VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, April 20, 22:46:47Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: kennismaking eetgroep


Author:
Melanie
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Wednesday, October 12, 19:36:07

Gisteren ben ik naar de kennismaking van de eetgroep gegaan. Ik vond het helemaal niet fijn. De meesten hadden zoiets van fijn dat ik niet de enige ben met dit probleem, maar ik wilde alleen maar weg. Maar ik moest blijven zitten van mezelf.. anders kom ik er nooit van af. Ik hadf ook al ervaring met dingen die besproken werden als enige dus werd mij gevraagd dingen uit te leggen en dat is heel moeilijk als je liever in je schulp wil kruipen.
Het eten gaat gewoon niet zo goed. Ik schrijf op dat ik 3 kee rper dag eet, maar dat doe ik niet. Ik eet als ik therapie heb 2 keer per dag, anders 1 keer.. terwijl ik heel goed weet dat 3 keer per dag eten geen ramp is, maar dat je lichaam het nodig heeft. Het voelt gewoon niet goed. Laatst had ik drie keer per dag gegeten en dan voelt het alsof ik een vreetbui heb, terwijl ik 2 boterhammen gegeten heb als lunch.. en met avond eten is dta nog moeilijker.
Een voorwaarde van de groep is ook dat je minimaal 1 tussendoortje eet per dag...pfffffff Vandaag wel 1 appel kunnen eten.. maar dat duurde lang, maar het is binnen gebleven. Ik weet goed dat ik mezelf voor de gek hou, maar ik wil het steeds zien dat ik niet mezelf voor de gek hou, maar anderen. Ik ben het gevecht beu, maar ja durf ook de knoop niet door te hakken. Maar wil het wel anders zou ik niet in de groep zitten.
Op deeltijd ben ik nu bezig met mezelf zien zoals ik ben. Door de spiegel te gebruiken op verschillende manieren. Maar ik kijk niet met mijn ogen, maar met mijn hoofd/gedachtes. Ik wil mezelf zien zoals ik echt ben en niet zoals ik denk dat ik ben... met als gevolg dat het eten nog moeilijker word. Kon ik maar zeggen... kappen met die onzin en hup gaan eten.......

Melanie

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Voor MelanieZoŽTuesday, October 18, 13:09:47

voor melanie 2simoneTuesday, May 16, 19:17:57


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.