VoyForums

VoyUser Login optional ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234 ]


FORUM GayMalaysiaOnline.Com
FORUM GayMalaysiaOnline.Com
SILA NYATAKAN MASALAH YANG ANDA INGIN KONGSIKAN ATAU BERIKAN PENDAPAT ANDA. SEBARANG IKLAN DIRI/PRODUCT/MENCARI KENALAN AKAN DI DELETE.
Go To Main Page - GayMalaysiaOnline.Com

Subject: Re: Nak cari adik angkat


Author:
farid (joyful)
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:33:03 12/16/17 Sat

mencari kawan or adik angkat chinese indian malay under 16..yg btol2 ikhlas..nah wechat mfaridzu

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: money boy kuching


Author:
addi
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:38:38 12/16/17 Sat

im money boy kuching,klo nak just text me at whatapps..kuching area..jauh2 tu tak dapat laaa..sorry no free sex k..0165956846..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Tolong isz


Author:
Isz (Sad)
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:51:28 12/16/17 Sat

Assalamualaikum.. Kalau ada abg2 atau sesiapa saje hok boleh tolong isz .. Isz nak mintak tolong sikik jah.. Isz nak pinjam rm100 utk bayar duit sewa rumoh.. Ni dah nak dekat 20 hb isz mmg lost budget bulan ni😥..Isz budak praktikal kat JB.. Kalau ada sapa2 yg boleh tolong isz .. Tolong wd/call no 011-17525220.. Mohon sgt2 .. Isz janji dalam 6/7hb nnti isz ganti balik.. Apa2 ws/call .. Tq

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Batang nk dihisap


Author:
Mie
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:12:58 12/16/17 Sat

Nak cari batang utk hisap.Saya lelaki chubby
Tinggal whatsapp atau wechat

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: sy bottom


Author:
fiq (horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:23:00 12/16/17 Sat

saya nak cari top tak kesah cina ke india ke melayu saya okay
saya bottom chubby .duduk dekat skudai johor ws no ni 019/7854591 id wecht syafiqqq

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: GAY SUGARDADDY NEEDED


Author:
Aqash (Excited)
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:18:30 12/15/17 Fri

Hi, sy cari sugardaddy or someone yg nak sy host/layan or else. Someone yg leh tlong kewangan saya. Stay shah alam. Call/whatsapp 01140729567

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mencari adik jantan top


Author:
Abg Chubby
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:54:35 12/15/17 Fri

Abg chubby mencari adik jantan slim top
Area : alor setar
Wechat :adiezack79

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: ehem ehem


Author:
erman
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:41:53 12/14/17 Thu

add wechat erman_halim

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: need money


Author:
adi
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:21:45 12/14/17 Thu

Hi..sy cri sugar mum atau sesiapa sja yg bleh bg duit..sy bleh bg service yg trbaik utk anda..utk boys hanya sex sja. No BJ..sy top.. area kota kinabalu, labuan..bleh email sy Pitank93@gmail.com..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Adri


Author:
lakicarikawanlaki (cari yg slim shja)
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:39:47 12/14/17 Thu

hai.saya lelaki. nk kwn laki yg slim. yg duk kelantan @ yg berdekatan. contact Adri ya. nk manja2..no fon kosong satu satu dua lima lima sembilan dua kosong dua dua.tq

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: sangap


Author:
john (emmmm)
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:52:26 12/13/17 Wed

mencari yang chubby and ada port , nak rasa kena hisap , area klang , wassap 01136720295

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mencari modal


Author:
amin (min)
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:21:35 12/13/17 Wed

mencari awek/janda/isteri org yang suka rasa nikmat btg lain..saya boleh melayan berapa round awk nak..saya boleh memberi anda tahap klimaks..yg anda inginkan..hubungi saya wasap/sms/call 01110125381
area langkawi

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Blowjob my cock.please


Author:
Kamalcun (Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:18:56 12/13/17 Wed

Batang konek utk.dikulum dan di hisap sepuas puasnya... pancut dlm mulut..wassup 0196642669 area kl shj.

Adik2 yg nak berlajar kulum batang di alu-alukan. Free

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Cari Suami yg btg besar tebal pnjg


Author:
Noreen (Lonely@Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:37:23 12/13/17 Wed

Hi..tujuan Reen join dgn harapan dpt jodoh dgn mana2 lelaki yg baik sbb busy kejar cita2 nak jadi Dokter sampai lupa umur pun dah 37 tahun..now im ready kdg2 sunyi dan horny..klu boleh yg konek besar..pnjg padu..im serious..pm Reen pls...

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Bottom perlis


Author:
Bottom perlis
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:07:59 12/13/17 Wed

Jom daddy2 perlis...watsap 0123377372

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mencari top yang berumur 35 keatas


Author:
faris
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:07:12 12/12/17 Tue

saya bottom chubby mencari top yang berumur 35 keatas area selangor sahaja .sapa nak tinggalkan number

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nk btg..


Author:
Amir (Alone)
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:53:11 12/12/17 Tue

Ad yg sudi dgn bdan chuby x..yg nk i jd toysex kt rumah..bgi la upah..i btul2 nk cri duit..sms i ye,bgtahu detail,i tgg 01114931313

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: horni


Author:
jack (sangap)
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:27:09 12/12/17 Tue

jom noty2 hehe sangap ni gay only😘

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: adek horny


Author:
lol
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:06:13 12/11/17 Mon

hii adek 15 nak cari dak sekolah yg 14-17 add kat wechat id: budaksekolah15plu add me and we can exchange nudes ir maybe have sex(nak dak sekolah je)

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Re: nak mencari teman wanita untuk berbual dan bersama


Author:
Faizal
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:20:07 12/11/17 Mon

Hi, Just nak cari kawan untuk berbual. Terima kasih.

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: SERVIS FOR GAY OR MAN


Author:
Syarohazery (I'm Happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:34:58 12/10/17 Sun

Pada semua laki dan gay yg nk fun n servis duk area kuantan or mana2 saja,jom jumpa kita bincang Ok.. Whatsapp me k: 0179060041

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: SERVIS FOR GAY OR MAN


Author:
Syarohazery (Im happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:42:03 12/09/17 Sat

Kepada guy kuantan or mana2 location nk i servis btg dihisap dan jubo korang dijilat jom jumpa and make a deal k.. Whatsapp me: 0179060041

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nk isap btg jilat jubo laki


Author:
Syarohazery
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:52:38 12/09/17 Sat

Pada lelaki yg nk fun nk i isap btg jubo korang dijilat jom jumpa n deal..pm me k: 0179060041

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: kenalan gay


Author:
joey (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:05:47 12/09/17 Sat

hi..saya bottom nak mencari kenalan gay di luar sana yang umur 25 keatas...tengah sangap ni

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Cari adik angkat


Author:
Kenny
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:15:28 12/08/17 Fri

cari adik angkat bwh 25 ye..area jb
Tinggalkan btalk/wchat id u sini

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Cari lelaki straight


Author:
Amy
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:00:21 12/07/17 Thu

Hello there. Im young soft cute boys, comel cam aweks cari lelaki lelaki straight yang nak try kelainan. Confirm puas. Servis and puaskan i pastu saya bagi duit... Syaratnya kena handsome and hot la kan. Haha. Kalo minat leh tinggalkan wechat i.d kat sini... Nnt i contact. Ataupun leh email saya kat amysilo99@gmail.com

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: fonsex


Author:
ala
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:23:38 12/07/17 Thu

hi sape nak fonsex chat jer.. 01151698942... pompuan jer laki taknak

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: adik angkat dicari


Author:
Razif
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:44:19 12/06/17 Wed

Mencari adik angkat bottom , melayu , umur 19-26 , slim , lembut (softboy) , manja dan setia .

wechat : razifraziq

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: gay


Author:
jack (horni)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:30:35 12/05/17 Tue

chat jum 0198639983 😘

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: lelaki minat lelaki


Author:
hasrul
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:15:06 12/05/17 Tue

Saye minat kat lelaki berumur 45 keatas..saye umur 19 tahon..id:hasrul5656......yg umur bawah tu x perlu add lah..mane daddy2 yg bosan tu bole.lah add saye..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: whatsapp


Author:
author
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:02:42 12/04/17 Mon

NAK CARI ABG YG UMUR 18 KEATAS HINGGA 22...HENSEM,FIT,TOP ATAU BOTTOM SAYA UMUR 16 (AREA RAHSIA )WHATSAPP SAYA 0166925799 SAYA CARI AREA PARIT RAJA,MUAR,MELAKA,KLUANG ATAU YG SUDI JADI ABG ANGKAT SAYA TAPI HENSEM K BYE

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: aummm jom2


Author:
ez (shhh)
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:50:38 12/02/17 Sat

Hye abg2..jom kenal2...nk main ngn sya pon leh...nk fuck teruna sya pon leh...nk pancut dlm pon leh....nk bg air apa2 pon yg keluar dr abg2 pon leh...hehe...tapi sudi ke main ngn bdak sekolah...hehe...sya on je klo nk...hehe...sex sama2 laki.....add wechat ezwaneypoh...klo duk ipoh leh jumpa klo dkat...add k wechat...wechat je ada....

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mencari awek/isteri org/janda yang suka main sex


Author:
nuke84 (melayan)
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:17:48 12/02/17 Sat

mencari awek/janda/isteri org yang suka rasa nikmat btg lain..saya boleh melayan berapa round awk nak..saya boleh memberi anda tahap klimaks..yg anda inginkan..hubungi saya wasap/sms/call 0172098750

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mencari sugarmummy


Author:
zex90
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:47:52 12/01/17 Fri

mencari sugarmummy area kl/pj
wasap 01127152796

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Sembang noty2


Author:
Alif
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:28:47 12/01/17 Fri

Hai abang2 top / bottom ..
Jom sembang noty2 ..
wassup jerr..
Lelaki jerr tau ..
Pukul 12am - 3am nanti tau..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Phone sex video call


Author:
unknown
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:29:31 11/30/17 Thu

jom gay2 yg nakal.. kita phonesex video call sma2. Straight act and sabahan here! wechat: mrdolphine8888

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Expert deepthroater sedang cari lelaki straight/pure top(butterworth)


Author:
Cocksucker
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:30:58 11/30/17 Thu

Hi saya suka deepthroat( kulum dalam dalam) dan suka minum air mani. Saya perlukan lelaki yang suka bagi batang untuk dihisap berkali-kali dan boleh pancut banyak air mani. Area Butterworth/prai. Wechat:robfriction

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nak adik angkat lelaki


Author:
MOHD SAROSNIZAN BIN (AKIAR)
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:34:40 11/30/17 Thu

Nak adik angkat merangkap boyfriend.!!!
-Nak Slim kalo boleh Hansem,senang date jumpe selalu,melayu sahaja,ini bawah 23tahun ,ariea KL Selangor sahaja.!!
Pm abg di whattsap 0175786992

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nak adik angkat lelaki


Author:
Shahrull (AKIAR)
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:30:14 11/30/17 Thu

Nak adik angkat lelaki merangkap boyfriend.!!!
-nak Slim kalo boleh Hansem
-nak melayu sahaja
-Umo bawah 23 tahun
-ariea KL Selangor pulau pinang,melaka dgn Perak
Ad pm abg di whattsap 0175786992

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Cari duit poket


Author:
Dani
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:06:07 11/29/17 Wed

Sape nak aku isap batang sampai pancut leh wassap aku.. Pancut mulut. Tk kesah brapa pun.. Area kl.. Wassap 01112439426

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: aku masih teruna


Author:
ez (ezzz)
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:56:13 11/28/17 Tue

Aku Masih 'Teruna'...Sape2 Ler Yg Teringin Nak Pecahkan Teruna Aku..Aku Ok Saje..Mari2 Haha..Kalo Duk Ipoh @ Berada Di Ipoh Boleh Je...Tapi Hanta Lelaki SahaJa Lah..Hehe..Teringin Nak Pecah Teruna & Kalo bolehBagi Leer Aku Isap....Hehe...Apa2 Hal Add Wechat...Hanya Wechat Saja Di Layan...Wechat Id ezwaneypoh

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: mesti syok laki ngn laki


Author:
eZ (eee)
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:49:08 11/28/17 Tue

SAPE2 YG TERINGIN FUCK LELAKI & ISAP BATANG MEH ADS AAYA DI WECHAT...NAK KENAL KE APA KE HANYA DI WECHAT SAHAJA...ADS WECHAT SAYA.... ezwaneypoh

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Jom fuck jb


Author:
Kenny (Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:24:33 11/27/17 Mon

Cari btm/flex/top/shemale jb..jom hardcore
Pm whatsapp/wechat

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: suka sex laki ngn laki


Author:
ez (bjh)
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:48:34 11/27/17 Mon

Kalo anda teringin nak fuck lelaki...boleh je...saya tak kisah asalkan anda happy2...saya happy...anda happy...sama2 happy...hehe...kita sex laki ngn laki je....add wechat ezwaneypoh....klo ade org ipoh ok juga

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: batang


Author:
dan (like)
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:05:01 11/26/17 Sun

Saya lelaki tulen.
Mana shemale ,ladyboy,tgirl,tomboy yg tinggal area kl/selangor mahu batang untuk dihisap dll sila text ke 0164902604

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: jom sex lelaki & lelaki


Author:
aummmm (bhp)
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:56:39 11/26/17 Sun

Jom sex lelaki & lelaki...umur x kesah berapa pon asalkan nak sex ngn budak sekolah...saya on je...add je wechat ezwaneypoh....nak fuck saya pon saya on

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Nk burit


Author:
Ajis (Enjoy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:10:50 11/26/17 Sun

Nk cari burit kat sgpetani.
Nk bagi hisap tote
SMS call
0143852699

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Lelaki untuk lelaki


Author:
Wan (Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:23:23 11/26/17 Sun

Nak kena fuck by guys. Touch and go. Kalau enjoy, boleh cuba lagi dan lagi dan lagi. Bukan untuk bercinta, seks saja.Tinggalkan wechat id kalau berminat and saya akan add.

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Re: Any escort or money boy ?


Author:
danny1355 (HOT N HORNY)
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:27:08 11/25/17 Sat

PLSS CONTACT ME AT 0164090282 WE CHAT DANNY_2121

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Re: Cari lelaki straight


Author:
danny1355 (HAPPY HORNY)
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:21:19 11/25/17 Sat

PLS CONTACT ME AT 0164090282 WE CHAT DANNY_2121

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: btg keras


Author:
rsl (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:28:31 11/25/17 Sat

spe yg suke btg keras , btg sye 6" pnjng
klu nk wechat je,
itstimeto3njoy id sye
pmpuan je only

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: perkhidmatan


Author:
amin (min)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:43:42 11/25/17 Sat

Kepada makcik2 tua disekitar LANGAKWI Kedah yg mahu dijilat pantatnya sehingga puas boleh hubungi saya- 01110125381

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: NAK TRY FUCK LEH X


Author:
rayyan (horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:55:39 11/25/17 Sat

Hai ADEx girl2 xkisah muda or tua janji ade pengalaman dlm sex.. PLEASE AJARKAN RAYYAN MCM MNE NK HAVING SEX YG SEBENAR!! NAK SANGAT!! 0195653069

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: moh sama2 main sesama lelaki


Author:
moh (xpd)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:11:12 11/24/17 Fri

Moh kita main nak ke...umur x kesah bpe pon..HANYA LELAKI SAHAJA yerrr....add wechat ezwaneypoh

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: lidah dan batang untuk yg tua


Author:
aziz (dont shy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:36:06 11/24/17 Fri

Wanita tua tak kira bangsa dan umur dan saiz.Lagi tua lagi bagus.pantat dan bontot yg dah lama tak dijilat.nafsu saya pada yg tua.jangan malu.
Will keep secret.hubungi 0164902604

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Nak cri lelaki2 lembut...yg sudi 0148272086


Author:
Joe69
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:08:58 11/24/17 Fri

Sy mencari llki lembut yg...wasup sy 0148272086 ... Klu sudi laa..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: sapa nak isap konek saya


Author:
rayyan (excited)
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:49:49 11/24/17 Fri

hai... rayyan disini, ade sape2 nk isap x konek rayyan.. rayyan nak rase feel to sendiri, nak mantat pon boleh.. coz rayyan xpernah try lg.. law ade yg sudi leh sms/ call kat no rayyan 0195653069

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: moneyboy free je ni


Author:
ahahahaha (triple)
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:02:47 11/23/17 Thu

HAI ABG2 SEKALIAN...MAHU CARI ADEK BOTTOM @ MONEY BOY FREE..MARI LAH KENAL2 NGN ADEK...LEH KENAL2...HANYA LELAKI SAJE LAH YERR...BOLEH JE KLO NAK BUAT APA PON DKAT ADEK BOTTOM NI...NAK ADEK MONEY BOY PON BOLEH..TIADA BAYARAN PON CUMA BAGI APA AJE AIR YANG ABG2 NAK BAGI...TAK KIRA LAH AIR APA YG DR ABG2...ADEK OK SAHAJA...ADD JE WECHAT ezwaneypoh ....KITA CHAT DI WECHAT JE

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Cari awek


Author:
Maman
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:04:22 11/23/17 Thu

Hai....
Still noob here...
Nk cari awek single...
Klu ada yg sudi...
Chat je via ws.
0112-5011648
P/s:laki/gay/shemale/ladyboy/pondan xlyn...

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Cari awek


Author:
Maman
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:58:28 11/23/17 Thu

Hai...
Still noob here...
Nak cari awek single...
Area Miri...
Girls only...
Laki/gay/pondan/shemale/ladyboy xdlyn..
Tq...
Ws-01125011648

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: makcik tua yg mahu dijilat


Author:
han (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:13:08 11/23/17 Thu

Kepada makcik2 tua disekitar KL/SELANGOR tak kira bangsa yg mahu dijilat pantatnya sehingga puas boleh hubungi saya- 0164902604.

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mencari pantat makcik untuk dijilat


Author:
han (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:36:13 11/23/17 Thu

Kepada makcik tak kira milf ,tua tak kira bangsa ingin dijilat sampai puas sila timggal kan no contact ke email saya..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: bottom perlis


Author:
bottom perlis
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:07:10 11/23/17 Thu

hai abang2 kat perlis yang umur 40 an dan ke atas...kalau batang anda tak tahan nak lubang watsap la 0173377372...jangan malu2....kesian kat batang abang2

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: moneyboy free


Author:
MB (ssfr)
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:05:05 11/22/17 Wed

Anda cari moneyboy @ bottom @ nak main 3some...saya ok je..saya bottom..boleh je kalo nak main 3some lagipon saya bdak sekolah lagi..ok je kalo nak main ngn saya...apa2 pe pon add wechat ezwaneypoh ...sape2 pon saya sudi tapi hanya lelaki le

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: 3some


Author:
abgtaksado
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:35:05 11/22/17 Wed

ada tak lelaki lembut straight area utara atau penang...?
nk ajak 3some ngan wife...
kalau ada sila email... kita kenal2 dulu..

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: cari lelaki slim kurus


Author:
azim
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:30:16 11/22/17 Wed

mencari lelaki yg sudi..yg slim/kurus. keutamaan yg stay kelantan. jom wechat azim2831

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Taktahan


Author:
Garfield (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:36:36 11/22/17 Wed

for girls who wants sex , whatsapp me 0146709984

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: joms


Author:
xxx (zvs)
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:50:50 11/22/17 Wed

Jom kita main...nk fuck pon boleh..hanya lelaki & lelaki je...umur tak kesah...add wechat ezwaneypoh

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: suka laki slim/kurus


Author:
azim (yang ikhlas sahaja)
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:58:38 11/22/17 Wed

cari lelaki yg sudi area kelantan sahaja.add wchat saya single2211. nk yg slim sahaja

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Long term relationship


Author:
Kamal (Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:23:33 11/21/17 Tue

Mencari gay top berumur 30an sebagai long term companion. No money boy please. Malas dah nak go on with ONS. Nak rileks2 dan ringan2 je.

Saya malay married guy..age 36..stay in Bangi. Lets have a connection guys..

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: teringin


Author:
ahaha (xtx)
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:34:37 11/21/17 Tue

SAYA LELAKI...TERINGIN NAK ISAP BATANG & KENA FUCK...TERINGIN SEBENARNYA NAK KENA FUCK NGN LELAKI(TAK KESAH UMUR)ASALKAN LEH FUCK SAYA...ADD WECHAT ezwaneypoh

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: cari abg askar slim


Author:
azim (suka yg krus slim)
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:44:33 11/21/17 Tue

sy laki. tringin bkawan dgn abg askar slim/kurus.area kelantan atau grik perak. hehe. yg sudi leh kol/msej.kosong satu satu dua, 5592022

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: sugar mummy


Author:
bad (bad)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:07:05 11/21/17 Tue

bagi makcik2@akak2 area langkawi
boleh la pm saye untuk dijilat pm kew 24jm
01110125381

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mak nyah 18thun nk knal abang2


Author:
wawa (enjoy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:48:12 11/21/17 Tue

wawa 18thun ingin cari abg2 untuk have fun area kedah sudi col la no 0136363289

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: GAY JE


Author:
theguy2 (ox)
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:41:58 11/21/17 Tue

*KALO NAK FUCK SAYA...ON JE...ADD WECHAT ezwaneypoh

Sama ayat di bawah ni...typo pulak yg d bawah...hanya gay sahaja okeyy...lelaki & lelaki sahaja

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: gay sahaja


Author:
theguy (ox)
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:37:05 11/21/17 Tue

PADA ABG2 GAY..TAK KESAH LERR UMUR BAPE..JOM MAIN SAMA2..KAKI NAK FUCK SAYA PON...ON JE...HANYA GAY SAHAJA..LELAKI & LELAKI SAHAJA...ADD WECHAT ezwaneypoh...UTK KENAL2..KALO ON KITA ON...AKU MASEH SEKOLAH LAGI...KHAS UTK LELAKI

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Kepada perempuan yg nk kn sex puas


Author:
Zamri (Happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:17:44 11/21/17 Tue

Kepada perempuan yg nk sex puas blh tel saya 0182828930

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: moh


Author:
arghh (xxx)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:24:03 11/21/17 Tue

Moh kita sesama lelaki main sesama lelaki..muda ke tua ke..on je..nk main belakang pon on je...janji puas kn...hehe..sape2 yg duk ipih ke & mana2 je pon boleh...kalo sudi le ngn bdak skolah mcm sya ni...add wechat ezwaneypoh

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: jom


Author:
hh (jom)
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:54:50 11/20/17 Mon

CARI ABG2 N SAPE2 JE LE YG LELAKI...MARILAH KITA MAIN SAMA2 ..KALO YG DUK IPOH BOLEH LE..SBB SYA DUK IPOH & SKOLAH LAGI..LEH JE NAK KENAL2..BUAT APA2 PON TAK KESAH..ADD WECHAT ezwaneypoh... ORG2 IPOH YG SPORTING..HEHE....LELAKI & LELAKI SAHAJA

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: jom


Author:
hh (jom)
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:51:39 11/20/17 Mon

CARI ABG2 N SAPE2 JE LE YG LELAKI...MARILAH KITA MAIN SAMA2 LELAU..KALO YG DUK IPOH BOLEH LE..SBB SYA DUK IPOH & SKOLAH LAGI..LEH JE NAK KENAL2..BUAT APA2 PON TAK KESAH..ADD WECHAT ezwaneypoh... ORG2 IPOH YG SPORTING..HEHE

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: cari teman borak


Author:
alissa
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:36:27 11/20/17 Mon

hai, Alissa nak cri teman wechat. .. id msapple8888 jgn sombong2 ye 😅

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Cari teman


Author:
alissa
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:30:38 11/20/17 Mon

i nak teman berborak dlm wechat. wechat id, msapple8888 ..

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Cari awek utk dihenjut


Author:
Fmi (Gersang)
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:55:15 11/19/17 Sun

Cari awek area kuala terengganu, urgent jom main sesama sy beh byrkan awak.

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mari2


Author:
mr (xzx)
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:54:56 11/19/17 Sun

Buat yg suka sesama lelaki marilah kita kenal mengenali..kita happy2..nak main belakang pon boleh...janji sama2 puas2...tak kesah tua ke muda ke on je...saya pon muda lagi..hehe..tua pon saya ok je..asalkm kita happy...add je wechat ezwaneypoh

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: For fun sex


Author:
Amree (For fun sex)
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:18:57 11/19/17 Sun

Mencari partner sex bottom.Melaka.Wechat Amree78

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: memcari daddy umur 45 ke atas


Author:
hmm
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:15:21 11/19/17 Sun

Memcari daddy umur.45 ke atas..yg bawah 45 tu x perlu lah ws..saye umur.19...0177600751

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: mencari kenalan


Author:
Zack
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:58:33 11/19/17 Sun

Ada ke janda dalam ini ? shemale ? ladyboy ? kosong satu sembilan 5 empat tiga 1 dua 9 2

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: jommm


Author:
e (srr)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:13:40 11/19/17 Sun

Jom kita bermain sama2...ok je klo nk masuk blkg..tapi hanya lelaki & lelaki sahaja..ok je kalo anda tua ke..on je..add wechat ezwaneypoh

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: tolong urut


Author:
johan
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:55:19 11/18/17 Sat

arae kl..meh sesiapa yg sudi dan free
tolong urutkan pinggang
area kl

0 satu 9 4 sembilan 7 1 lima tujuh 6

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Ok je


Author:
shhhh (per)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:39:16 11/18/17 Sat

ANDA LELAKI..INGIN CARI MONEYBOY YG FREE...KENAL2 LE NGN SAYA...MONEYBOY FREE JE...TANPA BAYARAN BUAT SAYA...HANYA LELAKI SAHAJA SAYA LAYAN SBB SAYA PON LELAKI..ADD WECHAT ezwaneypoh

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Cari pasangan 3some area kl


Author:
Iqman (Iqman)
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:49:20 11/17/17 Fri

Hai...saya nk cari pasangan suami isteri yg nk 3som area kl dan selangor cll atau wassap 0128700802 atau weechat id iqman37.
Jgn malu,jgn segan

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Mencari jantan2 fit straight utk diisap


Author:
Fai (Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:06:11 11/17/17 Fri

Hi Abang2 straight KL yg nak diisap. tinggalkan werchat id. free je. service baik punye

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Re: Mencari abang2 40 keatas for fun n friend


Author:
Fai (Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:01:31 11/17/17 Fri

Hi abang. nak belalai abang. saya dekat KL

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: jom jom layannnn


Author:
hhhh (the)
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:17:27 11/17/17 Fri

Jom layan sesama lelaki....add wechat ezwaneypoh..xkesah umur boe anda semua...tua ke apa ke tetap layan..hanya lelaki saje...tua ke muda ke tetap layannnnn..add wechat di atas

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Boy melaka area


Author:
Ahboy
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:02:05 11/17/17 Fri

Hi sy boy 15thn nk cri kwn sebaya area melaka saja. Xnk yg chubby atau tua. Blh add wechat id mypopstar

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: videosex gay


Author:
alif (horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:44:53 11/16/17 Thu

hi siapa yang nak tengok alif bogel dan lebih lagi boleh whatsapp saya , umur18 , konek 6inci.

no.01137686279

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Free Jerrr


Author:
Shhh (mb)
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:48:44 11/16/17 Thu

MAHU MENCARI MONEYBOY(MB) LELAKI..MARI KENAL2 NGN SAYA..HANYA BUAT UNTUK LELAKI SAHAJA..MONEYBOY(MB) FREE JEE TANPA PERLU BAGI DUIT HANYA BAGI MANI JERR..MARI ADD WECHAT ezwaneypoh...NO MONEY FOR ME BUT MANI FOR ME

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: nk jnda or bini org or awek2


Author:
Nabil (Farizat)
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:00:07 11/16/17 Thu

add id wc nfarizat017 area penang... layan perempuan jerw..anytime

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Kesunyian


Author:
Arin (Kesunyian)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:45:58 11/16/17 Thu

Saya memerlukan teman yang sudi mendengar luahan hati saya. Dan bertukar-tukar cerita serta pengalaman hidup. Saya arin usia 43tahun. seorang janda ada anak empat. Sesiapa yang sudi boleh hubungi saya 0127757978

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: lets


Author:
johan
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:08:41 11/16/17 Thu

lets having sex tonight
wanita kl pandai simpan rahsia
yg nk sembang xyah..


wechat id - COVERsetHITAM

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Cari duit poket


Author:
Dani
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:19:24 11/15/17 Wed

Sape yg nak aku isap batang smpai pancut dlm mulut leh pm aku.. Tk kesah brapa.. Area kl.. 01112439426

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: nak cari akak2 yng nak ajar saye


Author:
zul
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:47:10 11/15/17 Wed

nak cari akak2 yang boleh ajar saye hehehe
add saya dekat wechat zul_barkota99

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: hehe


Author:
bb (xxx)
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:23:01 11/14/17 Tue

PADA ABANG2 YG SUKA SESAMA LELAKI MEH LE KENAL2 NGN SAYA..BOLEH JE KALO NAK SAYA BLOWJOB BUAT ABANG2..MCM MONEYBOY TAPI BLOWJOB DARI SAYA FREE AJE TANPA PERLU BAYAR PON..FREE OF CHARGE...TIADA WANG PERLU BAYAR PADA SAYA..ADD WECHAT SAYA ezwaneypoh

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: teringin


Author:
bad (bad)
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:17:54 11/14/17 Tue

bgi akak atau mum nk rase jilatan saye bolh pm2 di 01110125381
area langkawi saje

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: Suka lelaki kurus slim


Author:
Adi (Suka Laki Kurus Slim)
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:31:12 11/14/17 Tue

cari kawan lelaki kurus slim yang punya minat yang sama. jom kenal dan berkawan. call/msej kosong satu satu dua lima lima sembilan dua kosong dua dua.

[ Post a Reply to This Message ]
Subject: add group wechat


Author:
apple (wechatgroup)
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:16:23 11/14/17 Tue

hii all. nak masuk group wechat gay noty2 . hihi add mrapple8888

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: urgent..nak pinjam duit


Author:
ayie
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:03:16 11/13/17 Mon

Saya ayie..ada tak abg2 yg blh bg pinjamkn duit tuk saya..hope ikhlaslh..urgent😔Whatsapp..01127339867

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Saya lelaki straight


Author:
Shafiq
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:13:03 11/11/17 Sat

Hi, saya lelaki straight. Boleh add wechat mshafiq89. Looking forward.

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: memerlukan pertolongan duit


Author:
fiz (fiz)
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:21:57 10/29/17 Sun

sy memerlukan pertolongan duit 1500.sy akan wt apa saja x kisah ape pn.t sy byr blk.please whatsaap e 0136287574

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: kuantan sex on


Author:
Riz (nak money boy ? 3)
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:02:52 10/23/17 Mon

Urgent!! Siapa yg nak dilayan area kuantan,anything bolehh. Xkisah berapa pun nak bagi'
Berat sye '56' umuur 17 area kuantan,
Whatsapp wokayy, '01140295058

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Mencari jantan straight utk dibawak bercuti


Author:
Lelaki lembut (Lelakiblembut)
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:16:26 10/17/17 Tue

Haii saya mencari jantan straight untuk dibawa bercuti ke phukett..
Semua kos di tanggung..
Nak yang berat 70 ke bawah
Melayu
Klau boleh bukan kaki gay
X lembut
Happy go lucky.

Blh add wechat gyyio89..

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Kuantan


Author:
69seks (Anyone)
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:20:27 10/13/17 Fri

Nak shemale,soft guy

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Stim nak henjut batang


Author:
Mila (Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:51:39 10/10/17 Tue

Jom fuck!

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: For fun


Author:
Lady quenn
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:03:03 09/10/17 Sun

Hi...i wife orang....nak cari yg bole layan/puaskan i..area seberang jaya / butterworth

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Cari lelaki tulen yg nak pakai duit


Author:
Mimi
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:26:58 09/02/17 Sat

Hello there. Im a cute young SOFT boys looking for straight boys who can serve my sexual needs. I will definitely pay for the services. So if you looking for extra money, and you are hot straight guys, please do leave your wechat i.d here or email. I will contact u ASAP. Location : Shah Alam

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Nak cari teman lelaki utk bermanja. Knl2 kt tlfon . Dh mesra nanti ...


Author:
Nur (Horny)
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:56:59 08/22/17 Tue

Hi nur nk cr abg2 yg sporting dan setia. Nk knl2 manja kt whatsapp dulu. Klau serasi kita jumpa utk bmesra dialm realiti. Tringin sgt masih dara

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Subject: Janda 48 tahun nak rasa batang orang muda


Author:
Monna
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:49:20 02/18/13 Mon

kalau ada lelaki muda di luar sana yg boleh puas kan akak tolong contact akak ya

[ Post a Reply to This Message ]
Replies:
Archives: 1234 ]


VoyUser Login ] Not required to post.
Post a new public message:
* HTML allowed in marked fields.
Message subject (required):

Name (required):

  Expression (Optional mood/title along with your name) Examples: (happy, sad, The Joyful, etc.) help)

  E-mail address (required):

* Type your message here:

Choose Message Icon: [ View Emoticons ]

Notice: Copies of your message may remain on this and other systems on internet. Please be respectful.

If you're Homophobic, please do not participate. Love all serve all !!
Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2017 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.