VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, May 11, 8:48:19Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Re: Gebak trigger


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Saturday, October 01, 11:21:26
In reply to: Melanie 's message, "Re: Gebak trigger" on Friday, September 30, 10:43:55

Lieve Melanie,

Ik kan me heel goed voorstellen dat je opziet tegen die eetstoornis therapiegroep waar je aan gaat beginnen. Het is als het ware een soort "rouwproces", want je gaat vanaf dan serieus aan de slag met je eetprobleem, die nu nog je trouwe maatje/vriend is, hoe maf dat ook voor buitenstaanders klinkt misschien, maar het is jouw veiligheid geworden, een vast patroon dat je kent. Ik begrijp heel goed dat je er tegenop ziet om "zoveel" te eten, het lijkt nu enorm veel en het zal erg wennen zijn in het begin om een nieuwe manier van eten aan te leren. Maar het is wel gezond en goed voor je, zoals je nu leeft hou je niet lang vol, op termijn ga je dan ook allerlei gezondheidsproblemen ontwikkelen die nu misschien nog niet zichtbaar zijn, maar wel om de hoek gluren.

Maar ik kan me je angst heel goed voorstellen, en ook dat je er nu meer tegenop ziet dan dat je dankbaar bent voor de kans die er nu is. Ik denk dat je daarin ook niet de enige bent, je zult in die groep en ook hier op het forum, veel herkenning vinden, dat maakt de last misschien wat lichter. Ik zou zeggen: go for it! Zet hem op. Je kunt het hoor, dat weet ik heel zeker. Ik vind het heel knap dat je blijft proberen, je wilt wel, al is het soms behoorlijk zwaar en voelt het naar en eng en roept het dingen op van vroeger. Het is een kwestie van doorzetten, volhouden en weten dat je er jezelf en je gezondheid mee steunt, want ook jij hebt recht op een gelukkig en gezond leven, hou dat in je achterhoofd, dan kom je er wel. En als je het moeilijk hebt kom je gewoon lekker hier je hart luchten, want hier wordt je helemaal begrepen.

Fijn weekend en liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.