VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday, April 25, 15:51:16Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Re: Ontmaskerd!!! (trigger)


Author:
Saartje
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, September 27, 21:08:12
In reply to: Saartje 's message, "Ontmaskerd!!! (trigger)" on Tuesday, September 27, 6:02:19

Het is een zware vermoeiende dag geweest. Vooral mentaal dan. De woorden van die huisarts wegen zwaar door. Heb uiteindelijk toch het lef gevonden om ook mijn therapeute te vertellen wat er aan de hand was. Het viel me erg zwaar. Het was enorm moeilijk. Ze zei dat daar idd iets moet mee gebeuren en ze weet niet of zij me wel gaat kunnen helpen. Dat hangt af van in hoeverre ik me daarzelf ga mee kunnen helpen. Vooral ook omdat ik alleen woon met mijn zoontje. Nu heeft ze me als opdracht gegeven dat ik ipv dagelijks een eetbui te hebben, deze moet proberen te halveren. Ze zei om te zien of het wel haalbaar is wanneer je thuis blijft. Dan zou het eventueel samen met een diëtiste kunnen lukken. Zo niet, is ze ook voorstander voor een opname, in Tienen of zo dacht ik dat ze zei. Iemand bekent daar? Verder heb ik het ook aan een collega verteld, die al op de hoogte was, wat er allemaal speelt, mijn verleden, dat ik een tehrapeut bezoek. Was ook niet simpel, maar heb het er toch uit gekregen. Echt wel vervelend, aangezien wij vaak samen iets gaan eten, en ik telkens achte rhet eten de toiletten opzoek. Zal ze er nu wel op letten. Toch heb ik er met haar vanavond echt wel vrijuit kunnen over praten. Ik denk toch dat ik uiteindelijk toch wel opgelucht ben dat het er uit is. Ik weet niet, is moeilijk te omschrijven. Denk dat het misschien wel goed is dat het boven is gekomen, alsof er een enorme last van mijn schouders is afgevallen. Toch blijft de angst voor wat komen gaat. Ben momenteel heel hard moeite aan eht doen om niet te beginnen eten, ik weet niet of ik het uithoud. Maar ik wil het kunnen tegenhouden. De vraag is of ik sterk genoeg ben.

Groetjes

Saartje

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Ontmaskerd!!! (trigger)AnjaWednesday, September 28, 0:52:24


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.