VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, January 28, 17:50:03Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Een vraag


Author:
Melanie
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Monday, November 21, 22:15:53

Ik zit sinds een aantal weken in een groep voor vrouwen met een eetprobleem. En ik merk steeds meer dat het alleen over eetbuien gaat. En ja als ik iets niet heb zijn het eetbuien, voor mij werkt het alleen averechts doordat ik door het horen van eetbuien het gevoel rijg dat wat ik eet al een eetbui is. En verstandelijk is dat niet zo, maar ik durf gewoon amper nog te eten. Heb ook mijn eetlijsten de afgelopen week niet ingevuld, doordat het gewoon heel moeilijk was om uberhaupt te eten en als ik at het dan binnen te houden en dat is meestal niet gelukt. Ik ga dit morgen ook kenbaar maken, maar vind het ook eng. Ik weet dat ik aandacht voor mijn probleem moet vragen, maar vind het ook eng om mezelf in het middelpunt te zetten en dan ook te zeggen van ik wil dat er aandacht besteed wordt aan mijn probleem. Terwijl ik ook nog worstel met het feit of ik wel of niet wil stoppen met niet eten. Ik word gek van mijn kronkels eerlijk gezegd en zou willen dat ik gewoon zou kunnen zeggen hup of ik ga NIET eten of ik ga WEL eten, maar niet dat getouw trek. Een vriendin van mij die er met hetzelfde probleem zat is erdoor opgestapt, zonder het kenbaar te maken en ik wil eigenlijk wel kijken of er daar mogelijkheden voor mij liggen. En ik weet dat dat een goede manier is, maar ook dat voelt weer zo dubbel. Maar goed OOIT komt het goed.

Groetjes, Melanie

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Ben geweestMelanieWednesday, November 23, 8:19:27


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.