VoyForums
1 CLICK GIVES FREE FOOD!
www.TheHungerSite.com
Protect Habitat with a Click!
www.TheRainforestSite.com
Non-profit ad served by VoyForums...

VoyUser Login optional ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234 ]


FORUM GayMalaysiaOnline.Com
FORUM GayMalaysiaOnline.Com
SILA NYATAKAN MASALAH YANG ANDA INGIN KONGSIKAN ATAU BERIKAN PENDAPAT ANDA. SEBARANG IKLAN DIRI/PRODUCT/MENCARI KENALAN AKAN DI DELETE.
Go To Main Page - GayMalaysiaOnline.Com

Subject: Mencari wanita sunyi yg inginkan belaian...jb area.


Author:
Mohd.. (Happy to)
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:28:53 01/19/17 Thu

Hi all ladys...im a service boy..kepada wanita yang inginkan belaian dan kepuasan bleh wasap...0177359184 @ wechat...stormvgt..tak kira apa status asalkan sediakan tmpat dan sdikit byaran...sy akan lakukan ikut kehendak dan keinginan anda..sy akan pastikan anda puass.....

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: JOM BERSETUBUH DGN ABG BTG TGH KERAS NIE 012-2632468


Author:
ABG AIRIL SUAMI ORANG
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:53:11 01/18/17 Wed

ARGHH BATANG TENGAH TEGANG ARHH..ARHH..
ARHHH..STIMNYA.
ABG SANDARKAN SAYANG DEKAT DINDING..
CIUM MULUT SYG..ISAP LIDAH SYG..
JILAT2 LEHER SYG.
ABG BUKA BAJU SYG JILAT DADA SYG..
ISAP2 PUTING SYG..
SLURPPP..SLURPP...
RAMAS2 PUNGGUNG SYG..BUKA SUAR SYG....ARGHHHH STIMNYA....012-2632468..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: teringin nak hisap batang n telan mani


Author:
Boy Harzelan (20, Seremban)
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:26:41 01/18/17 Wed

Mencari lelaki muda, 18-24 yg sudi batang dihisap 1st time... tinggalkan WhatssApp no. untuk senang contact... Area Seremban, Negeri Sembilan

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: arr


Author:
ermm
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:00:26 01/17/17 Tue

nak cari tan sex chat.... whatsapp di nbor 0145681362 perempuan jer

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: suka suami org 35yo ke atas... Yg berisi lg sdap pelok


Author:
shuk
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:06:12 01/16/17 Mon

Nk cari ayah2 atau suami org utk kenal2... Area putrajaya

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: looking 4 service


Author:
ahmad albab (open mindex)
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:43:24 01/16/17 Mon

hello hai semua..sy mencari datin or wife org yang nak service peneman.. x semestinya peneman sex...ada mana2 datin or gurl sudi boleh add wechat st..

abdulwahub13

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Mencari pasangan lelaki sporting


Author:
Hamizan (Happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:26:37 01/15/17 Sun

Saya mencari pasangan gay yg sporting yg boleh memahami diri ini..mari lah inbox call saya +601117908353 / 0149015082

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: nk shemale


Author:
naufal (sangapp)
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:36:21 01/15/17 Sun

Aku cari shemale area jb yg fully function active n passive yg boleh jd teman aku n puaskan aku...hanya shemale...pls contact/whatsapp or sms 0173562699.sangappp

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Mencari Daddy yang Chubby nk jadikan ayah angkat


Author:
amin (joyful)
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:14:25 01/15/17 Sun

saya berumur 29 tahun, mencari ayah angkat yang chubby, cute, gay, suka travel

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Cari awek yg sudi


Author:
Maman (😊)
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:08:44 01/14/17 Sat

Saya ni first time.
Tringin nk hisap tetek n pepek awek dara/janda.
Xnk main.
Area Miri only.
Whatsapp-01125011648
#Gay xdlyn

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: umur 40 ke atas boroi gemuk chubby daddy kurus tk nk


Author:
amar (joyful)
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:54:29 01/14/17 Sat

Kuala terengganu. Kt sini tk ade ade ke daddy umur 40 ke atas gemuk chubby..minat kt remaja..saya 18 tahun tubuh biasa

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: ringan-ringan


Author:
zex90fz
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:54:48 01/13/17 Fri

Mencari girl or bottom umur 17 kebawah area KL untuk suka-suka

wechat zex90fz
whatsapp 011 2715 2796

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nk cari awek sangap


Author:
Maman
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:48:20 01/13/17 Fri

Ade ke?
Klu ade,add la dkt ws...
01125011648

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: jb


Author:
fiq
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:43:50 01/13/17 Fri

Sini tkde gay area jb ke T_T

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: dino


Author:
dino (happy happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:17:29 01/13/17 Fri

naz cari datin, janda yg available di ipoh....call 01121584760

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nak bottom atau awek ajak lepak


Author:
Top 20 shah alam
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:50:57 01/13/17 Fri

Nak cari bottom atau perempuan nak ajak lepak kat tempat aku malam ni sampai ahad. Nak tido sini boleh nak balik pun boleh tiada paksaan. Nak lepak2 je pun boleh. Nak threesome ke apa bawak la partner. Datang sendiri. Papehal ws je aku 0102955041.

Yang penting bawak kondom lebih. Hahaa
Shah alam

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: NAK JANDA..ISTERI ORG..ANAK DARA UNTUK BEROMEN


Author:
ABG AIRIL
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:01:31 01/13/17 Fri

ARGHH BATANG TENGAH TEGANG ARHH..ARHH..
ARHHH..STIMNYA..
ABG SANDARKAN SAYANG DEKAT DINDING..
CIUM MULUT SYG..ISAP LIDAH SYG..
JILAT2 LEHER SYG..
ABG BUKA BAJU SYG JILAT DADA SYG..
ISAP2 PUTING SYG...
SLURPPP..SLURPP...
RAMAS2 PUNGGUNG SYG..BUKA SUAR SYG....ARGHHHH STIMNYA....012-2632468..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Hi girl


Author:
iskandar (Open minded)
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:31:48 01/12/17 Thu

Nak cari girl tak kira umur.Nk borak2...nak noty2..Pm abg ye..

Hi girl..Abg nk cari girl samada anak dara, budak sekolah. bujang..janda x kira umur la yg kesepian..tiada teman utk borak2..atau pon nak nakal pon ok..Abg layan je..Gerenti puas aty. Gay main2 jauh2.

Add abg di wechat id: midnightrider08
Kita jumpa di sana

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Citer ttg seks


Author:
Afir (Happy ending)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:19:15 01/11/17 Wed

Buat gurl yg nk rileks je.. X main pun just u rileks..or nk borak and gambar wasap 0137500807 afir

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: 3some


Author:
Jalak (Feeling horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:05:22 01/11/17 Wed

Haiii.....kami suami isteri Mencari janda,awek or shemale untuk 3some. Klau sudi contact kami. WeChat ID jalak2972.

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: urut batin melayu


Author:
joe
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:21:50 01/11/17 Wed

Saya menyediakan urut badan dan batin
Area
Kuala lumpur.
Kedah
Kelantan..


Blh whatsapp 0169445033
Wechat 0169445033/topfordaddybi

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: cari perempuan yang suka dijilat sahaja n xnk main


Author:
sudin (kuala lumpur) (suka jilat2 je)
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:42:36 01/10/17 Tue

hii i nk cari girl yg suka kene jilat shj, yg suka guy puaskan dia guna lidah shj, u xpayah buat ape2 pon kt i, just relax n enjoy i jilat.
prefer yg minat lidah je okay sy xbuat service lain, kalau dh bosan dgn batang lagi bagus, blh jilat lama2 hehehe..

tiada bayaran, i do it for fun n pleasure, strictly for girl only. no gay, no phonesex.

Im not talkative person, so please be straight forward

tq

wechat - ajis1957
whatsapp - 01126365685

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: cari batang dihisap dan fun


Author:
DannyQ
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:00:08 01/10/17 Tue

...cari Gay Top di area Kedah ,langkawi Perlis...

Siapa nak fun jom ...

Nak dibayar pun boleh .. Messenger 0146419671

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nak cari kwn....


Author:
Asyraf.... (😑😑)
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:04:28 01/08/17 Sun

Hi..asslm..nak cari kwn x kire laki x kire pompuan ...just nak cari lagi ramai friends jer...bkn ape pong...saya x naklah jadi gay....berdose plak rase...jadi skang ni saya just nak cari kwn....sorry lah kalu terase takut...saya promise x kn buat ape ...sya x nak jadi gay..berdose besar...😑😑😊😊

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: nkkk jugakkk


Author:
eiry (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:18:39 01/07/17 Sat

0176469415/0183104420

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Re: NAK CARI GAY AREA IPOH ATAU MANA


Author:
ced
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:57:51 01/06/17 Fri

Call saya 0146419671

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: sanggap


Author:
Danny
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:10:04 01/06/17 Fri

Siapa yang tinggal di Langkawi atau Kedah Perlis ....nak cari Top atau bott seorang .... Yang boleh selalu berjumpa ..
...umur tak kesah janji tak chuby ...
014 6419671

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: cari batang india atau cina untuk dihisap tonight sehingga pancut dalam mulut


Author:
jeff (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:31:57 01/05/17 Thu

Wassap me 0149205021 sent voy then i will replied

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Nak hisap btg abng hensem...n kacak2


Author:
Asyraf....
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:09:52 01/05/17 Thu

Hi...name adk asyraf.....adk nak hisap btg abng yg hensem dan hot....ada six pack...kulit putih....NO INDIAN....adk hensem tau...nak umur15-22 tahun jer...kalau nak ....wsstp nom ni..0145090414. Be happy..yg x hensem x adk x nak...sebab adk ni hensem...area kuala terengganu jer....

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: cari gay area jb


Author:
fiq (fiq)
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:20:35 01/05/17 Thu

Umo 16 gay area jb id theqairelevans

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: cari patner seks


Author:
mie.. (sad)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:16:03 01/05/17 Thu

ai..sya mie umo 36..dh kwin .ada tak girl yg bleh seks dengan sya..tk kisah la umo brape..saya tk puas seks..ada bini pun nk main susah..sbuln kli 2 jer..sya nk slalu..klu gay nk isap btg saya pun bleh..sya tingal bchok..klantan..tingalkn id wechat ye syg...

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: cari bott....top


Author:
Danny
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:46:47 01/03/17 Tue

....hai . Cari Gay Top atau bot(mb) area Perlis Kedah Langkawi...
Untuk main hisap batang dan jolok ... Umur 20-30 ... Budak sekolah lagi dialu-alukan ...
Wassap ja 014 6419671

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: sanggap


Author:
Danny
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:43:36 01/03/17 Tue

....hai . Cari Gay Top atau bot(mb) area Perlis Kedah Langkawi...
Untuk main hisap batang dan jolok ... Umur 20-30 ... Budak sekolah lagi dialu-alukan ...

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: tak tahan !


Author:
yayaa (joyful)
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:56:02 01/03/17 Tue

dah lame yayaa tak kene batangg ! chatsex / fhonesex ? topupkan yaya dulu nti yaya layan .

letak nom , nanti yaya wasap :*

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Adik angkat Gay Putrajaya


Author:
boy
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:48:58 01/01/17 Sun

Haii .

Abang nak cari adik angkat yang stay kat area PUTRAJAYA or DESA PINGGIRAN PUTRA .. Nak yg berumur 13-20 tahun ..
Budak sekolah dialu-alukan .. =)

Add wechat abang :

ihsan_kuantan91

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: cari adik umur bawah 15 tahun


Author:
iz
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:13:29 12/31/16 Sat

Abang nak cari adik-adik yang umur bawah 15 tahun. Abang akan jaga dan belanja adik-adik. Bukan untuk sex. Hanya area kelantan jer. Kalu ada, tinggalkan no fon atau id wechat atau email kat abang (shawn12faiz@hotmail.com). Abang akan mesej nati.

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Nak hisap btg suami org.. area puchong, putrajaya, usj, dengkil


Author:
mly-btm
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:51:49 12/30/16 Fri

cari abg2 suami org umur 35-45 yg slim, berisi sedap2, sado utk dihisap btg..

Me: mly, kurus 182, 76, btm

012 nine two nine 5 nine 7 five

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Cari teman


Author:
Zul (Kepuasan)
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:02:13 12/29/16 Thu

Hi .....I Zul 43th..kerja di Subang Jaya..my phone no 0176015381..jika sudi kwn...call or pm

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Mencari wanita sunyi yg inginkan belaian...jb area.


Author:
Mohd.. (Happy to)
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:09:29 12/28/16 Wed

Sy mencari wanita x kira status...utk dipuaskan...megikut cara dan kehendak anda...brminat bleh wasap...0177359184 @ wechat...stormvgt....sy area jb.

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Minat kat jantan pakai safety boot tinggi


Author:
Sedap (Happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:05:02 12/26/16 Mon

Hai, saya laki lembut minat kat jantan atau gay yg kerja pakai safety boot tinggi, ada ker? Kerja kat pembinaan lg i suka, fetish nak cium dan jilat kaki hehehe

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: abam2 kelantan aje


Author:
boy
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:52:40 12/25/16 Sun

salam...ada x abam2 yg tinggal di kota bharu yg umur 30 keatas? Nak hisap jap. Kalu ada tinggalkn no fon atau id wechat

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: WRONG NUMBER!


Author:
Friends of friends (That was a wrong number)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:31:14 12/25/16 Sun

That 0166157506 was a wrong number; this is the real number, sorry (0166147506) thanks!

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Hi tringin


Author:
Mie
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:14:20 12/25/16 Sun

Hi ad yg gersang,xad tman.?sy bdn chub skit,yg nampk chub sbb tetek n prut je.,umo 23,kuantan..ad x yg nk bawa sy kerumah..sy xpnah sexs n isap,tp tringin nk cuba,klau ad mcg i sudi sgt klau ad yg nk i jd tman tdo..ni no i 01114931313,i laki lembut hnya ble bsama,kt org ramai normal,c0ver jer kn..tlg la ye..xkisah,laki,ke girl,nyah pun ok,i tringin sgt..

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Threesome


Author:
Iqa (Mencari girl yang nak threesome dgn i and boyf i)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:42:56 12/25/16 Sun

Area nilai, tak kesah lawa ke tak janji boleh threesome dgn i and boyf i area nilai sekrang jugak contact (0166157506)

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Cari awek klang


Author:
Syah (Happu)
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:36:33 12/24/16 Sat

cari awek klang yg single sporting...klau ade wssap +601137279647

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Manja2 kiss sambil henjut dan jilat seluruh badan


Author:
Male (Hard)
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:15:15 12/24/16 Sat

KEPADA WANITA TAK KIRA UMUR NAK BERMANJA , JUST SXX , SWINGER , PENEMAN , KEKASIH GELAP . 010-8941878 CALL / SMS / WS SEKARANG . NAK RASA SAMPAI MENGGELETAR NIKMAT SEBENAR , CONTACT SEKARANG

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: isap btg saya


Author:
miy (joyful)
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:51:50 12/23/16 Fri

sapo nk isap btg saya sampai pancut..bini I tk mau isap..

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: CARI SUGAR DADY OR BF YG BOLE BAGI APA SY NAK


Author:
iqmal96
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:37:22 12/21/16 Wed

‌Hi Iqmal umo 20 ... Berat 62kg.. Tgi 168.. mcm tu.. Kulit sawa matang.... Nak cari abang abang or sugar dady yang bole manja2 kan mikhail tak kisah sgt paras rupa janji hati baik leh tunaikan permintaan mikhail.. Mikhail str8 act tak lembut.. Tapi manja... Nak cari tak kisah la suami org ke duda ke apa ke... Xkisah jnji lelaki bkn pmpuan !!!!!... husm kelantan/ kalau bole... Negeri lain pon bole


#sugar dady
#abg abg yg bole support and bagi apa mikhail nak...
#rupa paras tak penting
#janji hati baik.. #ikhals.


#nak kenal jum pm 0172338342 whtsap only 


[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: budak lelaki bwh 20 thn area kuala trg


Author:
for fun boys only
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:57:57 12/21/16 Wed

cri boys bwh 18 thn slim n sporting utk tman tydo n fun... ad side income... K.trg ...mrg or sekitarnye
cont: 01116933812

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Mencari pasangan lelaki sporting


Author:
Miezan Hilmi (Excited)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:40:53 12/21/16 Wed

Saya mencari pasangan gay yg sporting yg boleh memahami diri ini..mari lah inbox call saya +601117908353

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nak bagi isap batang


Author:
Azuan
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:37:40 12/20/16 Tue

Sapa2 yang teringin isap batang leh email saya.area kl.klau boleh pancut dlm mulut dan telan lagi dialu alukan...

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: nak cari gurl janda atau awek yg nak sex dan enjoy relax bersama


Author:
Yus (enjoy sex)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:38:55 12/20/16 Tue

Nak cari pasangan yg boleh simpan rahsia dan enjoy sex area shah alam..klang dan Subang..kita relax, enjoy dan happy release. Stress dan tension

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: mencari ayah angkat


Author:
hafizee (mencari)
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:05:46 12/20/16 Tue

Kuala terengganu nk cari ayah angkat yg boroi /gemuk umur 40 ke atas sila tinggal no wasapp

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Suami gersang seks mencari skandal


Author:
Jery@yusuf (Nak yg serius and boleh cover line.)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:06:22 12/20/16 Tue

Bagi janda atau gadis-gadis yang mau puaskan nafsu sila wasap/call no.0198053904.boleh simpan rahsia.

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Looking for scandal (gurl Only)


Author:
Ylza
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:00:45 12/19/16 Mon

Hi..looking scandal any status for fun..gurl only..zero one two 4 two 3 8 zero two nine..
K.l shah alam & klang

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: jom beromen dan bersertubuh dengan abg..btg tgh keras nie 012-2632468


Author:
abg airil
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:30:37 12/18/16 Sun

ARGHH BATANG TENGAH TEGANG ARHH..ARHH..
ARHHH..STIMNYA..
ABG SANDARKAN SAYANG DEKAT DINDING..
CIUM MULUT SYG..ISAP LIDAH SYG..
JILAT2 LEHER SYG..
ABG BUKA BAJU SYG JILAT DADA SYG..
ISAP2 PUTING SYG...,,,,
SLURPPP..SLURPP...
RAMAS2 PUNGGUNG SYG..BUKA SUAR SYG....ARGHHHH STIMNYA....012-2632468..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: jom beromen dengan abg..btg tgh keras nie 012-2632468


Author:
abg airil
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:22:31 12/18/16 Sun

ARGHH BATANG TENGAH TEGANG ARHH..ARHH..
ARHHH..STIMNYA..
ABG SANDARKAN SAYANG DEKAT DINDING..
CIUM MULUT SYG..ISAP LIDAH SYG..
JILAT2 LEHER SYG..
ABG BUKA BAJU SYG JILAT DADA SYG..
ISAP2 PUTING SYG...
SLURPPP..SLURPP...
RAMAS2 PUNGGUNG SYG..BUKA SUAR SYG....ARGHHHH STIMNYA....012-2632468.,

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mencari yang sudi


Author:
Syah
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:53:36 12/18/16 Sun

mencari yang boleh puaskan i, bayaran jangan risau..monthly pon ok..kalau ade sugar baby yang nak try pon boleh jugak add wechat xxxquexxx

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: anak ikan mencari sugarmummy


Author:
zex90 (excited)
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:13:07 12/17/16 Sat

nak cari sugarmummy area kl yang boleh support i

wechat zex90fz

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: cari awek2 sunyi


Author:
abam noty
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:01:10 12/16/16 Fri

wechat id Aries_hafiz10 girl add me I tunggu taw

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mencari perempuan utk blowjob area sabah pekan telipok


Author:
zainol
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:29:39 12/15/16 Thu

sepa2 sudi nk buat blowjob for girl only area sabah pekan telipok add sya di wechat id: zainolarian011 dan di what app 01116038421

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Mencari nyah


Author:
Jalak
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:19:00 12/15/16 Thu

Hey kami suami isteri mencari nyah untuk threesome. Kalau boleh area sgor atau kl..

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: budak batu pahat


Author:
iffat (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:01:57 12/14/16 Wed

Nak yg gay hensem ,sporitng,dan umur 20 kebawah...id wechat iffata39...

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nak cari adik angkat Gay Putrajaya


Author:
boy (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:45:54 12/14/16 Wed


Nak cari adik angkat area PUTRAJAYA .

Haii .. abang nak cari adik angkat sorang ..
yg stay area PUTRAJAYA or DESA PINGGIRAN PUTRA .
nak yg umur 13-20 .. budak2 sekolah dialu2kan . hehee

add wechat abg :

ihsan_kuantan91

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: ERM !


Author:
eichaa (joyful)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:35:55 12/13/16 Tue

hye all's , eichaa nak carii lelaki yg boleh menjadii teman sahabat . date dalam bilik no problem mehh pm . bukan naa sek jee tauu , yg boleh dengaa masalahh eichaa semuaa bimbingg eichaa wasap eichaa oke 01125743214

area kelantan

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: no girl yg suka kongsi cipap


Author:
Chong
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:55:47 12/13/16 Tue

ni no fon betina melayu yg suka lyn seks
suka lyan btg uncut and cut
wassap: 01136517050

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: gay muar


Author:
heal
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:07:30 12/12/16 Mon

Gay muar 0173745057 umur 20 tahun .

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Bottom for shemale


Author:
Shemale lover (Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:02:12 12/12/16 Mon

Nak shemale yg boleh fuck my virgin ass . Nak jd toy boy for shemale. Let me blow you smpi u pancut dekt muka n dlm mulut.
My interest only with shemale here. Not gays or girls.

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: cari skandal


Author:
mie (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:40:40 12/10/16 Sat

hai.sya mie umo35.dh kawin tingal bachok.ada tk gurl yg nk skandal..enjoy for seks..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Mencari kepuasan dan duit poket


Author:
Azlan (Happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:52:13 12/08/16 Thu

Saya serius mencari girl yg ikhlas dan jujur menjadi teman bukan sekadar sex semata2 tp sudi jd teman dn pendengar . Minta maaf kpd yg nk cari top up dan sengaja nk phone sex atau nk matrubasi . Whats app saya di 60147530551 . Jom kenal2

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mencari wanita berkahwin


Author:
hara
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:19:25 12/08/16 Thu

utk hubungan mesra. ( no single lady pls). di jamin rahsia.
id wechat haraporanda

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: NAK BEROMEN DENGAN ISTERI ORG...JANDA..DAN ANAK DARA 012-2632468


Author:
abg airil suami org
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:41:11 12/04/16 Sun

abg sandarkan syg dkt dinding..arghh abg cium mulut syg...isap2 lidah syg..jilat2 leher syg sambil tgn abg ramas2 bontot syg..abg buka baju syg..jilat2 dada syg..slurpp..slurpp..arghh..abg isap tetek syg..sambil tgn abg raba2 celah kangkang syg..ahhh...ahhh..arghhh abg stim syg..012-2632468,,

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: NAK BEROMEN DENGAN ISTERI ORG...JANDA..DAN ANAK DARA 012-2632468


Author:
AIRIL SUAMI ORANG
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:38:36 12/04/16 Sun

abg sandarkan syg dkt dinding..arghh abg cium mulut syg...isap2 lidah syg..jilat2 leher syg sambil tgn abg ramas2 bontot syg..abg buka baju syg..jilat2 dada syg..slurpp..slurpp..arghh..abg isap tetek syg..sambil tgn abg raba2 celah kangkang syg..ahhh...ahhh..arghhh abg stim syg..012-2632468/

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: For fun


Author:
Ylza
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:03:18 12/03/16 Sat

Area shah alam n klang or sekitar nya..gurl only.status x kisah..call or whatsapp 0124238029

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Sugar daddy jb kaya (gay)


Author:
An (Excited)
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:35:03 12/03/16 Sat

Sugar daddy area jb yg kaya bole bagi aku yg an nk sila wasap 0137038060.str8 act.17

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Find new friend


Author:
Abg boy (Need friend)
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:20:35 12/02/16 Fri

If u girl let be friend with me.. Any religion can be friend.. I don't care u r chainess, Indian or Malay.. If u interstend be friend call my number 0124012348 or add my wechat I'd hamdie1979.. Nice meet u tq

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Girls only yg nafsu x dpt dipuaskn


Author:
Dudahardcore (Girl sahaja)
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:07:07 12/02/16 Fri

Hi girls yg xpuas..blh whatssap sy 01140216563..knl2 dlu after that kita deal utk jumpa everywhere.fav i jilat pussy and belakang.anal sex pon i suka.lau x syka nothing.top x dilayan,just female only janda at wife org yg x puas blh jg add wechat diee_male .

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nak cari adik angkat gay


Author:
boy
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:23:15 12/01/16 Thu

Nak cari adik angkat area PUTRAJAYA .

Haii .. abang nak cari adik angkat sorang ..
yg stay area PUTRAJAYA or DESA PINGGIRAN PUTRA .
nak yg umur 13-20 .. budak2 sekolah dialu2kan . hehee

add wechat abg :

ihsan_kuantan91

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: nk try gay batu caves/gombak


Author:
fahrin
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:25:30 12/01/16 Thu

nk rase first time.0172188013 nk umr 25_40

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Gay bottom perlis


Author:
Zim
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:50:44 11/28/16 Mon

Hai abang2 40 an yang sangap lubang bontot watsap saya 01114431790....area perlis je tau

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: burit nur


Author:
ehem
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:02:50 11/27/16 Sun

wechat id: kucen_neko

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Mencari gadis untuk phone sex.


Author:
gman (gersang)
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:59:21 11/24/16 Thu

sy gman dr jb. msg/ws 014-5437167

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nk cari kenalan (abg2)


Author:
Ayu
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:07:35 11/24/16 Thu

Hi,

Ayu dr terengganu. Nk cari kekasih. Teringin nk rasai cinta & nikmat seks. Ayu biasa2 je. Body pun tak mantap agt skdar 38d-29-33 jer

Ayu nk cr llki yg romantik, suka peluk2 & blh jadikn ayu wanita yg matang. Klau blh area trg... luar dr trg pn blh

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: SUAMI ORANG NAK CARI JANDA..ANAK DARA..ISTERI ORANG UNTUK BEROMEN 012-2632468


Author:
SUAMI ORANG
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:01:47 11/21/16 Mon

ABG NAK JANDA..ISTERI ORANG ATAU ANAK DARA YANG NAK FONSEX ATAU BEROMEN DENGAN ABG..ABG NAK JILAT PUKI DAN JOLOK PUKI SYG PELAN2 SAMBIL KITA CIUM MULUT..012-2632468,

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Nak cari partner bottom guy yg sudi kena fuck dgn shemale


Author:
Zarina (Bottom only)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:06:11 11/16/16 Wed

Sila wechat i: rasachinta

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: lama x main


Author:
karan
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:55:14 11/13/16 Sun

nak batang melayu. lama x main. nak cari top. cari yg 35 atas. mau badan yang sedang2 aja. janji main bleh 2 round at least.

kiah_joyah@yahoo.com

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Mencari batang muda... Umo 16-30


Author:
Abg Lan (Excited...)
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:23:13 11/12/16 Sat

Mencari lelaki muda yg sudi Batang nya dihisap... Tinggalkan WeChat ID or HP no untuk abg contact... Area kulai, johor

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Cari adik-adik femboy


Author:
Arie
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:09:10 10/24/16 Mon

Saya cari femboy...
di perak.

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: hi sy haimm seorang lelaki...sy teringin nak isap kote remaja umur bawah 15tahun area kl ..urgent!!


Author:
haimm
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:52:42 10/18/16 Tue

kepada remaja bawah umur 15tahun yg sudi abg isap kote adik2 jgn malu2 tggl no fon abg akan contct..urgent

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: bini gersang


Author:
lin (gian dan basah)
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:27:34 10/12/16 Wed

Jom mesej noty2 ngan lin. Bg lah nombor ye

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Mencari abang2 40 keatas for fun n friend


Author:
Arman
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:10:40 10/11/16 Tue

Hye..sy nak cari abang2 umur 40 keatas untuk berkawan dan juga ringan2..nk isap batang...abang2 yg dah berkahwin lg syok...call..mesej atau whatsapp saya di no ni 0139710813

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: 3some mmf


Author:
qaseh
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:27:51 10/10/16 Mon

sesapa sudi 3some mmf blh msg sy...
area seremban..
enjoy 4 sex

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: nak pemuas


Author:
qaseh
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:01:38 10/09/16 Sun

i wife org...nak cari lelaki yang pandai layan i..
area seremban...

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: nak telan mani


Author:
khai
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:04:03 08/29/16 Mon

nak telan air mani pekat.
meh pancut dlm mulut i, wechat khai0690.
area klang/shah alam je PLS..

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Janda 48 tahun nak rasa batang orang muda


Author:
Monna
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:49:20 02/18/13 Mon

kalau ada lelaki muda di luar sana yg boleh puas kan akak tolong contact akak ya

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Archives: 1234 ]


VoyUser Login ] Not required to post.
Post a new public message:
* HTML allowed in marked fields.
Message subject (required):

Name (required):

  Expression (Optional mood/title along with your name) Examples: (happy, sad, The Joyful, etc.) help)

  E-mail address (required):

* Type your message here:

Choose Message Icon: [ View Emoticons ]

Notice: Copies of your message may remain on this and other systems on internet. Please be respectful.

If you're Homophobic, please do not participate. Love all serve all !!
Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2016 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.