VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, May 28, 16:11:59Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: [1]2345678 ]
Subject: Heb ik anorexia?


Author:
Just_Me
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, September 08, 22:15:29

Hey iedereen ik ben hier nieuw en wil mn verhaal wel even neerschrijven.

Ik vind het enorm moeilijk om dit te vertellen en weet niet waar te beginnen en waar te eindigen, maar zal het toch even proberen.
Ik ben Alana, 18 jaar en woon sinds april al alleen. Sinds die tijd ben ik vaak ziek geweest. Longontstekingen, maar vooral veel last van mn maag en darmen. Zo erg zelfs dat ik naar spoed moest. Al maanden krijg ik te horen dat ik meer moet eten.
Ik heb wel honger, maar ik wil niet eten. Vooral 's avonds heb ik het moeilijk, maar telkens het half 1 is, ben ik blij dat ik weer niet gegeten heb. Ze zeggen wel dat ik te mager ben en blijf vermageren, maar ik heb juist het gevoel dat ik verdik.
Ik heb een enorme haaruitval, ben zwak overdag (tot half 1),...
Iedereen zegt dat ik anorexia heb, maar ik wil het niet geloven, dus heb ik maar info opgezocht op het net en toen kwam ik hier.
Nu ik het zo allemaal lees, begin ik er in te geloven. En langs de ene kant beangstigt het mij, maar langs de andere kant vind ik het niet zo erg.
Eerst dacht ik dat het dan pas vanaf april is begonnen, maar eigenlijk ben ik al een jaar bezig met caloriŽn tellen en maaltijden overslaan.

Wat denken jullie er van?

Groetjes
Alana

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Heb ik anorexia?AnjaTuesday, October 24, 12:20:32

Re: Heb ik anorexia?mii_GirlSaturday, December 30, 15:35:27


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.