VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Wednesday, April 24, 12:35:48Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Re: Hoi Zoë! (trigger)


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, September 13, 21:46:55
In reply to: Zoë 's message, "Re: Hoi Zoë! (trigger)" on Tuesday, September 13, 19:27:11

Lieve Zoë,

Natuurlijk mag je je verhaal doen ;) schrijf maar lekker van je af hoor. En het klopt met die peut van jou, aan de ene kant zie je er tegenop, omdat het allemaal narigheid naar boven haalt, maar aan de andere kant is het ook heerlijk om iemand te hebben waar je heel veel mee kunt delen en die er ook echt voor jou is. Dat het pijn doet emotioneel maakt vaak weer dat je er tegenop ziet, maar uiteindelijk is het juist weer een opluchting, ik herken dat wel hoor! Ik zie mijn counselor deze hele maand niet meer, heb het te druk zelf en daar kan ik even geen zware sessies bij gebruiken, de eerste week van oktober is hij weer met vakantie dus het duurt nog even voor ik weer "mag", aan de ene kant is het lekker dat ik even niet hoef, aan de andere kant vind ik het zonde en wil ik verder met wat is blijven liggen, ook dubbel dus!

Maar ja... ik geniet er maar even van dat ik "vrij" ben van graven in de putten van mijn ziel en stort me nu even op werken, wat nu dus heel erg hectisch is allemaal. Het kostte me moeite om mijn counselor te mailen dat ik de rest van oktober "vrijaf" nam, ik ben zo'n twijfelaar wat dat betreft, ik bleef het maar uitstellen, tot ik zondagmorgen de knoop heb doorgehakt, mezelf maar even geforceerd om te kiezen, en ben blij dat ik dat heb gedaan. Is even het beste, vanaf de tweede week van oktober va ik er weer tegenaan ;)

Dapper van jou dat je je ziek hebt gemeld en jezelf serieus neemt, want als ik je zo hoor is werken onmogelijk, als je niet eet en zo vol narigheid in je kop zit dan heb je tijd nodig voor jezelf en even geen verantwoordelijkheid etc. Ik las in je bericht aan Alicia inderdaad dat je ruzie had gehad met je moeder, het heeft dus ook een keerzijde, een positieve, namelijk dat je weer gaat praten over wat er aan de hand is met je, zoals je zelf al had opgemerkt! Het kan de lucht soms klaren. Ik denk dat het goed is dat het tot je begint door te dringen dat het zo niet door kan gaan, dat is een goed begin Zoë...

Fijn dat je vriend zo'n goede invloed heeft op je, heerlijk meid, en die vriendin van jou heeft gelijk: durf te genieten en maak je niet druk over "later", want je kan morgen wel onder een auto liggen (of je kuitspier scheuren zoals ik, hahahahaha).


Liefs en nog een mooie avond toegewenst,

Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Voor AnjaZoëTuesday, September 20, 14:50:58


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.