VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, January 28, 18:00:18Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Tijdje geleden (trigger)


Author:
Melanie
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Wednesday, September 14, 14:18:41

Hallo allemaal,

Het is een tijdje geleden dat ik hier gereageerd heb, laat staan iets begonnen ben. Ik lees wel mee en voel ook mee, maar dat kan natuurlijk niemand ruiken. Dus vandaar dat ik het ff zeg.
Het is zwaar om met mezelf te leven op dit moment. Iedere dag die eetlijsten invullen, iedere dag weten hoe je het moet doen maar het niet kunnen of willen doen. Me trots voelen als ik niets eet. Eetbuien (als ik ze al heb, gelukkig al een tijdje niet meer) durf ik niet op de lijst te zetten. Ik ben in deeltijdbehandeling en de therapeute die mij hierin begeleid die is op vakantie (4 weken). Nou is het hartstikke fijn dat ze er volgende week weer is, maar nu moet ik dus mijn eetlijsten met mijn groepsgenoten bespreken en dat voelt zooo bekeken. Ik begin deze maand ook met een eetstoornissengroep naast de deeltijd, maar ik denk dat dat toch anders is. Ik voel me nu zo achterlijk omdat ik heel goed weet hoe het moet, maar niet kan/wil. Op therapie moet ik ook minimaal 1 boterham eten. Nou dat was vandaag echt duwen. Ik werd er erg misselijk van, maar goed. Ben ook misselijk door erge slaaptekort, maar of ik dat erg vind, nee dan heb ik een excuus om niet te eten. Ook moest ik vandaag een glas melk drinken en word in de gaten gehouden door mijn groepsgenoten. Dus na het eten naar de wc mag ook niet... Wil ik wel eten.... nee dat verdien ik in mijn ogen niet. Verstandelijk weet ik heel goed dat ik dat wel verdien, maar op dit moment staat mijn misbruik en de gevolgen daarvan gewoon erg centraal dus.. ja voel me gewoon waardeloos.
Ik wil wel mijn best doen om meer op mensen te reageren... omdat ik het zelf ook fijn vind om reacties te krijgen en dat hoef ik nu niet. Ik zet dit niet neer om dat te vragen, maar om het gewoon even van me af te schrijven.... Dankje voor de mogelijkheid.

Melanie

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Tijdje geleden (trigger)AnjaWednesday, September 14, 21:31:20


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.