VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Friday, April 26, 21:53:03Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Re: Hoe is het met iedereen? (trigger)


Author:
liesje
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Wednesday, September 21, 12:36:40
In reply to: Anja 's message, "Hoe is het met iedereen?" on Monday, September 05, 15:13:51

hey iedereen!

Het is inderdaad weer even geleden dat ik hier nog eens langs ben geweest. maar hier ben ik dus weer :)

Eigenlijk weet ik niet goed hoe het met me gaat.Het is heel moeilijk om te beschrijven hoe ik me voel. Met mijn hoofd ben ik nog heel veel met eten bezig,vooral dan dat ik vind dat ik vééééééééél minder moet eten en dat ik me echt niet goed vind. Maar het rare is dat ik er eigenlijk niets aan doe. Soms kan ik een week echt gezond eten,maar de week erna begin ik weer onregelmatig te eten (wat wil zeggen dat ik bijna heel de dag door iets snoep). En toch zegt mijn hoofd dat ik dat niet mag doen,dat ik moet afvallen,terug normaler eten omdat ik anders te dik word. Ik wil echt slank zijn,wel gezond slank natuurlijk. En toch luister ik niet naar wat ik wil. en daar voel ik me slecht bij. Ik mis dat sterke karakter.


Pfffff, sorry dat het misschien allemaal wat verward overkomt. Maar zo voel ik me ook. Heel verward. Ik doe iets,wat ik eigenlijk niet wil. Zeer frustrerend is dat,hoor.

Snijden doe ik nu bijna niet meer. Zelfs als ik me slecht voel,kan ik het meestal nog laten. Het is net of ik er de kracht niet meer voor heb. Of mijn energie dan plots weg is.


En dan heb ik deze week ook nog iets verschrikkelijks stoms gedaan. Ik was via een modellensite in contact gekomen met een amateurfotograaf en wou heel graag een fotoshoot laten doen. we hadden zelfs al een afspraak achter de rug waar we alle details enzo hadden besproken en een datum voor de shoot hadden vastgelegd. Maar mijn ouders waren er dus achter gekomen. Ze waren echt zeer ontgoocheld in mij. Omdat ik er niets over had verteld, en vooral omdat ze het zaakje echt niet betrouwde. Dus heb ik die schoot maar afgezegd. En eigenlijk was ik ook wel een beetje opgelucht. Ik zag het zelf ook niet helemaal zitten. En toch wou ik het doen. Ik wou kunnen zeggen dat ik model was. Gewoon omdat ik dacht dat mijn vriendje dat beter zou vinden. Toen ik het ooit eens had uitgemaakt,was hij al een week later samen met een 'model'. In die week had ik hem ook gezegd dat ik er spijt van had dat ik het uitgemaakt had. En dat ik graag terug met hem wou samenzijn. Maar hij was dus toen al op dat 'model' verliefd. Nochtans zei hij me daar toen niets over.
Ik voel me daar nog steeds niet goed bij. telkens ik haar zie, voel ik me zo slecht. Dan voel ik me minderwaardig,lelijker,... En daarom wou ik dus een fotoshoot laten doen. Ik wou hem tonen dat ik ook model kon zijn en niet moest onderdoen voor haar.
Achteraf gezien is dat mischien wel stom,maar ik wou me bewijzen.

Toen mijn vriend het wist van die shoot,was hij echt heel ontgoocheld. Hij zei me dat hij voor mij heeft gekozen,dat zijn relatie met dat meisje de grootste vergissing van zijn leven is geweest, en dat hij mij veel mooier vindt. En hij wil helemaal niet dat ik een fotoshoot laat doen, hij zou te jaloers zijn op de fotograaf en wil dat ik blijf wie ik echt ben.

Dat is wel allemaal heel lief,maar toch voel ik me minderwaardig. Dit weekend gaan we ook met vrienden uit naar een danscafé waar dat meisje dus ook meestal komt. Ik zie er zo tegenop. De laatste keer dat ik daar was, heb ik tegen mezelf gezegd dat ik er nooit meer heen ging gaan. Heel mijn avond was verpest. Ik wou zo hard weglopen, wou me zo hard snijden! Maar mijn vrienden vinden het daar echt wel goed,dus moet ik hen toch ook iets gunnen. Ik kan niet altijd mijn zin doen. En eigenlijk vlucht ik dan weg van haar. ik zal haar ooit wel eens ergens anders ook tegenkomen,zeker...

Zo dat was het weer.
Ik hoop dat het jullie allemaal goed gaat!

Liefs,Liesje

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.