VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, October 16, 21:21:11Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345678 ]
Subject: Positieve mailfriend gezocht!


Author:
Sandra
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, May 26, 21:01:01

Ik wil mijn eetbuien te lijf gaan met positieve gevoelens... Dat wil zeggen: Ik heb heel veel geprobeerd om mijn eetbuien te leren beheersen en ik ben er van overtuigd geraakt dat de positieve reacties van iemand die begrijpt hoe ik me voel een van de beste manieren is om te zorgen dat ik door blijf vechten. Lieve mensen die zelf geen eetstoornis hebben, hebben geprobeerd me te helpen. Maar het is voor een 'normale' persoon moeilijk in te zien hoe belangrijk het is om enthousiaste complimenten te krijgen op iets wat voor hem- of haarzelf de gewoonste zaak van de wereld is. Na een tijdje moet je bijna om de positieve reacties bedelen, en dan is het effect weg. Je kan het die ander niet kwalijk nemen, ze zullen nooit begrijpen hoe groot het probleem is, en hoe groot het effect is van een kleine overwinning. Wat ik zo graag wil is iemand die ik iedere week of iedere paar dagen een mailtje kan sturen met: "Hé, het is me weer gelukt!" waarvan ik dan een mailtje terug krijg met een foto van een bos rozen en de tekst: je bent geweldig - of een digitale felicitatiekaart, of wat dan ook. Gewoon iets waar uit blijkt dat iemand het leuk vind dat het weer even goed met je is gegaan.
Ik ben er van overtuigd dat die positieve mailtjes zonder daarbij dagelijks zwaar msn-contact voor veel mensen heel goed kan werken.
Heb jij er ook behoefte aan om iedere paar dagen of iedere week aan iemand simpelweg te vertellen dat het gewoon onwijs goed ging, of dat je het ondanks alles toch maar weer gered hebt? En vind jij het dan ook zo heerlijk om dan een hartverwarmende, simpele reactie te krijgen zonder de druk van: "goed zo, ga zo door" omdat juist dat 'ga zo door' je zo zenuwachtig maakt? Zullen wij er dan samen een positieve-mailvriendschap beginnen? Als je dat wilt, laten we dan afspreken dat we het allebei minstens een jaar volhouden om elkaar op deze manier positief te ondersteunen. Ik steun jou, jij steunt mij en wie weet wat het effect ervan zal zijn!

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.