VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, June 22, 9:17:33Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345678 ]
Subject: Re: Boulimia en B.E.D


Author:
elisa
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, August 25, 0:03:18
In reply to: manon 's message, "Re: Boulimia en B.E.D" on Friday, June 16, 11:15:48

hallo,

ik ken je probleem maar al te goed... Door problemen met m'n hormonen werd ik steeds magerder en magerder, ik dacht eerst aan wormen ofzoiets, maar gelukkig lag het gewoon aan een probleem met m'n hormonen enzo... Alleszins ik moest superveel eten om de verloren kilootjes er terug bij te krijgen. Maar ondertussen weeg ik al 58 kg en lukt het me niet om normaal te eten. Ik en een tweeling en m'n zus eet misschien 5x minder dan mij. We zijn met een groot gezin thuis en het is eigenlijk zeer genant voor mij om voortdurend aan tafel te zitten. Ik vind het echt zeer ambetant, vanaf dat er iets in m'n hoofd schiet waar ik zin in heb eet ik het al op... En dan ook alles, wat redelijk egoÔstisch is ook en bovendien zeer vraatzuchtig. Ik loop er echt ambetant van en bovendien durf ik dan wel eens te snakken tegen m'n zus en ouders omdat ik er zo beu van loop... Heeft er niemand een oplossing ofzo ? Echt eender welke... Ik weet het klinkt raar, maar ik heb zelf de discipline niet om "stop" te zeggen... En dat valt me heel zwaar. Hopelijk kan er iemand me helpen maar als er mensen zijn die erover willen praten mogen ze me altijd mailen... Ik denk dat dat ook al veel zal helpen, aangezien ik niemand in m'n buurt ken die dat ook heeft... M'n emailadres is corneetjen@hotmail.com. Liefst daar naar sturen dan ontvang ik het zeker. Alvast bedankt en WE komen er wel door !

greetzz Elisa

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.