Author:
Autumn Paradise Sdn Bhd
|
[
Next Thread |
Previous Thread |
Next Message |
Previous Message
]
Date Posted: 09:55:38 08/19/10 Thu
JURUTAIP DIRUMAH DIPERLUKAN: RM3,800 SEBULAN (PENDAFTARAN PERCUMA)
Sahabat Sekalian,
Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih????
Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan.
Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah seperti Menaip/kerani/setiausaha/penyelia/pelatih/Peg. Pemasaran/pengurus.
Pengalaman tidak perlu.
Boleh menaip. Tiada had umur.boleh dilakukan dimana-mana sahaja.
Sepenuh masa atau part time.
***********************************************************
Berminat atau ingin mengetahui dgn lebih lanjut!!!
Sila ikuti 3 langkah mudah seperti dibawah:
1."COPY PASTE” SEMUA INFO DI ATAS
KE DALAM EMAIL ANDA PASTIKAN EMAIL DIALAMATKAN KE
To: - fast_advertise@yahoo.com
Cc: - liyanaomar25@yahoo.com
2. Dengan perkataan anda sendiri, sila tulis samada anda berminat atau tidak dengan tawaran kerja ini (ingat!!! JANGAN tulis jawapan anda pada ruangan subject)
3. Klik butang send, sila pastikan email iklan ini juga disertakan sekali.
Setelah anda memenuhi 3 langkah diatas dan menghantar email berkenaan,
seperti yang diminta, kami akan menghubungi anda dengan maklumat terperinci seperti yang diperlukan.
Terima kasih.
• Position Type: Full-time / Part-time
* Untuk makluman anda, program ini beroperasi dibawah kendalian Syarikat Autumn Paradise Sdn Bhd (734093-W), beribu pejabat di No 3-27B Blok L Jalan Desa 2/4 Desa Aman Puri, 52100 Kepong , MALAYSIA .
Mula ditubuhkan pada tahun 2006,syarikat ini telah berkembang dan telah menawarkan pekerjaan kepada lebih 2,500 orang ahli. Operasi syarikat kami banyak tertumpu kepada khidmat pengurusan kerja-kerja pejabat secara online dan juga offline.
Tujuannya adalah untuk mengurangkan kos operasi sesebuah syarikat dimana mereka tidak lagi perlu menggaji pekerja sebaliknya hanya perlu mengupah kami untuk melakukan kesemua kerja-kerja menaip dan urusan pejabat bagi pihak mereka.
Secara tidak langsung mereka bebas dari tanggung jawab untuk menjaga kebajikan pekerja seperti membayar wang KWSP, tuntuan kerja lebih masa, cuti dan sebagainya. Apa yang mereka tahu kerja akan disiapkan oleh kami pada masa yang telah ditetapkan.
Dengan ini juga, mereka boleh menumpukan sepenuh perhatian mereka kepada usaha-usaha untuk mengembangkan lagi pasaran dan meneroka peluang-peluang perniagaan yang sedia ada di dalam negeri mahupun diluar negara.
Berkembangnya perniagaan mereka, maka bermakna lebih banyak pekerjaanya yang kami terpaksa lakukan. Dari itu, pertolongan dari saudara/i amatlah diperlukan.
Terima kasih.
[
Next Thread |
Previous Thread |
Next Message |
Previous Message
]
|