VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1 ]
Subject: Wat gedaan...?


Author:
Roman De Hanselaer
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 15:32:59 06/22/05 Wed

Geachte jongeheren en mejuffers

Jongstleden heb ik gemerkt dat er nog al eens zware kul op dit forum wordt gepost! En daarom dacht ik dat dit forum wel eens een "hoge waarde"-post kon gebruiken, en aangezien ik toch beter ben dan al de rest ben ik daar absoluut de man/vrouw/transseksueel/dier/dino/keukenkast voor!

Wat heb ik nu meegemaakt: Zaterdag jongstleden was ik op een zeer rustige wijze aan het kanoën door de woeste rivieren van de Melseelse binnenstad (u weet wel, de goten langs de kant van de weg). Omdat ik na drie uur peddelen nog steeds op het zelfde plekje stond (eigenlijk zat ik in mijn kano, maar dat hoeven jullie niet te weten), besloot ik samen met mijn trouwe huisdier, Rudy de druif (druiven zijn óók dieren) toch maar te stoppen met peddelen. Het was namelijk poederdroog in de Melseelse binnenstad! Afgezien van een paar zwetende dikzakken was er geen druppeltje H2O te bespeuren! Velen onder jullie zullen nu denken: "Maar natuurlijk Roman, het was snikkeste heet, ben je nu mal dat je ons daarmee lastigvalt?" Dat ben ik inderdaad! Maar het was niet de hitte die dit ondoordrongen gevoel van leegte veroorzaakte, het was iets anders, iets groter van omvang... En Roman had het weer allemaal gezien...
Nadat ik mij kano in vuur en vlam had gezet (ge moet toch erges op BBQ-en) en het eerste lapje fruit er op had gezwierd viel me iets op. Die hele tijd al had ik geen broek aan...ik stond daar in mijn blote roedel fruit te BBQ-en. Ik had schrik, want anale verkrachters zoeken hun slachtoffers dikwijls in de zoo of in de Melseelse binnenstad. Maar trug naar de droogte...daar kwam hij dan. De oorzaak van ons droogte gevoel: Raymond Van Het Groenewoud (ook wel eens Bram Massaar genoemd) met een gegantisch rietje in zijn handen!!! Wat was er nu gebeurd?? De hitte had er voor gezorgd dat al het vocht was gecondenseerd (OCH ZOT?!) en Raymond Van Het Groenewoud was eigenlijk niet de Raymond maar écht BRAM MASSAAR en ik was ingedommeld terwijl ik in mijn Kano zat en terwijl is heel die rivier opgedroogd en ik heb ALLES GEDROOMD (behalve mijn trouwehuisdier...die is wel echt)

De meeste dromen zijn bedrog...mar ik geloof dat er waarheid in de mijne zat! conclusie: uw voorzitter is Raymond Van Het Groenewoud (en as em dan toch van da woud komt, dat em dan ineens iet meebrengt , zoals paddestoelen, kabouters en sneeuwwitje, die ik volledig eigenhandig zal consumeren)...

Dus kindertjes: blijf weg van de paddestoelen!!!

Hoogachtend
Roman De Hanselaer

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.