VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, January 28, 17:32:01Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Heavy week (trigger)


Author:
melanie
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, November 11, 10:55:52

Terwijl ik nu wil schrijven hoe mijn week eruit heeft gezien denk ik potverdorie. Waarom laat ik mensen zo'n invloed hebben op mijn leven maar goed. Ik weet ook dat de stappen die ik tot nu toe deze week ondernomen heb even beter waren.

Donderdag zei een groepsgenoot na een hele flinke ruzie tussen haar en de andere groepsgenoten (inclusief mezelf) toen we naar huis reden dat ik dood voor haar was. Nou dan ga je lekker een weekend in. Ik heb er het hele weekend mee rondgelopen en was bang naar huis te gaan. Bang dat mijn ruiten ofzo ingegooit waren. Noem maar op. Maandag kwam ik op therapie en vroeg ik haar of ik dit goed gehoord had en dat was dus ook blijkbaar zo. Nou daar werd ze dus door de therapeuten op aangesproken. Ze had ook een individueel gesprek over hetgeen wat er die afgelopen donderdag gebeurt was dat dit niet kan en dat ze dat niet accepteren. Aan de hand van dat gesprek heeft zij het gevoel gehad dat ze op moest stappen, maar dat was dus niet zo. Maar goed dat zij denkt dat ze op moest stappen daar geeft ze mij dus de schuld van. Ze heeft mij bedreigd dat ze me wel zou vinden en zo, maar niet direct met de dood bedreigd. Wel heeft ze me via anderen met de dood bedreigd, dus ik durfde niet meer thuis te slapen doordat ze weet waar ik woon. Ik logeer nu ff bij een vriend en vanavond ga ik bij een vriendin slapen. Ik vind het alleemaal hartstikke eng. Een groepsgenoot heeft gisteren ook afscheid genomen en dat was ook gewoon loeizwaar. Maar goed, mijn energiepijl is laag. Ik probeer mijn eten weer op te pakken, maar door de dingen die ze gezegd heeft word de negatieve stem alleen gevoed, dus dat is dan hartstikke zwaar. Maar ikd oe mijn best, meer kan ik niet doen. Zoals ik al zei ik wil niet weer in angst leven als vroeger en dat doe ik nu wel. Dus ik wil vechten dat ik in mijn eigen huisje weer een thuis maak. Zow nu eindelijk de kracht om het te vertellen!!

Veel liefs, Melanie

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Heavy week (trigger)AnjaFriday, November 11, 15:35:37

Re: Heavy week (trigger)ZoŽSaturday, November 12, 13:37:31

Re: Heavy week (trigger)Dina,Saturday, November 12, 17:30:46

Re: Heavy week (trigger)AliciaSunday, November 13, 20:41:50


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.