VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, January 28, 17:35:44Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Hoe het met Daantjuh gaat........ Trigger!


Author:
Daantjuh
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Thursday, September 08, 20:42:20

Hoi Anja en natuurlijk alle anderen,

Ik besloot maar weer eens wat te schrijven na Anja haar oproepje over hoe het met ons gaat. Echt aardig dat mijn naam er ook bij stond, weten mensen toch ook nog wel dat ik besta.

Kben op vakantie geweest en heb me daar echt als een debiel gedragen qua eten. Ijsjes, uit eten, 's middags patat, veel brood en snoep echt heel erg. Jah en dan zit je maar weer op je luie reet, dus gebeurt er geen flikker met die brei in me maag. Kheb me op vakantie ook even flink klote gevoeld. Totdat ik een hele leuke jongen leerde kennen. We konden het al meteen goed met elkaar vinden en vooral heel goed met elkaar praten. Hij had wel al een vriendin dus er ontstond niet een of andere vakantierelatie ofzo, maar ik wist alles van hem en hij van mij. Dus ook van mijn boulimia. Hij wil me echt helpen en dat vind ik zo lief. Alleen ben ik bang om te zeggen dat het mis gaat, omdat ik dan denk dat hij vindt dat ik de aandacht wil trekken of me aanstel. Maar goed hij ging dus later weer naar huis en we hebben nog steeds goed contact.

Noujah toen kwam ik dus weer thuis en moest ik weer in me oude ritme komen. Dat lukte echt niet toen ik thuis kwam. Maar goed ik ben wel weer veel gaan sporten en heb inmiddels mijn beenvliesontsteking weer teruggekregen waardoor ik nu niks kan doen. Het zit nu bij allebei mijn benen, dus kheb het nu dubbel zo erg. Weer niet sporten. Het niet eten, eetbuien ritme is wel weer helemaal trug. Soms kots ik soms niet. Dus ik kom vet aan, vooral door de vakantie. Ik heb nog niet op de weegschaal gestaan omdat ik teveel aan mijn hoofd heb. Het getal op de weegschaal zal ik niet aankunnen.

Nu zit ik gewoon weer op school en daar heb ik het op dit moment nog niet zo erg naar mijn zin. Een meisje waar ik al 3 jaar bij in de klas zat en een jaar samen mee heb gefietst heeft op de eerste dag dat ik haar sinds 9 weken zag besloten dat ze me haat. Ik hoorde dat via via. Het schijnt dat ik volgens haar zeur, teveel leer en weet ik veel wat nog meer maar ik vond het onzin want ik ben vorig jaar naast een meisje gezet waar ik niet naast wilde zitten en kheb alles met dat meisje samen moeten doen wat ik niet wilde, dus zij had zich ook op kunnen offeren. In plaats van zich te ergeren als ik zei: "nou meiden ik offer me wel weer op". Toen ik gister in de kleedkamer vertelde over de gymles en dat jongens een meisje als spits wilde en ik er toen moest staan, trok ze een heel raar hoofd. Een vriendin van mij legde toen op de fiets nog even uit waardoor het te begrijpen was dat ze mij haatte. Nou ik ben helemaal de grond ingeboord en mijn zelfvertrouwen is weg. Ze zet nog een paar vriendinnen tegen mij op en die zijn nu ook tegen me. We hadden zo'n gezellige groep en nu moet ik gewoon nog nadenken bij wie ik ga zitten in de pauze.

Omdat ik me er zo rot over voelde vandaag een gigantische vreetbui gehad, echt ik zou zo graag alles over eten weggooien maar ik kan het niet.

Heel lang verhaal hoor, maar dit was uitgebreid hoe het met mij gaat. -xxxx- Daantjuh

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
lieve daantjuhAliciaFriday, September 09, 13:13:56

Hoi Daantjuh!AnjaSunday, September 11, 13:44:55

Hoe gaat het nu met je?AliciaMonday, September 19, 14:18:17


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.