SHEMALE PUN BOLEH LAKI PUN BOLEH NAK TRAY

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: nak cari boyfriend budak sekolah..


Author:
akak sendu.. (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:12:44 04/18/15 Sat

Hi akak nak cari anak ikan 17 kebawah jer klau bleh yg aktif sukan....btg keras akak suka isap kote..suka sangat air mani..emm bestnye klau dpt..klau bleh area penang or kedah ok jer..tpi yg lembut2 sori akak x lyan..sms 0175217048..

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: shemale nak cari batang


Author:
elisha (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:28:39 01/18/15 Sun

Hi saya shemale melayu nama saya elisha
saya nak cari abg2 india yang nak fun sex ...free saje ..apa2 style saya ikut ...sudi di henjut ramai2 pun boleh sila sms kat no ni 012 378254

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: hisap konek


Author:
topboy
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:14:23 01/02/15 Fri

mencari abg2 umur 35 ++.... aku blh layan hisap batang jilat satu badan jilat lubang jubo abg2 semua ....kalau abg bttm lg cun aku blh fuck.... contact whatsapp 0169445033 / wechat id : topfordaddybi

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: I WANT TO FIND LESBIAN'S AND GUYS TO GO ON WITH ME


Author:
Lucy Lander (horny...)
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:29:07 09/22/14 Mon

Hi,im Lucy,i accidentally found this forum while i search for a lesbian and sex forums...i want to find a lesbian or guys to go on with me....if you had a nice big ass for lesbian and big dick for guys,please email me at imsexylucy1990@gmail.com if you are interested.....by the way im 24 and for just serious guys and lezbo's only...please hurry...

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Nak try hisap batang lelaki straight


Author:
JuChin (Joyful)
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:11:28 03/28/14 Fri

Ada x mana2 lelaki straight yang nk batang dorg kena hisap... Bg la number or wechat id..

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Janda 48 tahun nak rasa batang orang muda


Author:
Monna
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:49:20 02/18/13 Mon

kalau ada lelaki muda di luar sana yg boleh puas kan akak tolong contact akak ya

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Archives: 1234 ]


VoyUser Login ] Not required to post.
Post a new public message:
* HTML allowed in marked fields.
Message subject (required):

Name (required):

  Expression (Optional mood/title along with your name) Examples: (happy, sad, The Joyful, etc.) help)

  E-mail address (required):

* Type your message here:

Choose Message Icon: [ View Emoticons ]

Notice: Copies of your message may remain on this and other systems on internet. Please be respectful.

If you're Homophobic, please do not participate. Love all serve all !!
Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2015 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.