VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, April 20, 5:40:35Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Re: Hey meis!


Author:
Alicia
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, September 27, 7:50:25
In reply to: Zoë 's message, "Hey meis!" on Monday, September 26, 14:24:11

Hey lieve Zoe!!

Hier is het ratel mensje weer ;-)

Bij deze heel veel succes! Gaat helemaal goed komen hoor, geniet er ook lekker van. Ik ben opgehouden met het denken dat ze wel weten hoe je je voelt want dat weten ze niet, geen onwil maar we zijn nou eenmaal ingewikkelde wezens :D

Hooggevoeligheid kan idd dat je voor een bepaald zintuig extra gevoelig bent. Ik ben voor veel dingen gevoelig. Het extreemste is mijn gevoel, om het simpel uit te leggen: als ik ergens binnen kom voel ik meteen hoe de sfeer is, ik kan daardoor zeker voelen maar ook heel erg onzeker. Ik voel iemand anders narigheid. Nu begin ik te herkennen dat het niet mijn slechte gevoel is maar dat van iemand anders. Eerst begreep ik het niet dus dacht ik vaak "waarom voel ik me nou zo rot". Ik begin het nu een beetje te snappen en dat heeft mijn leven een hele opluchting gegeven. Omdat ik zo veel voel put het me ook erg uit, ik heb dan ook meer rust nodig dan iemand anders. Daarom is terugtrekken gewoon erg belangrijk voor me om bij te komen.
Ik hoop dat je het een beetje snapt, kan het niet zo goed uitleggen.

*Volgens mij zit je in een stijgende lijn*
Het klopt idd ik voel me echt goed. Tuurlijk voel ik me nog vaak onzeker maar met eten gaat het echt geweldig! Mijn ouders waren dit weekend weg en normaal gaat het dan altijd mis maar nu niet. Ik ben lekker uitgeweest en heb echt genoten van mijn weekend. Als ik in iets trek heb dan mag ik het ook eten van mezelf. Wel houd ik me aan mijn eetschema om niet uit mijn ritme te raken. Buiten mijn schema mag ik dan iets extra's als ik daar trek in heb. Vaak is het schema genoeg dus is het perfect zo.
Helemaal super dus!
Ik haat mezelf ook niet meer zo erg als eerst en dat vind ik toch wel heel erg belangrijk. Eerst was de pijn niet erg genoeg ik verdiende het, nu ben ik wat eigenwijzer geworden en kies ik ook wel eens voor mezelf.

Dat je je onzeker voelt door je vriend kan ik me heel goed voorstellen. Ik heb zelf geen vriend maar als ik een jongen leuk vind kan ik me het ene moment super voelen en zeker en het volgende moment denk ik weer wat zou ie met mij moeten dus dan blaas ik het weer af.
Maar vind mezelf nu even belangrijker ik ga de goede kant op en dat wil ik zo houden. Ik heb het idee dat ik eindelijk weer leef. Als ik er aan toe ben kom ik vanzelf iemand tegen...

Ik wens je nog een keer heel veel succes!! Laat je weten hoe het gegaan is? (hoeft niet natuurlijk)

Heel veel liefs,
Alicia

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
*ratelratelratel*ZoëMonday, October 03, 16:02:21


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.