VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Sunday, May 05, 1:25:21Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345678 ]
Subject: Re: Mijn moeder heeft anorexia


Author:
wendy
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Thursday, June 15, 16:34:51
In reply to: Anja 's message, "Re: Mijn moeder heeft anorexia" on Wednesday, May 03, 9:48:45

lieve anja, heel erg bedankt voor je reactie.. ik weet dat het belangrijk is dat ik aan mezelf denk en ik weet dat ik haar niet kan helpen.. maar ik vind het zo moeilijk om haar zo te zien lijden.. ik heb inderdaad van die verschillende hulpverleningen gehoord.. maar het probleem is dat ze het niet durft.. ze durft helemaal niets meer.. ik kan nooit meer leuke dingen met haar samen doen omdat ze denkt dat iedereen naar haar kijkt omdat ze te dik is.. ze durft zelfs niet meer naar de supermarkt bij ons om de hoek.. de laatste tijd wandeld ze erg veel.. waarschijnlijk ook om nog meer af te vallen.. soms wandeld ze wel 2 uur op een dag.. ik ben zo bang om haar kwijt te raken.. bij alles wat ik doe heb ik een schuldgevoel tegenover haar.. ze voelt zich vaak erg eenzaam.. en als ik dan met vriendinnen naar buiten ga blijft het altyd in m'n achterhoofd rondspoken dat ze helemaal alleen thuis is en dat ze zich nu nog eenzamer voelt.. ik wil zo graag dat ze geholpen word.. ze is al zovaak bij de dokter geweest.. maar zelfs de dokter weet niet meer hoe hij haar kan helpen.. ze wil graag geholpen worden.. ze zegt vaak genoeg tegen me dat ze graag "normaal" wil zijn.. maar ze durft het gewoon niet.. bang voor andere mensen, bang om te veranderen, bang voor alles.. je hebt het in je reactie over goede gespecialiseerde hulpverlening.. maar wat is dat volgens jou? zoals ik al vertelde is ze al vaak bij een psychiater geweest.. maar de anorexia is al zo sterk.. ze leeft er al zo lang mee.. is er uberhaupt nog wel iets of iemand die haar kan helpen? zelfs haar darmen werken amper meer.. ze heeft een erg moeilijke stoelgang waar ze ook veel medicijnen voor slikt.. en zodra ze iets eet wat ze normaal niet eet, bijvoorbeeld groente of fruit, ligt ze dagen ziek op bed.. en ze is bang dat als ze opgenomen word dat ze dan gedwongen word om te eten.. waar ze dus niet meer tegenkan..

liefs wendy

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Mijn moeder heeft anorexiaAnjaTuesday, June 20, 10:15:34


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.